Απάντηση: TEΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010
ρε παιδιά να προτείνω κάτι? Επειδή είναι σκοτάδι και δεν βλέπω ποιος φούστης μου πιάνει πάλι τον κ@λο με αφορμή το αυτοκίνητο και τα πράσινα άλογα! δεν μαζευόμαστε λίγο να διαμαρτυρηθούμε γιατί το βαρέθηκα το ζήτημα?
Ας επικοινωνήσουμε μέσο διαδυκτίου με όλες της μηχανοκίνητες λέσχες να οργανώσουμε καμία διαμαρτυρία...που να κάνει θόρυβο, μπας και πάρουν τίποτα πίσω?
Ο καθένας μόνος του, μόνο να βρίζει την άδική του μοίρα μπορεί!
Γιατί (λέω εγώ τώρα) σε όλη την Ελλάδα μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα να μην κανονίσουμε να κλείσουμε δρόμους πλατείες υπηρεσίες, Βουλή και ότι άλλο με τα αυτοκίνητα σβηστά και ακινητοποιημένα? Και παράλληλα να το στείλουμε και στο ευρωκοινοβούλιο με live ιντερνετικές κάμερες από όλη την χώρα?
Πνίγομαι γ@μωτο μου!:yikes::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1::dildo1 ::dildo1::dildo1::dildo1:
Μπουρλότο!!!! Τα έχω πάρει με τον σκούφο τον πλατύποδα....¶ ρε κιαρατά κουφάλογο να μη ρίξει στάλα στο κάμπο και να σου καούνε τα μπαμπάκια..
Τα πιάνω ένα ένα και έχω πάρει τώρα.
Δηλαδή, πληρώνουμε (ξανά) ενώ μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας και καταφανέστατα περί πράσινων (αλόγων), για ένα δίκτυο για να σπάμε τα αμάξια που πληρώνουμε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Ενας υπευθυνος να τους τιναξει και τους 300 στον αερα γινεται?
Αμην και ποτε!!!
εγω πηρα ενα uno 1.0 με 45 αλογατακια με 100 ευρω για το χωριο τωρα απο οτι εμαθα θα πληρωνω 250 τελη οποτε το βλεπω χωρις πινακιδες
Μιλάω με alfisti να δω τι μπορούμε να κάνουμε...Δεν αντέχεται η κοροιδία...Να μας κλέβει και να μας δουλεύει ο βλάχος πάει πολύ! Πείτε καμία ιδέα!
Βρε παιδια εδω φαγωθηκαν δις ευρω απο τις φορολογιες που πληρωνουμε κ δεν εγινε κατι κ θα γινει για 100ευρω?
Ο ελληνας δεν εχει πολιτικη συνειδηση οποτε αδικα ψαχνουμε λυσεις..
η λυση ειναι βαση του κυβισμου σε συναρτιση με τους ρυπους που δινει ο κατασκευαστής ετσι υπολογιζεται και σε αρκετες ευρωπαϊκες χωρες
ηθελα ναξερα ποια μυαλα σκεφτοντε τετοια εισπρακτικα τερτιπια εμ κ ο σουφλιας τα ακουει που δεν ακουει καθολου αλλα ειπαμε αντε το ετακ αντε ο φορος 150 ευρω αντε τα τελη αντε οι ημιυπαιθριοι ελεος απο τους καναλαρχες που δεν ξερουν ποσα χρωστουν απο τους πετρελαιαδες που κλεβουν ασυστολα απο τους μεγαλοδημοσιογραφους που δεν τολμουν να ακουμπησουν κ πολλους αλλους ποτε θα τα παρουν ειπαμε κωστακη αλλα οχι κ ετσι για αυτο τον πουλ. δεν υπαρχει αλλη φορα
Kατσε και θα δείς μονιμα θα κάτσω Κορεα ετσι όπως το πανε....:mad::mad:
To ψευτοοικολογικό κράτος έχει μόνο αρπακτικά κίνητρα.
Γι'αυτό ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Δεν μπορεί να περάσει ούτε από το τελωνείο.
Πρίν λίγα χρόνια ο Καβαθάς ο εκδότης των 4Τ στη Ελλάδα είχε οργανώσει την πρώτη έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Ελεγε μετά ότι του εβγαλαν την Παναγία δεν μπορούσε με τίποτα να περάσει τα εκθέματα απο το Τελωνείο.Αυτοκίνητο που δεν καίει καυσιμα είναι ανύπαρκτο είδος για το Ελληνικό κράτος.
Για να γίνει η έκθεση δόθηκε η λύση να περάσουν τα αυτοκίνητα από το Τελωνείο σαν ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ :yikes:
Συνεπώς τη φορολογία έχουν πάντα στο μυαλό τους και η οικολογία είναι απλά ο φερεντζές του π@ύστη...