Να μας φέρεις Stoccafisso all’ Anconetana και φωτό απ το Lazzaretto!!... :happy:
Ξεκούραστο ταξίδι χωρίς απρόοπτα εύχομαι φίλε!...
Printable View
Να μας φέρεις Stoccafisso all’ Anconetana και φωτό απ το Lazzaretto!!... :happy:
Ξεκούραστο ταξίδι χωρίς απρόοπτα εύχομαι φίλε!...
Καλο ταξιδι jason!
Να βάλω εγώ 110% να καλύψω και του Άγγελου παίδες τόσο κουβαρντάς ο Μητσος !!! :-)
Ετσι ετσι δημητρη..αν κ τον βλεπω τον αγγελο για 100%
Τελικά πείτε πόσοι είμαστε μέσα για την Κυριακή και που ?Για Μικρολίμανο και εγώ μέσα είμαι παντός !!! Εγώ και ένας να έρθει θα πάω. Μπορεί να μην είναι συναντήσει με 2 άτομα άλλα είναι ραντεβού χαχαχαχαχ
Σιγουρα ειμαι εγω ο τεο κ εσυ!τωρα μεχρι την κυριακη θα δουμε....
καλη η προσπαθεια και το εννωω μακαρι να ειχανε ολοι τετοιο πνευμα αλλα εδω τους κοψανε το μησθο και δε μηλανε θα πανε συνατηση.
...thanks Teo..μόνο μια επισήμανση ...ταξίδια γαλήνια να μου ευχεσαι φίλε..είναι το επάγγελμά μου η θάλασσα..
...λοιπόν άκου..αν έρθεις απο Πάτρα μεριά μέσα στο Νοέμβρη , μπορώ να σου φέρω Stoccaffisso../..απο Δεκέμβρη αρχίζω ταξίδια απο Αγγλία στις χώρες της Βαλτικής , οπότε πάπαλα...αν θέλεις όμως σου στέλνω τη συνταγή να το φτιάξεις εσύ..λίγο δύσκολο να το κάνεις όπως οι Ιταλοί αλλά με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται../..όσο για φωτογραφίες του φημισμένου μουσείου ..οκ..
...Σόφο..σε ευχαριστώ πολύ και εσένα αδερφέ μου...
Παντελή ευχαριστούμε. Είναι κάτι πολύ απλό μια συνάντηση έστω για έναν καφε, φαντάζομαι συμφωνείς έτσι;
Εδώ στο δρόμο βρίσκονται δυο φίλοι που έχουν να τα πουν καιρό, και για ένα καφεδάκι πηγαίνουν χωρίς προγραμματισμό κλπ.
Δεν λέω πως όλοι μπορούν αυτή την Κυριακή πχ, λογικό είναι, αλλά αν είχαμε πιο συχνά τέτοιες προτάσεις, όλο και κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να βρεθούμε πολλοί μαζί. Το θέμα είναι να θέλεις να κάνεις κάτι, να έχεις την όρεξη... Αλλιώς άστα να πάνε.
Λοιπόν η λίστα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:
1)teo
2)bill stilo
3)DHMHTRHS
4)angelinho (?)
Τζιμάρα όσο για το που θα πάμε θα εξαρτηθεί από συμμετοχές! Αν θυμάμαι καλά έχω το τηλέφωνό σου, οπότε θα σε πάρω απογευματάκι να τα πούμε!