Απάντηση: Δήλωση συμμετοχών για 8η Πανελλήνια Συνάντηση
Ειναι και καποιοι που δεν γραφονται εδω μεσα!!!
1.Γιάννης Σουλαντίκας (Soul-Giannis) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
2.Μπαγέας Θεόδωρος (ThoDoriS) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
3.Στεργιανός Πέτρος (Face) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
4.Μιχάλης Ιωαννίδης (Ioannidis) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
5.Παντελής Ορφανός stilodriver - DeluxeDouble ( εκτός κεντρικού κτηρίου,τζάκι ),2 Δ/Ν απο Παρασκευη
6.Τσάμης Γρηγόρης (gregory)- ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
7.Στρούζας Γιώργος (ionio-Zante) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
8.Στρούζας Γιώργος (ionio-Zante) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
9.Σουλαντίκας Κώστας (Kostas) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
10.Γιώργος Βασιλάκης (Georgevas)- StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 1 Δ/Ν Σάββατο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
5.Παντελής Ορφανός stilodriver - DeluxeDouble ( εκτός κεντρικού κτηρίου,τζάκι ),2 Δ/Ν απο Παρασκευη
:pc::metalo::tomato::whip::clapping::baby::rofl:.. .........
Παιδιά θέλει το 30% απο όλα τα δωματια!Θα σας στειλω PM με τι λεφτα να μου καταθεσετε και σε ποιον λογαριασμο!Παρακαλω αμεσα να τελειωνουμε με τις κρατησεις!!!!
1.Γιάννης Σουλαντίκας (Soul-Giannis) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
2.Μπαγέας Θεόδωρος (ThoDoriS) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή - ΟΚ
3.Στεργιανός Πέτρος (Face) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
4.Μιχάλης Ιωαννίδης (Ioannidis) - ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
6.Τσάμης Γρηγόρης (gregory)- ExecutiveDouble ( κεντρικό κτήριο, τζάκι ), 2 Δ/Ν, απο Παρασκευή
7.Στρούζας Γιώργος (ionio-Zante) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
8.Στρούζας Γιώργος (ionio-Zante) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
9.Σουλαντίκας Κώστας (Kostas) - StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 2 Δ/Ν Απο Παρασκευή
10.Γιώργος Βασιλάκης (Georgevas)- StandardDouble (Εκτός Κεντρικού Κτηρίου), 1 Δ/Ν Σάββατο
(5.Παντελής Ορφανός stilodriver - DeluxeDouble ( εκτός κεντρικού κτηρίου,τζάκι ),2 Δ/Ν απο Παρασκευη)
ποιος ειναι αυτος που εχει χρησιμοποιησει το Nickname μου ?
Παντελης Κατσιουρης Stilodriver
αντε αντε αμα ειναι για λεφτα οι Γερμανοι οχι ονοματα δε ξεχνανε αλλα και σε ξαναβαφτηζουνε ακου Ορφανος μα καλα που το σκαρφηστικες αυτο για επιθετο ?
εχεις εχεις πολυ ορεξη βλεπω κ.Γερμανε να σε εμηνερωσω οτι ακομη εχω μπαμπα και μαμα .χαχααχαχαχαχαχα
να ειναι καλα ο μπαμπας μου και η μαμα μου .
οσο για το χρημα φιλε εγω θα ηθελα να πληρωσω με δραχμες παντα στην ωρα μου (στην δικη μου ωρα)και δε θελω πιεση .
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδιά θέλει το 30% απο όλα τα δωματια!Θα σας στειλω PM με τι λεφτα να μου καταθεσετε και σε ποιον λογαριασμο!Παρακαλω αμεσα να τελειωνουμε με τις κρατησεις!!!!
Done. Απο μένα.
καλησπερα στην τρελοπαρεα και οσονουπω πολυ καλη χρονια και ενα πιο καλο για ολους και τις οικογενειες μας 2012 να εισαστε ολοι καλα.
1 θα ξερω σε μια εβδομαδα εαν θα καταφερω να ερθω εχω τοσες φατσες να χαιρετησω
2 αν δωσει παραγγελια ο θοδωρης στο φαγητο δεν νομιζω να προλαβουμε να φαμε
3 αν μπει ο γιαννης στην πισινα μας βλεπω να κατανταμε το ξενοδοχειο χαβαη 5 -0
4 και μονο για αυτη την παρεα θα προσπαθησω να ερθω
για ενα δωματιο μαλλον deluxe
Ποποποποποπο ονειρο ζω μην με ξυπνατε!!!!!!!!!
Βασιλαρα ελαααααα
ομορφαντραααααααααααααααα μου θα προσπαθησω μονο και μονο για την περεα αξιζει