Απάντηση: 10η Πανελλήνια Συνάντηση - Η συνήθεια που έγινε θεσμός.
καποτε ειχαμε και εμεις τις καλες στιγμες μας σαν club.
http://www.youtube.com/watch?v=byugbcNHb8A
ιδεες υπαρχουνε αν υπαρχει καλη διαθεση ολα μπορουνε να γινουνε .εγω θα ερθω με το αμαξι καποιοι μπορουνε να ερθουνε με τα μηχανακια ολοι καλοι χωρανε σε μια παρεα αν δεν ειναι ζηλιαριδες και προκατελιμενοι .
εχω να προτινω μια ιδεα
οσοι ασχολουμαστε με χειμερινα σπορ θα θελατε να κανονησουμε μια μινι εκδρομουλα 2ημερων διλαδι με μια διανυκτερευση για το πρωτο η το δευτερο Σαββατοκυριακο του Ιανουαριου στο χιονοδρομικο του καρπενισιου ?
και λεω εκει γιατι ειναι ενδιαμεσος προορισμος και για τους νοτιους και για τους βοριους .
θα παρω μερικα τηλ σε καποια ξενοδοχεια εγω προσωπικα αλλα πρωτα αν υπαρχει ενδιαφερων να δηλωσουμε ονοματα καθως επισεις αν εχει καποιος καποιο αλλο προρισμο να τον δηλωσει επισης.ετσι οι νεοι στο club θα εχουνε τη δινατοτητα να μας γνωρισουνε οσι απο τους παλιους τιμησουνε με την παρουσια τους αυτη την μινι εκδρομη .
απαρετητος εξοπλησμους ΣΚΙ και σανιδες ειναι το συνθημα.
περιμενω να εμφανιστουνε πολυς κοσμος μιας και μηλαμε για μια διανυκτερευση και μοιρασμενα km οποτε λιγοτερα εξοδα .
1. Παντελης (και ολη η φαμιλια.).
δεν ενδιαφερεται κανεις για εκδρομο-συναντηση?
καλημερα Σωτηρη θα παμε παρεα φιλε θα ερθει και ο Πετρος μαλλων αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα οποιο δινουνε κατι εστο και λιγο απο το χρονο τους φιανεται θα ερθουνε και θα περασουμε τελεια....
ενα μπραβω σε οσους θα κανουνε μια θυσια ακομη..
το επομενο σαββατοκυριακο θελει κανεις να ερθει Καρπενισι για παρεα.....
εχει παραγγειλει καποιος τη πητα που θα κοψουμε φετος?
Καλησπερα Παντελη,ποτε θα γινει η κοπη και ποσα ατομα θα ειναι για να υπολογισουμε?
εγω εκοψα πητα με το ΚΤΜ και με το Punto και τωρα μενει να κοψω πητα και με το Stilo ......
η κοπη πηταςε θα γινει Βολο στο δοξαμεσμο βουνο των Κενταυρων το επομενο Σαββατο 15-2-22014 οποιος θελει ερχεται . στο χιονοδρομικο εχει ιδοποιηθει ολη η παρεα με τα stilo μας εδω απο θεσσαλια μερια θα χαρω να σας δω ολους.