Κορίτσια τι να πω!!
Με καλύψατε απόλυτα κ οι 2 σας!!!
Γιάννη με ξέχασες! Τόσο αόρατη είμαι?!
Τις μεγαλύτερες "ζημιές" τις κάνουν οι "αόρατες-αθόρυβες" γυναίκες χιχιχι :evil:
Printable View
Κορίτσια τι να πω!!
Με καλύψατε απόλυτα κ οι 2 σας!!!
Γιάννη με ξέχασες! Τόσο αόρατη είμαι?!
Τις μεγαλύτερες "ζημιές" τις κάνουν οι "αόρατες-αθόρυβες" γυναίκες χιχιχι :evil:
Sorry Κατερινα!!!!!
Αλλη μια για μαλιοτραβηγμα!!!!:):):)
Ρε συ Μαφία μου...να μπω δεν λέω όχι...
Αλλά βρε πουλάκι μου τι είναι το ...."τούμπανο", το "ατμοσφαιρικό", οι "δαγκάνες" και τα λοιπά;
Δεν ξέρω βρε καμάρι μου, εγώ βλαχάκι είμαι.....
Ο...δάσκαλος που με περιέλαβε όταν μπήκα στο κλαμπ, μου σταμάτησε τα μαθήματα στην ....εξάτμιση...
Ο δεύτερος δάσκαλος, μου άνοιξε τα μάτια για το φίλτρο.....(Τον έσκασα τον κακομοίρη..μέχρι που μου τα ζωγράφισε για να πάρω χαμπάρι τι έλεγε....)
Μετά....σταμάτησε σε ένα αυτοκόλλητο.....Εκεί να δεις πίκρα μεγάλη.....:Ρ
ΥΣ. Τι συμβαίνει αστέρι μου με το όνομά μου;
Κι εσύ πονεμένος;
Ναταλια αυτες ειναι "πολυ ψαγμενες".........
Το βρήκα κυρίες μου. Λοιπόν θα κάνετε register και όταν δεν ξέρετε κάτι θα ρωτάτε εμάς. Έτσι και πρωταγωνίστριες του site θα γίνετε μιας και θα ασχολούνται με σας οι υπόλοιπες και θα πάθουν πλάκα για τις οδηγούς Stilo που είναι τόσο διαβασμένες. Κάντε το για το club τουλάχιστον
δεν έπιασες τω νόημα!!! αυτό είναι τo εύκολο να τo κάνουμε και να τo παίξουμε μούρες!! τo θέμα είναι υπάρχουν όντως τόσες γυναίκες με τόσες γνώσεις? και αν ναι γιατί είναι προγραμματίστριες και δεν ξέρω τι και όχι μηχανικοί??
λοιπον οσο αναφορα το ονομα αν εισαι και διδυμος την πατησα....πονεμενος με αυτο το ονομα και με αυτο το ζωδιο!!! :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Natalia
λοιπον ακου να δεις Ναταλακι...θεωρω οτι οι δασκαλοι σου δεν ειχαν την ορεξη να σου μαθουν ολα αυτα ωστε και εσυ να μορφωθεις...δεν φταις εσυ...δεχομαι με δωρεαν μαθηματα να σου μαθω οτι ξερω...και να κανεις και ενα register στο συγκεκριμενο site και να τις κολλησεις ολες στον τοιχο :lol: :lol: !!!δεχεσαι????
ωχ!!!!!ειδα καποια πραγματα που εχεις γραψει...........
εισαι απο την Πατρα????χαχαχαχα!!!ρε με δουλευετε????
σε λενε Ναταλια και εισαι και απο την Πατρα????
τα μαθηματα ακυρονονται αν εισαι και διδυμοι.....
MAFIA μονο το ονομα εχεις μπροστα στη Ναταλια ... γιατι τη χαρη την εχει ν Ναταλια ;)
αμαν καταλαβα!!!!τοσο καλα ε???? :lol: :lol: δλδ?για πες λεπτομερειες για να γνωριζω....λες να ειναι η ιδια η Ναταλια και να μου κανει πλακα? :shock: