Ναι ρε εννοείτε. Σε όλα μπαίνει!
Printable View
να ρωτησω και εσας...το cruise control το βαζετε καθολου σε λειτουργια γιατι 2 κολλητοι μου που εχουν alfa romeo πολυ σπανια το βαζουν......
Ελα ρεεεεεεεεεε.......... θελω κι εγω cruise control τωρα....................
Σήμερα φίλε angelino έχω να κάνω 650 χλμ. Τα 450 θα γίνουν με CC... :D
ΜΟΝΙΜΩΣ το χρησιμοποιώ.
ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! πως μπορω να το "φτιαξω" το θεμα??? :)
Κατα αρχάς ευχαριστώ StiloMakeStyle k Ionio-Zante για τις πληροφορίες σας...! Θα τα ψάξω και θα αποφασίσω σε τι αναβάθμιση θα προχωρήσω.. Όσον αφορά την πεταλούδα Ioannidis ακριβώς τα ίδια μου έκανε, όπως τα είπες με την διαφορά οτι δεν έχει βγάλει ακόμα engine fault!!! Θα πάω την Δευτέρα στο συνεργείο να δω τι παίζει και θα το γράψω εδώ :P
@ Ιοnio-Zante είδα σε ενα παλιότερο thread οτι ήθελες να βάλεις ηλιοροφή! Τελικά τα κατάφερες η το άφησες το project;
Θα συνεχίσω λίγο το off topic παρακαλώ ας μεταφερθούν τα ανάλογα post αν δημιουργείται θέμα.. Το αμάξι είναι συνεργείο 3 μέρες και ψάχνουν να βρουν τι έχει..Τα καλώδια ελέγθηκαν τίποτα, αλλαγή πεταλούδας μάλλον αποκλείστηκε και ηλεκτρολόγος συνεργάτης του μηχανικού είπε οτι φταίει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου... Τι να πω δεν ξέρω.. Θα πάω και σε 2ο ηλεκτρολόγο και βλέπουμε..