Απάντηση: Η VW χτυπάει με το Golf ''R'' 2-λιτρο κινητήρα απόδοσης 270ps!
Εγώ ένα πράγμα ξέρω!
Ότι τα Fiat έιναι τα μοναδικά αυτοκίνητα που τα βάζεις μέσα για μια γρατζουνιά και τα πέρνεις 2-3 μήνες μετά!
Αίσχος! Αλητεία! Ψευτικουριά!
Να φύγετε, να πάτε αλλού!
Να πάρετε όλοι σας Γερμανικά!
Πουλήστε όλοι τα Ιταλικά σας (μπας και περισσέψει και κανένα ανταλλακτικό και για μας στο μέλλον)
Ζήτω η Βαβαρία!
Ζήτω τα αυτοκίνητα του λαού και καλά (VW)!
Ζήτω στο κιτ επιδιόρθωσης των 900€ για τις βαλβίδες των TSI!
Ζήτω τα καμένα λάδια των TFSi!
Ζήτω το Sirocco που περνά και παίζει Ρόκο...
(...σιχτίρ...)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Για γελια ειμαστε..
Αντε κι εσυ παραπονιαρη...ανανεωθηκε και το Corsa! :P
ειναι γεγονος ρε παιδια διλαδι τι σας εχει κανει μαγια η WV ?
εγω το διλωνω οτι αν υπηρχε περιτπωση να αλλαξω το αμαξι μονο για 2 επιλογες θα εφευγα απο τη Fiat
1 θα διαλεγα το 159 TBi 1,75 που με καληπτει απο το ζητημα οικογενιακων διαστασεων και βασικα εχει και γκαζακι καλο ενα πλαισιο πολυ καλητερο και εχει και βελτιωτικο μελλον.
διλαδι μπορει να γινει ενα ερπετο με 20αρες και με φρεναρες παντα σε κοκκινο και κτλ.
2 επιλογη ειναι το Focus RS που ειναι 2,5 σαν το δικο μου ,ειναι 5κιλυνδρο σαν το δικο μου ,ειναι τριθυρο Spor σαν το δικο μου εχει πολυ απεχτο σαλονι σαν το δικο μου , εχει μπλοκε διαφορικο σαν το δικο μου και εχει 80 αλογα περισοτερα απο το δικο μου καθως και ενα φοβερο Body kit γενικα μου αρεσει σαν επιλογη αλλα δεν ειναι λογικο να αλλαξω το ABARTH για το Focus τι στιγμη που περιπου εχω το ιδιο πραγμα ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
ΑΡΑ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 159 και αν αποκτησω γκαραζακι να ημαστε καλα μπορει να το παρω και αυτο.
το στιλο ομως δε το πουλαω δε το πουλαω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
2 επιλογη ειναι το Focus RS που ειναι 2,5 σαν το δικο μου ,ειναι 5κιλυνδρο σαν το δικο μου ,ειναι τριθυρο Spor σαν το δικο μου εχει πολυ απεχτο σαλονι σαν το δικο μου , εχει μπλοκε διαφορικο σαν το δικο μου και εχει 80 αλογα περισοτερα απο το δικο μου καθως και ενα φοβερο Body kit γενικα μου αρεσει σαν επιλογη αλλα δεν ειναι λογικο να αλλαξω το ABARTH για το Focus τι στιγμη που περιπου εχω το ιδιο πραγμα ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Η Ford ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια πιο δυνατή έκδοση του συλλεκτικού της Focus RS, προς το τέλος του 2010. Το αυτοκίνητο θα ονομάζεται RS Clubsport και θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες. Ο βελτιωμένος κινητήρας των 2,5 λίτρων θα αποδίδει πλέον 350 ίππους, με τα 0-100 χ.α.ω. να έρχονται σε μόλις 5 δλ., ενώ το μοντέλο θα έχει πιο σκληρή ανάρτηση και ελαφριά αγωνιστικά μπάκετ. Εκτός όμως από αυτή την έκδοση, όλο και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν το νέας γενιάς Focus RS (που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ) να χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία σε αντίθεση με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων του τωρινού μοντέλου. Οι αλλαγές όμως στο μελλοντικό RS συνεχίζονται αφού αντί για το επαναστατικό σύστημα RevoKnuckle στην εμπρός ανάρτηση και το μπλοκέ διαφορικό της Quaife, το πιθανότερο είναι το νέο μοντέλο να είναι πλέον τετρακίνητο. Ο συνδυασμός του ηλεκτρικού συστήματος θα περιλαμβάνει δίλιτρο EcoBoost σύνολο που θα δίνει την κίνηση εμπρός, και ηλεκτροκινητήρα που θα δίνει τη δύναμη πίσω. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι οι 300 ίπποι, αλλά με αισθητά μειωμένη κατανάλωση και ρύπους. Όπως και να’ χει το νέο RS δεν θα το δούμε σε λιγότερο από 3 χρόνια, ενώ η Ford εντωμεταξύ θα καλύψει το κενό με μια έκδοση ST που θα χρησιμοποιεί δίλιτρο κινητήρα EcoBoost 240 ίππων και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Τσίμπα το αν μπορείς Παντελή...
το RS το οδηγησα και επαθα πλακα!!!! αλλα και αυτο πρεπει να υποκλεινετε μπρωστα στο Golf το οποιο τωρα τα περιοδικα σκεφτονται να το συγκρινουν μονο με buggati veron αλλα επιδη η veron ομως δεν εχει τοσο καλη ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ παλι θα βγαινει δευτερη..... DAS AUTO