Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΡΟΧΩΝ : ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ;
Λοιπόν , αφού έχω και την άδεια τών διαχειριστών το δημοσιεύω . Οι αποστάτες είναι τής SPARCO . Εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο , άριστη εφαρμογή στα μουαγιέν και πλήρως ζυγοσταθμισμένοι . Κόστος 60 ευρώ το ζευγάρι . Αγοράστηκαν από κατάστημα Auto Sprint που βρίσκεται στήν Λεύκα Πειραιά . Οι αποστάτες εκτός απο τίς τρύπες γιά τα μπουλόνια έχουν και δύο μικρότερες τρύπες που εφαρμόζουν στούς οδηγούς τής ζάντας που βρίσκονται επάνω στά μουαγιέν . Βιδώνουν στούς οδηγούς με βίδες φρεζάτες που υπάρχουν μέσα στήν συσκευασία .
Παιδιά , η ακρίβεια στήν εφαρμογή τους είναι απλά Τέλεια !! Γιά ότι άλλο θέλετε , ρωτήστε με .
Jason
Φαντάζομαι ότι η τιμή περιλαμβάνει και τα 8 μακρύτερα μπουλόνια έτσι;
17άρια ή 19άρια; (τα μπουλόνια)
Και μια άλλη ερώτηση/παρατήρηση:
Έχεις εμπειρία από φτιαχτούς αποστάτες που ήταν αζύγιστοι και το λες συνέχεια; Γιατί εγώ έβαλα φτιαχτούς και το αμάξι είναι χαρτί...
Τα μπουλόνια δεν είναι στήν συσκευασία . Τα αγόρασα εξτρά από βουλκανιζατέρ , περίπου 2 πόντους πιό μακρυά , με κόστος 16 ευρώ . Είναι με " κεφάλι " 19άρι . Γιά το άλλο που με ρωτάς , ναί έχω εμπειρία . Πρίν πάρω τούς Sparco παιδεύτηκα αρκετά με φτιαχτούς , οι οποίοι και αζύγοστάθμητοι ήτανε και πόβλημα με τήν εφαρμογή τους στά μουαγιέν είχανε , αλλά πιστεύω ότι έπεσα σε μάλον αδιάφορο τορναδόρο. Αν ο τορναδόρος είναι μερακλής , τότε το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία διαφορά , πιστεύω , από τούς επώνυμους. Το πιθανότερο είναι ότι αυτός πού έφτιαξε τούς δικούς σου , ήξερε πολύ καλά τι έκανε . Αλλά αυτοί οι μερακλήδες όμως είναι σπάνιοι . Για αυτό πάς στίς εγγυημένες λύσεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Πιστεύω να σε κάλυψα .
Jason
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Τα μπουλόνια δεν είναι στήν συσκευασία . Τα αγόρασα εξτρά από βουλκανιζατέρ , περίπου 2 πόντους πιό μακρυά , με κόστος 16 ευρώ . Είναι με " κεφάλι " 19άρι . Γιά το άλλο που με ρωτάς , ναί έχω εμπειρία . Πρίν πάρω τούς Sparco παιδεύτηκα αρκετά με φτιαχτούς , οι οποίοι και αζύγοστάθμητοι ήτανε και πόβλημα με τήν εφαρμογή τους στά μουαγιέν είχανε , αλλά πιστεύω ότι έπεσα σε μάλον αδιάφορο τορναδόρο. Αν ο τορναδόρος είναι μερακλής , τότε το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία διαφορά , πιστεύω , από τούς επώνυμους. Το πιθανότερο είναι ότι αυτός πού έφτιαξε τούς δικούς σου , ήξερε πολύ καλά τι έκανε . Αλλά αυτοί οι μερακλήδες όμως είναι σπάνιοι . Για αυτό πάς στίς εγγυημένες λύσεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Πιστεύω να σε κάλυψα .
Jason
Όχι ευτυχώς ο Σταύρος είναι μερακλής!
Μια χαρά μου βγήκαν εμένα αν και δύσκολη διάσταση!
Στα 15mm υπάρχει μια δυσκολία με το μουαγιέ του Stilo. Στα 16 και πάνω είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα... (νομίζω)
που μπορω ναβρω και εγω αποστατες τετοιυς??// μπινουν στη μαμα τη ζαντα η πρεπει να βαλω after market ζαντες????????
Συνηθως ενας δισκος σωστα τορνιρισμενος δεν παρουσιαζει προβλημα ζυγοσταθμισης. Εαν ομως το κομματι ειναι στραβοπιασμενο στο τσοκ,
τοτε η μια πλευρα θα βγει καθετη και η αλλη στραβια, με οποιες συνεπειες μπορει να εχει. Φαντασου τωρα ενα τετοιο αποστατη δεμενο στην ζαντα
πως θα περιστρεφεται (η ροδα).
εχει κανεις σετ αποστατες τησ sparco??????? endiaferomai
παιδες παιζει κανενα ζευγαρι αποστατεσ για μενα?????????????????????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
orbit21
παιδες παιζει κανενα ζευγαρι αποστατεσ για μενα?????????????????????
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...-15mm-για-καρέ