Ναι πάντα τα μωρά ήταν λίγο ακριβά :170
Printable View
Ναι πάντα τα μωρά ήταν λίγο ακριβά :170
ποσο χρονων ειναι ρε παιδια ο Κωσταντινος?με τρομαζετε τωρα! :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MAFIA
εγω παντως 26 ειμαι και ειμαι ανοιχτος σε οτι και αν μου λενε...ιδιως αν μου λενε καλα πραγματα για ιταλικα μοτερ αλλα ρε παιδια ποιος πληρωνει και ποιος συντηρει ενα 2,4?ενα 1600 καλυτερα και πιο φτηνα! :wink:
κοιτα την υπογραφή του και θα καταλάβεις... :wink:Παράθεση:
ποσο χρονων ειναι ρε παιδια ο Κωσταντινος?με τρομαζετε τωρα
αααα τοσο χρονων??? :D
ε ενταξει τοτε παω πασο αλλα ακομα επιμενω οτι ειναι λιγο βαρυ αλλα πανεμορφο!!!
μπορειτε να δωσετε τεχνικα χαρακτηριστηκα του 2.4??
Συμπίεση : 10.5 - Μεγ Ισχύς : 170hp/6000 - Μεγ Ροπή : 22,5kgm/3500 - Βαλβίδες : 20 (V65)
Μεγ Ταχ : 215km/h - 0-100 : 8,5sec (2 επιβάτες) - Μέση Κατ : 9,7lt/100km (Χλωμό μου φαίνεται)
Αυτά σύμφωνα με την "μαμά" του.
Μάλλον συντηρητικές μου φαίνονται οι τιμές της τελικής και της κατανάλωσης
:112 :112 :112 :112 :112 :112 :112 !!!!!
αν και ειναι εκτος του συγκεκριμενου topic θα απαντησω.....
η συντηρηση του ειναι πολυ δυσκολη για καποιον που θελει ενα stilo..........
η καταναλωση αυτη που δινει ο κατασκευαστης δεν ισχυει με τιποτα...στην θεσαλλονικη που ειχαμε το Meeting για τρεις ημερες εκαψα 230....αν θυμαμαι καλα.....
οσον αφορα την τελικα παλη δεν ειναι αληθινη γιατι σε πολλα ανηφορικα κομματια ειδα 240 καισ επολλα κατηφορικα ειχε περασει τα 250...το ξερω οτι δεν πραγματικα αλλα ειναι πολυ παραπανω απο τα 215....
αν αξιζει τα λεφτα του?????
αυτο ειναι υποκειμενικο......
ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη....
οκ να κανω αλλη μια ερωτηση και να ειμαι of topic να με επαναφερετε στην ταξη....αυτο το μοτερ χωραει να μπει στο δικο μου sporting η μ@λ@κι@ ειπα?
ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.....
Δεν νομιζω να το εχει σκεφτει κανενασ αυτο.....ειναι πολυ δυσκολο......
μαλλον...θα ρωτησω τους μηχανικους μου αλλα μαλλον γινεται....λεφτα να εχεις και ολα γινονται....
αν ειναι πεντακυλινδρος δεν χωραει σιγουρα...δεν κοβω εγω μετοπες!!!αν ειναι με 4 κατι γινεται!!!
δωστε μου μια απαντηση σε αυτο και τοτε θα καταλαβω!
Έτσι απλά χωρείς να κόψεις και να ράψεις δεν νομίζω με τίποτα να χωράει γιατί μιλάμε για μοτέρ 2,4cc πεντακυλινδρο πολύ ογκώδες, για να καταλάβεις στο μηχανοστάσιο του στύλο Abarth δεν χωράει κατσαβίδι.