Απάντηση: Σε δημοπρασία η εγκαταλελειμμένη Ferrari Enzo του Dubai
Αφήστε τα παίδες...εγώ ήθελα το Avengers (που ξέρεις τι πας να δεις, συν το ότι γουστάρω τρελά iron man :bananarock2: ) αλλά κανείς δεν με άκουσε και την "φάγαμε" ομαδικώς!! Χαχαχαχα! Το σκοτεινό χωριό πάντως εμένα δεν με χάλασε τόσο (ίσως επειδή το είδα σπίτι μου και δεν πλήρωσα μία! χαχαχαχαχα)!!
Επιστρέφουμε στο θέμα μας:
Εγώ βάζω για δημοπρασία τη ρεζέρβα μου (και θα πάρω κι εγώ το σύστημα fix&go με κομπρεσέρ αέρα, σαν τους γκαζάδες!!). Ορίστε για να μη λέτε! :hehe: :hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...μου θυμίζεις το..αριστούργημα " ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΝΕΡΑ , ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΡΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ " !!!!!!!!!....ουχάχάχάαααα...ρε σείς και μόνο ο τίτλος απο τις παπάτζες που πήγατε και είδατε, γκαρίζει απο μακριά ότι είναι...Αρχιμούφα !!!!..περαστικά σας αδέρφια....χάχάχάχάχαααααα.........
Εντάξει Jason...πάνε και κάποια χρόνια από το σκοτεινό χωριό...ήμουν αρκετά μικρός...μη βλέπεις τώρα...χαχαχαχα!!!
Σοφοκλή εσύ το είδες και σε μεγάλη οθόνη...πωωωω...πρέπει να κατατρόμαξες...χαχαχαχα!!!
Στο θέμα μας τώρα...εγώ λέω παίδες να την πάρουμε...μην πάνε τζάμπα τα τάσια και η ρεζέρβα :hehe: :worship: !!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
...μην πάνε τζάμπα τα τάσια και η ρεζέρβα :hehe: :worship: !!!
Άσε που συνδυάζονται κιόλας για να πουληθούν πιο γρήγορα! Χαχαχαχαχαχα!!!
Κουκλακια ηρεμιστε, αραξτε στις καναπεδοπολυθρονες σας και διαβαστε...
Τελικά δεν δημοπρατήθηκε η εγκαταλελειμμένη Ferrari Enzo του Dubai στη χθεσινή δημοπρασία που της αστυνομίας της Dubai. Όσοι βρέθηκαν στη δημοπρασία περίμεναν πως και πως να δούνε την Enzo αλλά δεν βρισκόταν ανάμεσα στα 127 αυτοκίνητα που βγήκανε χθες στο σφυρί. Ο λόγος που δεν δημοπρατήθηκε ότι είναι ακόμη η Interpol ερευνά την υπόθεση, αφού οι φήμες αναφέρουν ότι ίσως το hypercar έχει κλαπεί από τη Ρωσία.
http://www.autoblog.gr/2012/04/27/ab...ntent=FaceBook
Όχι ρε φίλε... Με ξενέρωσες τώρα... Εκεί ήμουν κι εγώ αλλά μέσα στον πανικό δεν κατάλαβα γιατί δεν την έβγαλαν!! Χαχαχαχα!
Χαχαχαχαχαχα...και εγώ με τον teo,τον jason και τον Σοφοκλή πάνω που ήμασταν έτοιμοι για προσφορά...περιμέναμε και περιμέναμε και περιμέναμε...χαχαχαχαχαχα!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Χαχαχαχαχαχα...και εγώ με τον teo,τον jason και τον Σοφοκλή πάνω που ήμασταν έτοιμοι για προσφορά...περιμέναμε και περιμέναμε και περιμέναμε...χαχαχαχαχαχα!!!
...την πατήσαμε αδέρφια !!!..είχα πάρει και προσφορά για εγκατάσταση συστήματος...LPG ...γμτ..cry..cry..cry.....
Χαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις jason... Πήρα προσφορά λέει για LPG!! :hehe: :hehe: :hehe:
Χαχαχαχαχαχα...καλύτερα "ΕΙΜΑΣΤΕ" να λες teo...χαχαχαχαχαχα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο...χαχαχαχαχαχα!!!
ΥΓ: α ρε jason...χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!