παντως καλυτερα να εβαζες τα primium contact 2 με δεικτη H
το V δυσκολα ζεσταινεται ειδικα το χειμωνα
παλια το εβγαζαν και το sport σε Η αλλα τωρα το σταματησαν
Printable View
παντως καλυτερα να εβαζες τα primium contact 2 με δεικτη H
το V δυσκολα ζεσταινεται ειδικα το χειμωνα
παλια το εβγαζαν και το sport σε Η αλλα τωρα το σταματησαν
Καλημέρα.Τελικά εβαλα sport contact 2 V. Απ'όσο μπόρεσα να συγκρίνω μεσα στην πολη δεν εχουν καμία σχέση με τα yokohama που φόραγα. Μέχρι τώρα άψογα.Ειδικά ο θόρυβος τών ελαστικών ειναι σχεδόν ανύπαρκτος και απο κρατηματα όσο είδα απλά καμία σχέση. Το μονο που μου κάνει εντυπωση είναι ότι η παραγωγη τους είναι 3210 δηλαδή τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.Εγώ τα έβαλα 20 Σεπτεμβρίου.Δεν περίμενα να μπορούν να βγουν τόσο γρήγορα από την παραγωγή στην κατανάλωση...
Υπηρχε ενα site (δεν θυμαμαι ποιο..) το οποιο μας το συστησε ενα μελος απο εδω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος..) στο οποιο μπορουσες να δεις οτι λαστιχο επωνυμο η μη θες και να κανεις παραγγελεια μεσα χρεωστικης η καταθεσης στην τραπεζα στην οποια συνεργαζονται και η αποστολη στον χωρο σου. Σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθω.. η Αγγλικο ηταν η Γερμανικο κατι τετοιο θυμαμαι.. τα οποια τα ειχαν και αρκετα φθηνα!
μηπως εννοεις premium contact 2 διοτι τα sport contact στο site einai 3 και 5
λοιπον επειδη θελω επιτελους να αλλαξω τα λαστιχα θελω της γνωμες οσοι βαλανε ta premium conctact 2.
Απο κρατημα απο το 1 χαλια εως τα 10 τελειο πειτε μου πως ειναι στο στεγνο και στο βρεγμενο κατα την γνωμη σας.
Απο ποσο δυσκολο ειναι να ζεσταθουνε.
ποσο φαγωνονται.
Παραδειγμα για μενα τα good year eagle f1 εχουνε (εννοειται αφου εχουνε ζεσταθει)
ενα 8.5-9 ζεσταμενα στο κρατημα στεγνο
πες κανενα 7ρι στο βρεγμενο
πες κανενα 5ρι επειδι δυσκολα ζεσταινονται
και πες κανενα 5ρι σε αντοχη στο φαγωμα.
Κοστισαν 340€ με τοποθέτηση.