αν σου πω οτι δεν μου αρεσει ο κολος του :P
η μουρι αρκετα αγρια και ψαροτικη αλλα απο πισω βραστα!
Printable View
αν σου πω οτι δεν μου αρεσει ο κολος του :P
η μουρι αρκετα αγρια και ψαροτικη αλλα απο πισω βραστα!
ενταξει ρε παιδια, υπαρχει και κατι που λεγεται "form follows functionality".
επρεπε να εχει τεραστιους αεραγωγους, τεραστια φτερα, τεραστια φτερουγα για καποιο λογο. ψυξη, μεγαλυτερα μεταξονια, αεροδυναμικη.
συμφωνω, δεν ειναι ομορφο με την κλασσικη εννοια του ορου, αλλα φτιαχτηκε για αλλον λογο...αληθεια, ηταν κανενα mitsubishi evo ομορφο? κι ομως κυριευε τα ονειρα πολλων (και τα δικα μου για ενα διαστημα).
παντελης δεν μπορεις να πεις οτι δεν κουβαλαει τεχνολογια. revo knuckle (οκ παρομοιο με του megane RS) κινητηρας βελτιωμενος οσο παει για να ειναι και αξιοπιστο, αναρτηση βγαλμενη απο τους αγωνες, διαφορικο quaife. και στο κατω κατω, αν δεν ειναι εξελιγμενο ενα προσθιοκινητο που μππορει και στριβει σαν evo, τοτε δεν ξερω τι σημαινει εξελιξη. για θυμισου τι λεγανε για την 147 GTA με τα "μολις" 250 αλογα που δεν μπορουσε να κρατησει την μουρη μεσα στις στροφες.
*μεγαλυτερα μετατροχια εννοουσα :redface1:
Παντελή αν σε πάει Βόλτα ο Καραλής με το "απλό RS" θα καταλάβεις. :)...
Χωρίς πλάκα τώρα, η revo knuckle διάταξη της ανάρτησης και το όλο στήσιμο μόνο για απαξίωση δεν είναι....
Βέβαια.....Μια άλλη μου συμπάθεια το Megane RS σε γύρο πίστας ρίχνει στα αυτιά στο Απλό Focus RS παρότι δεν το περίμενε κανένας.
Κυκλοφορεί video στο youtube.
Εμείς (οι Ιταλοί) προς το παρόν έχουμε την πανέμορφη Ιουλία με 230 και μπόλικη ροπή, αλλά περιμένουμε τις GTA. (ίσως και μάταια)
Τι Ιουλία ρε; Την κάνεις και ακούγεται σαν 60 χρονών θείτσα με μπανφλες και ρόλεϊ ρε!
το ''εμεις οι ιταλοι'' φιλε ωραια το ξεκινας αλλα καπως ετσι θα επρεπε να το τελιωσεις ''εμεις οι ιταλοι εχουμε (περαν του Abarth ) παρει τα αρ.........δια μας ''
εχει ο κεφαλας ο ιταλος ενα σωρο μοτερ ενα καρο σασι ενα κουβα σχεδιαστες που σχεδιαζουνε για ολο το κοσμο και για τη παρτη του τιποτα ελεος .
υστερα απο αυτα που ειδα στη ευρωπη για τετατρη φορα που πηγα υπαρχει μια κολοAUDI που εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα ολα τα παντα .
50 διαφορετικα προγραματα για καθε μοτερ
100000000 ζαντες σε ολες τις διαστασεις
1000 βελτιωτικες αναρτησεις
1000 διαφορετικες επιλογες για φρενα
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ xenon ΚΑΙ 100 FANARIA AYTERMARKET
εξατμησεις ολων των τυπων
και απο μοτερ οτι θελεις πετρελαιο ,βενζηνα οτι θελεις τα παντα λοα τα παντα.
τετρακυλινδρα τρουρμπο - τουρμπο κομπρεσορα - ατμοσφαιρα
5 κυλινδρο 2,5 20v τουρμπο κομπρεσορας τετρακινητο και με 100 εταιριες να το βελτιωνουνε απλα μεχρι να το τερατοποιουνε.
V6 με 2 τουρμπινες και οτι θελεις
V8 με οτι θελεις τουρμπο η' οχι
V10 τουρμπο η' ατμοσφαιρα οτι θελεις ολα τα παντα
V12 μη τα ξαναλεμε ολα τα παντα .
τωρα αμα χαλαει και απο κανενα δε βαριεσε αρκει που εχει απο'λα ο μπαξες
μπορει να βρωμανε λαδιλα απο πισω δε βαριεσε να πουλανε και κανα λαδακι .
αμ ο ατιμος ο ιταλος που εχει τα παντα γιατι δε βγαζει κατι καλο ετσι για να συκωνουμε κεφαλι και να μην καθε φορα προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι αυτοι ειναι οι ελεφαντες .
πηγα να παρω την 159 και το σαλονι ειναι επιηκος απαραδεκτο.
ελεος καθεσε πολυ ψυλα υποτηθετε για σπορ αμαξι και το τιμονι ειναι πολυ χαμιλοτερα απο οτι θα επρεπε αφηστε που το διθεν Ti καθησμα δε χωρουσανε η πλατη μου .
επιτρεπεται να φαινεται τοσο μεγαλο και να ειναι εσωτερικα τοσο μικρα τα καθησματα
ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
δεν θα παω στο στρατοπεδο των Γερμανων γιατι ποτε δεν προδηδω τις αρχες μου αλλα ρε ιταλε ελεος μας εχεις πηδηξει την ψυχολογια μας με ολες τις βλακιες που κανει και τις επιλογες που μπορεις να κανεις και δεν τις κανεις τελικα.
γιαυτο Abarth Stilo 2,4 20vT kai jero cvmi.
Ξέχασες τους W12 κινητήρες τους...:D
(χαριστική βολή είναι αυτό)
Παντελη πολυ καλα τα λες!εξαλου ειμαι follower σου!αλλα δεν ειπες και κατι ακομη!ολα τα γερμανικα αμαξακια φωρανε απανω ΙΤΑΛΙΚΑ ηλεκτρολογικα!!!που ειναι η bosch οεεοο?????ολα Magneti Marelli ειναι!
Που ζεις φιλε μου?Για ανοιξε το καπο σου να δεις τα bosch που φορας..ρε μη γραφετε οτι ναναι..
Οσο για την Audi μη συγκρινετε οτι ναναι.Ειναι μια premium εταιρια που στοχευει κ σε αλλο πορτοφολι.Οταν η Φιατ κ αρκετες ακομα εταιριες παλευαν με την κριση να σταθουν η Audi συνεχιζε τις πωλησεις.
Αλλα τα ματια του λαγου κ αλλα της κουκουβαγιας..
οσο για το δικο μου δεν παιζει φαση να εχει bosch επανω!το μονο που μπορει να εχει ειναι τα ρελε απο τα ηλεκτρικα παραθυρα!!!:P