Απάντηση: Περί εκμετάλλευσης της φιλοξενίας στο φόρουμ
Η ενότητα πωλείται δεν νομίζω να σχετίζεται με την εκμετάλλευση...
Και εγώ νομίζω ότι δεν μπορούμε να κόψουμε μία ολόκληρη ενότητα για αυτό τον λόγο.
Να είστε σίγουροι ότι όταν κάποιος προσπαθεί να δει το stiloclub σαν car.gr θα αντιμετωπιστεί κατάλληλα.
Αλλά δεν μπορούμε νομίζω να εφαρμόσουμε το "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι".
Το παρακολουθούμε το θέμα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Η ενότητα πωλείται δεν νομίζω να σχετίζεται με την εκμετάλλευση...
Πιστεύω πως έχει και μάλιστα μεγάλη το « Πωλείται » !!!
Εκεί αν δεν απατώμαι γίνετε η κατάχρηση της φιλοξενίας , έτσι δεν είναι ; Η πρέπει να κλείσει αυτή η ενότητα , η εν πάση περιπτώσει να κλειδώσει και να υπάρχουν κάποιοι κανόνες και κριτήρια για να μπορεί κάποιο μέλος να δημοσιεύει πωλήσεις . Όπως είναι τώρα , κάνει κάποιος μια εγγραφή και την αμέσως επομένη δημοσιεύει αγγελίες !!
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , την άποψη μου καταθέτω επι του θέματος ..........
Υπαρχουν κανονες και τηρουνται για τον λογο που ανεφερες...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Πιστεύω πως έχει και μάλιστα μεγάλη το « Πωλείται » !!!
Εκεί αν δεν απατώμαι γίνετε η κατάχρηση της φιλοξενίας , έτσι δεν είναι ; Η πρέπει να κλείσει αυτή η ενότητα , η εν πάση περιπτώσει να κλειδώσει και να υπάρχουν κάποιοι κανόνες και κριτήρια για να μπορεί κάποιο μέλος να δημοσιεύει πωλήσεις . Όπως είναι τώρα , κάνει κάποιος μια εγγραφή και την αμέσως επομένη δημοσιεύει αγγελίες !!
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , την άποψη μου καταθέτω επι του θέματος ..........
Φιλε Jason δεν μπορεις με την εγγραφη σου να δημοσιευσεις αγγελιες στα καπακια, πρεπει να συμπληρωσεις τουλαχιστον 30 μηνυματα για να μπορεις να δημοσιευσεις.
Θα μου πεις τωρα εσυ οτι γραφει 30 μπουρδες σε ενα βραδυ και την αλλη μερα εχει το free να ανεβασει αγγελιες, παω πασο.
Παντως αρκετοι εδω μεσα εχουμε κανει αγορες απο stiloclubιτες και εγω τουλαχιστον ειναι ικανοποιημενος.
Πανω κατω μπορεις να καταλαβεις αν ο αλλος παει να σε κοροιδεψει πουλωντας κατι σε πολυ υψηλη τιμη, ομως ειναι θεμα προσφορας-ζητησης, και πιστεψε με σιγουρα καποιος θα του την ''πει'' ευγενικα για να ανοιξει τα ματια και στους υποψηφιους αγοραστες.
Απο την αλλη δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι σωστο να σχολιαζεις αρνητικα μια αγγελια, καπου αναμεσα ειναι η αληθεια...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Υπαρχουν κανονες και τηρουνται για τον λογο που ανεφερες...
...τότε για ποιούς λόγους ανοίχτηκε το σχετικό thread ;;;...
Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος, και από την στιγμή που λύθηκε το θέμα δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Θα μου πεις τωρα εσυ οτι γραφει 30 μπουρδες σε ενα βραδυ και την αλλη μερα εχει το free να ανεβασει αγγελιες, παω πασο.
Αμ δεν μπορείς.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Φιλε Jason δεν μπορεις με την εγγραφη σου να δημοσιευσεις αγγελιες στα καπακια, πρεπει να συμπληρωσεις τουλαχιστον 30 μηνυματα για να μπορεις να δημοσιευσεις.
Παντως αρκετοι εδω μεσα εχουμε κανει αγορες απο stiloclubιτες και εγω τουλαχιστον ειναι ικανοποιημενος.
Πανω κατω μπορεις να καταλαβεις αν ο αλλος παει να σε κοροιδεψει πουλωντας κατι σε πολυ υψηλη τιμη, ομως ειναι θεμα προσφορας-ζητησης, και πιστεψε με σιγουρα καποιος θα του την ''πει'' ευγενικα για να ανοιξει τα ματια και στους υποψηφιους αγοραστες.
Απο την αλλη δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι σωστο να σχολιαζεις αρνητικα μια αγγελια, καπου αναμεσα ειναι η αληθεια...
Γεια σου Richard ,
Σχεδόν με όλα όσα γράφεις φίλε καλύπτομαι απόλυτα …Αν διάβασες το πρώτο μου post επί του θέματος , θα δεις ότι γράφω και εγώ πως πολλοί έχουν βρει λύση στο πρόβλημα τους αγοράζοντας κάτι που κάποιος πουλούσε…αλλά …υπάρχουν όπως και εσύ λες κάποιες « τρύπες » που προσωπικά εγώ πιστεύω πως πρέπει να κλείσουν….
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος, και από την στιγμή που λύθηκε το θέμα δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα...
Απόλυτα σεβαστό ,...το κλείνω εδώ..