-
Μήπως να ενημερώνατε τα μέλη η να γινόταν μια συζήτηση για αν η αντιπροσωπείες έχουν δόση κάποια εκπτώσεις στα μέλη του stiloclub και ποιες είναι αυτές. :idea: εγώ έχω πάρει μετά από συνεννόηση με τον αντιπρόσωπο τις ρόδου 20% σε ότι γίνει εκεί μέσα. :)
-
Σπύρο μάλλον δεν έχεις ρίξει μια ματιά εδώ:
Κώδικας:
http://www.stiloclub.gr/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=129
-
Τα έχω δει. Τι περιμένεις να κάνω? Εδώ μου είπαν ότι θέλουν να δουν και τα κεντρικά τι θα πούμε (fiat auto Hellas) μήπως να ανέβω εγώ να τα κυνηγήσω. :D
-
Πάντως εμένα μου κάνουν έκπτωση αλλά δεν είμαι μόνο εγώ.
-
users με 0 post
πριν το .... μπαμ του site είχαμε ένα topic σχετικά με τους user με 0 post μήπως μπορούμε να ξαναγράψουμε τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση ?? επίσης πως θα γίνει να γράφουνε οι users τον τόπο/περιοχή τους??
-
users με 0 post
Δεν γίνεται να αναγράφεται στην κεντρική σελίδα του site ή όταν γίνεται η εγγραφή να υπενθυμίζει το νέο μέλος κατά κάποιο τρόπο;
-
users με 0 post
Μόλις χθες έλαβα ένα (άσχετο) mail από το alfisti club το οποίο με καλούσε στην παρέα τους ... ( δεν ξέρω άν ήταν μαζική αποστολή ή τυχαίο αλλά ήταν ένας τρόπος προώθησης...βέβαια άντε να πετύχεις ιδιοκτήτη stilo) αλλά λέμε τώρα....
-
users με 0 post
Και εγω ελαβα το ίδιο.
Να σε ρωτήσω αν εχεις γνωστό στο Alfisti?
Αν εχεις, το πηρανε απο τα contacts του.
aman17-2, (Πως πατε τωρα με τις πλυμμηρες και τις βροχες και τα χιονια? )
-
users με 0 post
Κυριάκος... εδώ που μένω εγώ είναι σε καλό υψόμετρο και δεν κινδυνεύω αλλά άλλα χωριά ήδη έχουν νερά (Λάβαρα) και αν προχωρήσουν σε τεχνικά σπασίματα των φραγμάτων κινδυνεύυν αρκετά ακόμα ....
τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα το ΠΣΚ που μάλλον ΄λένε για βροχές και θα λυώσουν και τα χίονια...
ξτρα τα νερά από την Βουλγαρία...
Δράμα η κατάσταση...
-
users με 0 post
μήπως είναι εύκολο να βάλουμε ένα link στην πρώτη σελίδα για τις "Δημοσιεύσεις μετά την τελευταία σας επίσκεψη" και εκεί που έχουμε στην κορφή κάθε θεματικής ενότητας τα κουμπάκια για το "print" "send το a frend" και ένα κουμπάκι για το ποιοι έχουνε διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο ?