Στο κάνουν 1-2 λεπτά αφού τα ανάψεις; Αν δεν τα σβήσεις και ξανανάψεις το ξανακάνουν;
Printable View
Στο κάνουν 1-2 λεπτά αφού τα ανάψεις; Αν δεν τα σβήσεις και ξανανάψεις το ξανακάνουν;
Όχι μου το κάνουν ενο οδηγάω σε άσχετες στιγμές για κλάσματα δευτερολέπτου και δεν το κανουν πολύ συχνά αλλα όταν το κάνουν με ενοχλούν...Κάτι που διάβασα για πυκνωτές ισχύει?και αν ναι τι πυκωντες?ποσο κοστιζουν περίπου και πως/απο που τους ζητάω ?
Δεν ξέρω τι διάβασες. Πρώτη φορά το ακούω.
Ίσως να είναι στο τέλος τους τα Xenon σου. Δεν ξέρω.
Μηχαλη ετσι για την ιστορια οι πισω δαγκανες, οπως ειπες, εφαρμοζουν βιδωτα πανω στα τακακια. Και μαλιστα η μια ειναι δεξιοστροφη και η αλλη αριστεροστροφη. Ειμαι παθων και το ξερω. Προσοχη λοιπον σε οσους αλλαζουν μονοι τους τα πισω τακακια. Εγω εχω φιαξει και ειδικο εργαλειο γι' αυτη τη δουλεια.
νομίζω πως το κάνουν και τα δυο ταυτόχρονα αλλα δεν ειμαι σίγουρος 100% φίλε teo...Απο μπαταρία είμαι ok γιατι έχει τύχει να αφήσω τα φώτα για κανενα 10λεπτο ανοιχτά ή το cd player ή τα φωτάκια μέσα στο αμάξι και το αμαξι έπαιρνε και παίρνει μπρος με μισή μιζιά...
Φίλε ioannidis αν τα xenon μου ειναι στα τελευταία τους μπορώ να βγάλω τον μετασχιματιστή και να τα κάνω κανονικά μετά?(εννοώ αν ειναι καμια δύσκολη διαδικασία...) Πάντως και σήμερα σε κάποια φάση μου άναψε το λαμπάκι στο καντραν που λέει οτι έχω κάποιο πρόβλημα στα εξωτερικά φώτα...
Σταύρε δεν κατάλαβα τι θες να πεις.Τι εργαλείο έφτιαξες και προσοχή για ποιο πράμα?Πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία?
Έλεγξέ το αυτό φίλε μου γιατί αν το κάνουν ταυτόχρονα, κατά 99% δεν φταίνε οι λάμπες ή τα ballasts... Μήπως κάνεις ασυναίσθητα κάτι ηλεκτρολογικής φύσης τη στιγμή που αναβοσβήνουν και δεν το έχεις συνδυάσει (πχ να ανάβεις την πλαφονιέρα, να πατάς φρένο, να ανοίγεις το ράδιο κλπ κλπ);;
το ραδιο το εχω μόνιμα ανοιχτό αλλα δεν νομίζω να ειναι κατι τέτοιο...θα το ελέγξω βέβαια.Μήπως το οτι παίζει να τραντάζεται σε λακκούβες κτλ ο μετασχηματιστής με τις καλωδιώσεις επάνω παίζει κανένα ρόλο ?
καταρχην καλοριζικο
δεν εχεις το μαμα ραδιο?
γιατι αν ειναι το μαμα μετα απο 20 λεπτα κλεινει μονο του για να μην αδειαζει η μπαταρια
για το μηνυμα στο ταμπλο που ειπες σχετικα με τα φωτα,ως συνηθως αναβει τα πισω φωτα οτι εχει καει καποια λαμπα
σου γραφει ποιο λαμπα ειναι και απο ποια πλευρα,δεξια ή αριστερα
αν επιτρεπεται,με 160,000χλμ ποσο το πηρες?κυβικα?
το μανίσιο ραδιο ειναι και ναι οντως κλείνει.στα φωτα μου γραφει κάτι για pulb?κάτι τέτοιο αλλα τα πισω ειναι οκ!θα δω τι γραφει οταν το ξανα βγαλει και θα σας πω.
σε αριστη κατασταση μηχανικα και εμφανισιακα ζαντες κουκλια της φιατ 17αρες με χαμηλού προφιλ λάστιχα αγωνιστικά καινούργια εξατμισούλα κουκλί (χωρις θόρυβο, μονο μια μικρή χροιά) 1.2 90 άλογα 3d χαμηλωμένο 3400€ απο 4000€.
Θα ανεβάσω και φώτος κάποια στιγμή να το καμαρώσετε :P :D