Δεν ξερω απο τι υλικο τα ειχαμε φτιαξει τοτε αλλα μετα απο 6 χρονια που το εχω πανω στο αμαξι δεν εχει φυγει ουτε τελεια απο τα πιεστικα/βουρτσες που το πλενω!
Printable View
Θα ανέβουν τελικά οι μακέτες να τις εκτυπώσουμε ή θα ξεχαστεί και αυτό το τόπικ?
Ενδιαφερθείτε λίγο ρε σεις !! ΌΛΟΙ !
ρελαξ μαν δουλευουνε μερικοι δεν εχουμε χρονο απλυτο πρεπει να κατσουμε να τα βρουμε που τα εχουμε βαλει. Αλλιως πρεπει να ερθω σε επαφη με ενα παλιο μελος να μου τα ξαναδωσει που μας τα εδωσε.
Πολύ καλή ιδέα παίδες , και εγώ είμαι πολλές ώρες έξω λόγο δουλείας και μπορώ να δίνω - βάζω ενημερωτικό.Όταν θα ανέβει πιστεύω να κινητοποιηθούμε και να παίξουμε μπάλα.:happy:
Να πω όμως και κάτι?Με αφορμή αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα να γνωριστούμε και μεταξύ μας ( όσοι δεν γνωριζόμαστε όπως εγώ που δεν είμαι τόσο πολύ του p/c και δεν ξέρω κανένα έστω φατσικά ) με μια συνάντηση , ανά πόλη για αρχή, για να ξέρουμε που να δίνουμε τα ενημερωτικά βρε αδερφέ, μην τα ανακυκλώνουμε μεταξύ μας.:confused2:
οχι μιχαλης απο χαλκιδα μας τα εφτιαξε.
Αυτό το σκέφτηκα και εγώ ας φτιάξουμε μόνοι μας ένα φυλλάδιο σιγά την επιστήμη .(Δεν θέλω να βγάλω απέξω κάποιον απλά το λέω για ποιο γρήγορα γιατί όπως είπε και ο stilatos δεν έχουνε όλοι χρόνο και λογικό είναι
Ωραία...ας φτιάξουμε καινούργια τότε....ας γίνει "νεα αρχή" :P
Τι θα γράφουμε όμως?Εκτός απο το www.stilo-club.gr ?
teo,όποτε μπορείς δεν φτιάχνεις καμιά μακέτα πρόχειρα και να την ανεβάσεις να δούμε? :rolleyes2:
Όχι πολλά πράγματα λίγα και καλά εγώ πιστεύω και η σελίδα με τεράστια γράμματα και να κοτσάρουμε και ενα σκορπιό από πανό και θα μπούνε και αυτοί που δεν έχουνε stilo χαχαχα :-P
Παιδιά εύκολα φτιάχνω αν θέλετε, απλώς πείτε ιδέες, μέγεθος, κλπ... Το βασικότερο είναι το μέγεθος πάντως! Ένα τέταρτο της Α4 πιστεύω θα είναι καλό, έτσι?