Φτιάξε με κι άλλο, φτιάξε με!!!! :D:D:D
Printable View
ημιανάς....!
Εισαι τυχερος...μα πολυ...δεν ξερω που εχετε παει εσεις,εγω ειχα παρουσιαστει στην Νιγριτα Σερρων και μολις μου απηγγειλαν το που θα παω εφριξα!!!!και εφριξα ακομα πιο πολυ οταν τελειωσα την θητεια μου απο εκει...
Αμεταθετος στην 71 Α/Μ Νεας Σαντας ημουνα...
Καλη θητεια αντωνη και να μην σκεφτεσαι τις μερες να κοιτας να περνας καλα και θα δεις οτι θα περασει ο καιρος χωρις να το καταλαβεις...
Μόλις μπήκα σπίτι μετά απο ένα κουραστικό ταξίδι...
Τελικά το Λιτόχωρο δεν μου έκατσε όπως ακριβώς το περίμενα.
Με απόσπαση στη Σπάρτη ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο χθες και για 4 βδομάδες... μετά το Λιτόχωρο.
Υπαξιωματικός γραφείου κινήσεως - Οδηγός Αυτοκινήτου.
Το χειρότερο απ'όλα είναι ότι δεν έχω γνωστούς αφού οι υπόλοιποι που πήγαν Σπάρτη απο μας πήγαν για μάγειρες.
Το στρατόπεδο είναι χάλια.
Δε το περίμενα έτσι.
Είναι ερείπια όλα.
Μπαίνω, βλέπω μοσαϊκό, σωλήνες κρέμονται, σκουριές.
Πάω πάνω στο θάλαμο και βλέπω να γίνετε χαμός... πάνω απο 40 άτομα σε καθε θάλαμο και χωρίς φοριαμούς.
Γενικά δεν υπήρχε κάτι θετικό γι'αυτό στράφηκα στο να μιλήσω κανέναν ανθυπολοχαγό μήπως και με βοηθήσει σε τίποτα. Αυτό που κατάλαβα μετά απο πολλές προσπάθειες είναι ότι αν μιλήσω στο τοίχο είμαι 100% σίγουρος οτι έχω περισσότερες πιθανότητες να μου δώσει σημασία. Ούτε ζώα να είμασταν δε θα συμπεριφέρονταν έτσι...
Αφού δε το έσκασα εχθές που ήμουν ψυχολογικά ράκος νομίζω θα το αντέξω.
4 έβδομάδες είναι αυτές.
Προς το παρών, αδειούλα μέχρι Δευτέρα.
Υ.Γ. Σπάρτη-Πτολεμαίδα σε 7 ώρες 11 λεπτά με μέση 104 στον υπολογιστή από το Bravaki.
Νομίζω πέρασα απο 13 διόδια και απο αυτά πλήρωσα τα 10.
Απίστευτο!!!
Και είναι και πιο ακριβά απο τα Μάλγαρα που έχω συνηθίσει.
Πρέπει να έχασα πολλά εδω μέσα... θα προσπαθήσω να σας ακολουθήσω...
Καλη υπομονη φιλε κ μην αναλωνεσαι..
μην τρελενεσαι ρε φιλε...ολα μια χαρα 8α παν!!!!!
Μην αγχώνεσαι φίλε Αντώνη και προπάντων μην τους αφήνεις να σου ρίξουν την ψυχολογία. Σε πολλά στρατόπεδα η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη. Για αν ξέρεις που πάνε τα λεφτά των φορολογούμενων.... :whistle:
Ουτε θα καταλάβεις πότε θα περάσουν οι μέρες ειδικά όταν παλιώσεις και κάνεις τα κονέ σου... :wink:
Και για να μην απελπίζεσαι φαντάσου ότι πολλοί εδώ μέσα κάναμε 18μηνο ή και παραπάνω :yikes:
Αντε καλή θητεία!!
Να'στε καλά παιδιά!!!
Ευχαριστώ πολύ!
1 μήνας είναι εκεί... που θα πάει? θα περάσει!