λεω να σας κανω και εγω παρεα απο βορεια φετος μιας και τις προηγουμενες χρονιες δεν ημουν καν μελος
Printable View
ουραια παλικαρια μουυυ
τωρα να ακουσουμε και για κανα μερος καλο.
Αραχωβα-Παρνασος
Κα'ι'μακτσαλαν
Ζακυνθος
Παργα
Καρπενησι
και εχω να προτηνω Νυμφαιο
και Πρεσπες που δεν εχω παει.
προσθεστε και οι υπολοιποι οτι θελεται και βλεπουμε.
Τωρα αν ειναι μεγαλο εξοδο τα ~100 ευρα (Αυτοκινητο + 2 ατομα) παγαινε-ελα... ο καθης ας κρινει... Επιπλεον αν γινει... στην Ζακυνθο... μπορω να κλεισω την πιστα ( ναι εχουμε πιστα προδιαγραφων στο νησι ) για οποια μερα θελουμε και να μπουμε μεσα να καουμε οσο θελουμε...
Επισης και για τις κυριες τις παρεας μπορει να φτιαχτει "ειδικο" προγραμμα οσο εμεις θα καιμε λαστχα...
Ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα γινει εδω.. αλλα αν γινει θα ειναι πολυ καλη...
τελικα τι εχουμε μεχρι τωρα σαν βαση???ποιεσ περιοχες???
Εγώ θέλω να πω ότι επειδή από Θεσσαλονίκη βλέπω να έρχεται μόνο ο γνωστός άγνωστος να πούνε οι Αθηναίοι που θέλουν να πάμε γιατί κάθε χρόνο αυτοί κάνουν και τα πιο πολλά χιλιόμετρα.
και η Βυτίνα παίζει και εχω κάποιο κονε στο Vytinas' House...
λοιπον παιδια εμενα δεν με πειραζει τοσο το μερος....αλλα η ημερομηνια...γιαυτο σαν μεροςθα προεινω και εγω μια αραχοβα ή ενα καιμακτσαλαν αλλα για ημερονηνια δεν μπορω να πω
Παιδια εγω αν και αθηναιος αλλα καταγωγη τρικαλα...εχω να προτεινω Καστορια!!! Εχω παει μια φορα κα ειναι τελεια και ειδικα τα χριστουγεννα!!
Βεβαια επειδη ειναι λιγουλακι μακρια απο αθηνα θα μπορουσαμε να παμε το τριημερο των χριστουγεννων 25-26-27(απο παρασκευη)...θα κοιταξω να δω και τι ξενοδοχεια υπαρχουν εκει να μπορουν να μας καλυψουν βεβαια.
Τωρα για καπου ενδιαμεσα να βολευει ολους μας πιο πολυ ειναι ωραια και ελατη, περτουλι(αν και εχετε ξαναπαει εκει απ οτι διαβασα).
Μπορουμε ακομα νομιζω και ναυπακτο να παμε που ειναι ωραια..