1000 post ! ! !
Printable View
1000 post ! ! !
Ειπα κι εγώ....δεν θα μπει?? :katana:
Βρεεεεε! Τα 1000ασαμε λεγαμενε;;;
Το αλογο δεν το πουλαω με τιποτα! Ισα ισα θα παρω ενα μεγαλυτερο...
Το sedici φοραει μοτερ suzuki sx4 grand vitara κλπ,αρα απο ανταλλακτικα μοτερ και παρελκομενα μια απο τα ιδια με το jimny
Νομιζω οτι η fiat εβαλε τις λαμαρινοδουλειες και το design και η suzuki τα μηχανικα μερη για να βγει αυτο το αμαξι..
Μπραβο για την αποφαση σου...σ ευχομαι τ καλυτερα!καλο τ jimny απο οσο ξερω για βουνο αλλα καιει πολυ οπως ειπαν κ πιο πανω...τ stilo ομως οικονομικοτατο...αυτο πρεπει να τ σκεφτεισνπριν κανεις καποια κινηση....για το jimny ο μονος λογος που θα συμφερει ειναι να του βαλεις υγραεριο...εκει καπως καλυτερα θα ειναι
Το θεμα το ξεκινησα λεγοντας 'σκεψη αποχωρισμου' και ειχα στο μυαλο μου οι απλα θα το κυκλοφορει η κοπελια, μ'αρεσει ομως που το πιασαμε συζητηση και τωρα λεμε για το jimny...
Δεν ξερω παιδια τι θα γινει, ειναι νωρις ακομα. Το stilo ειπαμε το ποναω γιατι το πληρωσα (εστω κ το μισο) με τον ιδρωτα μου και δεν ξερω αν θα μπορεσω να το αποχωριστω. Οπως εγραψα και παραπανω θα ηθελα ενα 5θυρο γιατι βαρεθηκα το βγες/μπες οταν εχω κοσμο πισω.
Θα δουμε, τιποτα δεν ειναι σιγουρο περα απο ενα πραγμα... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!!
Καλα ναι αυτο πρεπει να ειναι σιγουρο...περισοτερη οικονομια κ πολλα αλλα
Σόφο με το καλό!
Όσο για το Sedici,έχει φτιαχτεί απο κοινού με την Suzuki Και είτε το πάρεις σε FIAT είτε σε SUZUKI αν είναι πετρέλαιο θα φοράει μοτέρ FIAT και συγκεκριμένα τον multijet και αν είναι βενζίνη θα φοράει μοτέρ SUZUKI...σχετικά και με τα ανταλλακτικά που λέγαμε...πάντως έχω ακούσει άψογα λόγια απο γνωστούς ειδικά για το diesel (θεωρείτε απο τους καλύτερους diesel κινητήρες και τον φοράει ακόμα και η opel στο corsa...)
Βρε μανια ολοι με το sedici....
ΡΕΕΕΕΕ! Δεν μ'αρεσει λεμεεεεεεεε!