ετοιμος κι εγω. εκανα και την καταθεση μιλησα και με το ξενοδοχειο. Εγω θα ξεκινησω Σαββατο πρωι για να παω.
Αν ξεκινησουν κι αλλοι σαββατο να συνεννοηθουμε αν ειναι να παμε μαζι.
Printable View
ετοιμος κι εγω. εκανα και την καταθεση μιλησα και με το ξενοδοχειο. Εγω θα ξεκινησω Σαββατο πρωι για να παω.
Αν ξεκινησουν κι αλλοι σαββατο να συνεννοηθουμε αν ειναι να παμε μαζι.
Εγω θα σας συμβουλευα να φτασετε Πεμπτη βραδυ γιατι οσοι πατε Παρασκευη μεσημερι και μετα
νηστυκους σας βλεπω θα σας τα φαει ολα ο Θοδωρης και γνωστο team μπουκια και συγχωριο.
εγω εκλεισα για 3 μερο.οποτε λεω να ξεκινησω απο αθηνα παρασκευη πρωι-μεσημερη.θα πρωτημουσα να μην ειμαι μονοσ μου στην διαδρομη.αν καποιοσ αλλοσ φυγει παρασκευη αν θελει να παμε μαζι...
Παρασκευη θα ταξιδεψω και εγω απο Βολο αλλα απο το μεσημερι και μετα .
Ας ελπίσουμε ότι οι αγρότες θα μας κάνουν την χάρη... γιατί αν συνεχιστεί αυτό δεν θα μπορέσω να έρθω. :( (άσε που ακόμα αμάξι δεν έχω... αυτό παλεύεται)
δεν μασ πτοει τιποτα.θα παμε οτι κι να κανουν οι αγροτεσ.παντοσ εγω θα ξεκινησω με την υσιχια μου κατα τησ - το πρωτι τησ παρασκευησ ωστε να φτασω μεσημερη κι να απολαυσω το τρημερο.οποιοσ θελει να ερθει ασ με παρει στο 6983850495(whats up)
Μίλησα με το ξενοδοχείο.
Τα λεφτά θα κατατεθούν Δευτέρα πρωί.
Λίγο ακόμα & δεν θα την έβλεπα πάλι την εκδρομή.
Μαζί μου θα έχω & ένα μαλτεζακι (της συζύγου).
Ρε σεις snowboard θα κάνει κανείς? Να φέρουμε τα τσιμπράκαλα!???
παιδια συγνωμη αλλα απ οτι φαινεται εγω δεν θα μπορεσω να παρω μερος στην εκδρομη:weep::weep: