Να ανέβω στο ποδήλατο για να πάω να πάρω τσιγάρα το βλέπω χλωμό εως μαύρο. Καλύτερα με τα πόδια. Σκέψου την είκονα ενός ταλαίπωρου ποδηλατη που προσπαθεί να ανέβει την ανηφόρα για το σπιτιού του με το τσιγάρο στο στόμα
Printable View
Να ανέβω στο ποδήλατο για να πάω να πάρω τσιγάρα το βλέπω χλωμό εως μαύρο. Καλύτερα με τα πόδια. Σκέψου την είκονα ενός ταλαίπωρου ποδηλατη που προσπαθεί να ανέβει την ανηφόρα για το σπιτιού του με το τσιγάρο στο στόμα
Εγώ πάντως χαίρομαι κάθε φορά που σταματάω για καφέ στην Ασκληπιού στα Τρίκαλα και βλέπω μέχρι και γεροντάκια με τα προπολεμικά τους ποδήλατα να κάνουν τη βόλτα τους ή τις δουλειές τους.
Είναι θέμα συνήθειας από μικρός και πολιτισμού
Είναι ωραία φάση το ποδήλατο ειδικά άμα μαζεύεστε και μερική φίλοι είναι τρεεεελαααα όπως λεει και η πανια. Δυστυχώς εδώ στην ρόδο δεν υπάρχει υποδομή για ποδηλάτες και οποίος κάνει το λάθος να βγει με ποδήλατο θα τον κόψουνε τα αυτοκίνητα και μετά θα του ζητήσουν και τα ρέστα. Για τα δικά σας μερί επάνω δεν γνωρίζω για αυτό καλά κάνετε και απαντάται. Πάντως μια βολτουλα με το ποδήλατο θα την έκανα ευχαρίστως.
Η ΛΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ!!!
http://www.it.vespa.com/virtualgarag...foto_vespa.gif
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ VESPA???
Ωαρια πραγματα.4.4...ε.......τρελα......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Συμφωνώ απόλυτα...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
καλα αυτο εμενα δεν με εκπλησει!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο thanasis134
σημερα 3 ωρες κολήμενος 3 ωρες κυριοι για να κανω 1χλμ αποσταση και ουτε στην Αγιας Αννης!!!ωρα μηδεν να το ονομασω?
Sorry που χαλάω το all Italian, αλλά οι Γιαπωνέζοι είναι ασύγκριτα μπροστά στις μηχανές σε σχέση με τους Ευρωπαίους....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο john_stil
Ιταλικό μηχανάκι δεν θα έπαιρνα ούτε με σφαίρες... και δή βέσπα.....
Γιατί ρε Μιχάλη;
Ξέρεις από Vespa; :P
Δεν ξέρω απο vespa λέει, και ούτε θέλω να μάθω..... (Γαμάτο το ανέκδοτο.... Ξέρεις πως μπαίνει η 3ήηηηηη????? :D:D:D:D:D)
Πέρα απο την πλάκα, όσο ορκισμένος Ιταλός είμαι στα αυτοκίνητα.... τόσο αντιΙταλός είμαι στα μηχανάκια.... Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.... ;)