παντός φίλε ..η ABARTHάρα "μου"!!! .. αν βρεις άκρη να αλαξουμε τα σήματα τα 3 κύρια ενοω ενδιαφερόμε.αυτά..
Printable View
παντός φίλε ..η ABARTHάρα "μου"!!! .. αν βρεις άκρη να αλαξουμε τα σήματα τα 3 κύρια ενοω ενδιαφερόμε.αυτά..
μα καλα εσυ οταν εννοεις εξωτερικες διαφορες εννοεις μονο την λαμαρινα και αεραγωγους και τεραστιων διαστασεων ζαντες ? Ρωτησες τι διαφερει εξωτερικα... Οταν λοιπον λες κατι και σου απανταμε κοιτα να εισαι πιο σαφης σε αυτα που λες για να καταλαβαινουμε.
Αν ζητάς απάντηση για την αλλαγή σημάτων ξέρω ότι γίνεται.Απλά παραγγέλνεις δύο ABARTH σήματα με την σωστή διάσταση και τα αντικαθιστάς.Το Stilo ABARTH πάντως έχει 2FIAT και ένα διακριτικό όπως είπα πίσω.Αν τώρα βάλεις 2 ABARTH στην θέση των FIAT πιστεύω δεν χρειάζεται τρίτο!
Έχω σκεφτεί κι εγώ ή να βγάλω τα Fiat και το ABARTH και να βάλω δύο μεγάλα ABARTH ή όπως είναι να βάλω ένα δεξια κι αριστερά στο φλασάκι ή δίπλα στην πόρτα, ή τα σήματα στα καπάκια της ζάντας να βάλω ABARTH αντί FIAT ή όταν ανοίγεις την πόρτα εκεί που είναι η διακοσμητική λωρίδα stilo δίπλα να βάλω από ένα ABARTH.Πολλά ακόμη έχω σκεφτεί και έχω δει σε άλλα ABARTH αλλά πιστεύω ότι αν κάνω κάτι το ποιο ωραίο θα είναι το τελευταίο γιατί από έξω είναι το αμάξι originale ένα και καλό και μάλιστα έχει ξεθωριάσει και όσο πρέπει για να φαίνεται μάχιμος ο σκορπιός.
afto ekana alla ????