Ιοαννιδη δεν ειναι αυτο το προβλημα μου...το προβλημα μου ειναι οτι μερικοι δεν μπορουν να ξεκολλησουν και δεν δεχονται οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα αμαξια απο την Fiat.Ok make Love,no War!peace men!:)
Printable View
" Τα Γερμανικά είναι μπροστά...... καί στά χαρτιά καί στόν δρόμο "
Ρε παιδιά πρίν γράψετε τέτοια πράγματα , πρίν παρασυρθείτε από τίς π@π@ριές πού γράφουν οι κ@λ@φυλάδες τού κερατά , μπείτε καί σε κανένα άλλο Club / Forum,
τσάμπα είναι δέν κοστίζει τίποτα. !!! Μπείτε να δείτε κάτι μεγαλοπρεπείς "ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ"
πού τρώνε οι άνθρωποι , ίσως σάς βοηθήσει στήν τελική σας κρίση .
Πάντα καλοπροαίρετα,
Nickrenn
Οταν αγόρασα το stilo το 2005 μαζί αγόρασε τον ίδιο μήνα και ένα φιλαρακι το Golf 1,4 FSI. Μια μέρα λοιπον πήγαμε μαζί να τα πλύνουμε και το φιλαράκι μπήκε για πρώτη φορά μέσα στο stilo. Ακόμη δεν έχει κλεισει το στομα του απο αυτό που είδε.. :yikes:
Επαθε πλάκα απο το ποσο όμορφο ήταν το εσωτερικο ειδικά το τιμόνι και το ταμπλώ με το μαμά MP3, ο μοχλός ταχυτήτων ενω στο δικό του υπήρχε ενα CD player κάποιας μάρκας και μια τρύπα στο ταμπλώ....
Το ωραίο είναι ότι ειχε δωσει 19000 και έπρεπε να δωσει αλλα 1000 για το μαμα ταμπλώ ενώ εγω με 16000 είχα καλυτερο εξοπλισμό. Επίσης κανά διμηνο μετά ενω πήγαινε Δράμα ξαφνικά άναψε το λαμπάκι των λαδιών και διαπίστωσε ότι έλειπε ενα λίτρο.. :slap:
Αυτά τα ολίγα... :thumbsdown:
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΗΦΘΕΙ ΔΕ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑς ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙς ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΜΠΕΙς ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FORUM ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ.
αν εμεις εχουμε σαν προβλημα ενα λαμπακι αεροσακου που αναβει τακτηκα αυτοι εχουνε σπασμενα μοτερ DSG διαλυμενα παρμπριζ που μπαζουνε νερα και τα κλεινουνε με στοκο και ξαναλεω μοτερ που καινε λαδι πολυ λαδι.
θελω μια απαντηση S3 TFSI αναγκαστηκα να το περασω γιατι βρωμουσε καμενο λαδι σημερα στη βολτα μου προς ΑΦΥΣΣΟ .
και η ερωτηση ''γιατι βρωμουσε λαδι?
μηπως γιατι ειναι πολυ μπροστα στα χαρτια και στο δρομο
και μαλλων εκει που το μελλον της κινησης ηταν το πετρελαιο οι γερμανοι το γυρησαν στο λαδι?
θελω απαντηση γιατι μερικοι σαν ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΙΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Μ................................................. ...............................................Σ
με πολυ αγαπη
Για θυμίστε μου;
Οι FSI δεν είναι που μαζεύουν πουρί στις βαλβίδες και εν τέλει χάνουν συμπίεση; Και ο μόνος τρόπος επιδιόρθωσης (από την αντιπροσωπεία πάντα) είναι με ΚΙΤ βελτίωσης 700-900 euro?
Κορυφαίοι κινητήρες... :slap:
:D:D:D
Υ.Γ: Αυτά δεν τα λέω εγώ... Υπάρχουν και σεμινάρια που παρακολουθούν τα μαστόρια μας πλέον!
Για οποιον θέλει έχω και ιστορίες με καινούριο cayenne των 90000 που αν απαριθμήσω τα προβλήματα του θα πάθετε πλάκα...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΘΕΜΑ...
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ Ο ΜΙΚΕ...
Maik φιλε εγω εχω μια ιδιαιτεη αγαπη για το αμαξακι μου γιατι γιατι το εχω τεσταρει κατα καιρους απο πολυ εως λιγο και δε με εχει προδωσει ουτε μια φορα εκτως απο μια περιπτωση πριν απο 3 χρονια που λογο παλαιοτητας η μπαταρια με αφησε .
εσυ νομιζεις οτι αν μου έκαιγε λαμπες η'
μου τσιμποσε λαδι η'
δεν ηταν τοσο σταθερο στο δρομο η' δε κατεβαζε τα km που κατεβαζει τωρα η'
δεν ηταν τοσο αξιοπιστο
νομιζεις οτι θα το κρατουσα .ειναι πολυ καλο αμαξακι και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος .
μπραβω στη FIAT
Δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ουτε με κανενα αλλο μελος και φυσικα ουτε και με το αμαξη και συγκεκριμενα με τον 2.4 Abarth.Aπλα σας λεω να κοιταμε και τα αλλα αμαξακια που τα θεορω πιο μπροστα απο τα δικα μας Fiat.Το τι βγαζει του καθενα το αμαξη πιστευω ειναι καθαρα στο τι χρηση του κανει καλη η κακη ο κατοχος.Ειμαι και λιγο Γερμαναρας οποτε μην μου κρατατε κακια.Φιλαρακια ειμαστε,εδω τα λεμε κανουμε το καλαμπουρι μας αλλα ως εδω.Δεν μου αρεσει να μαλονω και προ παντων απο το κλαμπ που δημιουργειται μια κατασταση ασχημη για τα δικα μου δεδομενα.Δεν ειναι και οτι καλυτερο...αλλο να μιλαμε απο κοντα και να πινουμε την φραπα :D και αλλο απο εδω.Θα υπαρχουν παντα παρεξηγησεις και ολα αυτα τα λεω εντελος φιλικα.Να με συνχορεσεται αν τα ειπα λιγο χιμα της προαλλες αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου τα λεω στα ισια.:)