Απάντηση: τι λειπει απο το Stilo ?
Παιδιά του Club ,
Επαναφέρω το θέμα γιά να πω και εγω ότι εκτός από κάποια άλλα πράγματα πού έχουν αναφερθεί καί πού λείπουν από τα Stilo , λείπει σίγουρα από το 1,6 ένα εξάρι σασμάν. Ρωτάω λοιπόν τούς "μοντιφάδες" καί σίγουρα ποιό έμπειρους:
1. Τά εξάρια του Punto Sporting η τού Stilo 1,2 μπορεί να τοποθετηθούν στό 1,6 ;
2. Κάποιοι από εσάς σίγουρα έχετε τοποθετήσει το εξάρι τού 1,4 .
Αν θέλετε καί μπορείτε γράψτε εντυπώσεις, αν γίνετε καί πως γίνετε η αλλαγή καί τι
θα χρειαστεί καί πρέπει να προσέξει κάποιος πού θα αποφασίσει να κάνει τήν μετατροπη . Περιμένουμε τούς έμπειρους να φωτίσουν κσί εμάς.
P/s. Αν κάποιος έχει έτοιμο εξάρι γιά το 1,6 και το πουλάει ας βάλει post.
Φιλικά ,
Nickrenn
Εγω γνωριζω μονο για το 1.6 Stilo οτι το 6αρι σαζμαν μπαινει...τωρα παραπανο για τιμες και τετοια δεν γνωριζω να σου απαντησω.Ισως να ρωτησεις τον μηχανικο σου η σε καποια αντιπροσωπια Fiat το οποιο το θεορω και πιο καλο.
Εμενα παντος με περιμενει ενα σαζμαν απο Punto GT...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Εγω γνωριζω μονο για το 1.6 Stilo οτι το 6αρι σαζμαν μπαινει...τωρα παραπανο για τιμες και τετοια δεν γνωριζω να σου απαντησω.Ισως να ρωτησεις τον μηχανικο σου η σε καποια αντιπροσωπια Fiat το οποιο το θεορω και πιο καλο.
Εμενα παντος με περιμενει ενα σαζμαν απο Punto GT...
Αν ρωτήσει σε FIAT θα τον κοιτάνε στα μάτια. Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη μέλος που έχει κάνει μεταμόσχευση τα εντόσθια από το σασμαν του 1,4 ή 1,2. Προσοχή να είναι από νέας γενιάς Fiat με asr. Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από punto 2. Ο Arf ίσως ξέρει περισσότερα. Προσωπικά δεν το συνιστώ γιατί οι ροπές του 1,2 και 1,4 είναι πιο χαμηλές από του 1,6 και ήδη το σασμάν του 1,2 & 1,4 δουλεύει οριακά στον 1,4 κινητήρα.
Από GT θέλει πολλές custon λύσεις στα ημιαξόνια (μηχανουργείο) και πολύ δουλειά για ταιριάξει.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Από GT θέλει πολλές custon λύσεις στα ημιαξόνια (μηχανουργείο) και πολύ δουλειά για ταιριάξει.
Ναι ειναι μελετημενο το θεμα,οτι ειχε γινει στου νικου θα γινει και σε μενα συμπεραβαλομενου και ολα τα αλλα (δισκος-συμπλεκτης...) για να ειναι οκ γενικα.Το μονο που θα μας δυσκολεψει ειναι τα ημιαξονια οπως ειπες!