οι χρηστες εφτασαν τους 6 θρυαμβος χαχαχαχαχαχαχαχ
Printable View
οι χρηστες εφτασαν τους 6 θρυαμβος χαχαχαχαχαχαχαχ
Παντελή μακάρι να μπορούσα να δω ποιος γράφει στο fb και ποιος όχι, τι λέει κλπ... Θα είχα και μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Αλλά δεν με ενδιαφέρει το fb αυτο καθαυτό, οπότε δεν παίζει να ασχοληθώ.
Ήμουν moderator και admin σε πολλά διαφορετικά fora, αρκετά χρόνια (από το 2003) και επειδή τα υποστηρίζω σαν μορφή επικοινωνίας μιας ομάδας/club/clan κλπ, πιστεύω πως αυτό μας αντιπροσωπεύει και όχι το fb.
Edit:
6 χρήστες είναι τουλάχιστον μια αρχή! Που φτάσαμε...
παντελη γιατι εισαι εριστικος? δεν θα καθισω να θυμηθω κατι γελοιο προφανως που εγινε και σε πειραζει ακομα για καποιο λογο αλλα σιγουρα ειναι αυτο που κανεις τωρα που εισαι εριστικος. Δεν εισαι ο μονος που εψαξε για ξενοδοχειο καθε χρονο παιρνω τηλεφωνο και βρισκω τιμες και εκτιθομε και εγω. Δεν κανω σαν παιδακι ομως. Εχω εκτεθει και στο power techniques στις καλυτερες εποχες μας διοτι υποσχεθηκα εναν αριθμο αυτοκινητων στην δυναμομετρηση και φωτογραφιση. Εχω εκτεθει και σε μαγαζατορες που τον πειθω να μας δωσει εκπτωση αρκει να του φερω καποια αριθμο ατομων και παλι εκτεθηκα και εγω και για αυτο σταματησα να ψανω μαγαζια.
Επειδη διαλεξες ξενοδοχειο πρεπει να παμε? να σου πω και την αληθεια που εψαξα κριτικες για το ξενοδοχειο που διαλεξες μονο κακα λογια βρηκα και δεν θα γουσταρα να παω. Οσο για της συναντησεις το λεμε εκατο φορες ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ και να κανει της συναντησεις γιατι περιμενετε απο την ομαδα την παλια? η Ομαδα αλλαζει συνεχως δεν ειναι τα ιδια ατομα ειναι οσοι γουσταρουνε να ασχοληθουνε. Εδω πχ ο ioannidis που δεν το ξεραμε το παιδι εγινε μελος της ομαδας και βοηθαει ειδικα τωρα με την αλλαγη της σελιδας και στο χακαρισμα.
Μπαν κανουμε σπανια και το ξερεις πολλη καλα οτι δεν το κανουμε οποτε γουσταρουμε αλλα σε οποιον δεν σεβετε τους κανονες του φορουμε που ειναι γραμμενος και. Οσο για τους mod ειχαμε μερικους να βοηθανε διοτι δεν μπορουνε να ειναι ενα δυο ατομα συνεχεια εδω μεσα και τους δωσαμε για συγκεκριμενες κατηγοριες στο φορουμ. Η αληθεια ειναι μερικοι απο αυτους εχουνε φυγει αλλα δεν σημαινει δεν δουλευει το φορουμ. Απλα δεν δινεις mod σε οποιονδηποτε αμα δεν εισαι σιγουρος αρα επειδη δεν μπαινει ο αλλος δεν μπορουμε να το χαρισουμε σε οποιονδηποτε αλλον να το κανει.
Κατ'αρχήν:
Εδώ θα συμφωνήσω.Το ίδιο σχεδόν είπα στον Παντελή και στο facebook....Παντελή μπορείς να βοηθήσεις αμα το θες αυτο που όλοι θέλουν...να ξανα ζωντανέψει το φόρουμ...Με το να μας λες τι φταίει και έτσι το ένα έτσι το άλλο δεν αλλάζει τίποτα....Τουλάχιστον βλέπω μπήκες να γράψεις...κάτι είναι αυτό για να κάνουμε μια αρχή...Δεν υπάρχει όμως λόγος ούτε για ειρωνείες ούτε για διάφορα τέτοια...μια παρέα είμαστε!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilatos;114229[B
teo με κάλυψες σε όλα!
Το θέμα είναι οτι το club είνα ΕΝΑ: www.stilo-club.gr.Εδώ κάνουμε κουβέντα,εδώ βρίσκουμε λύσεις για προβλήματα,εδώ οργανώνονται οι δραστηριότητες και όοολα τα άλλα.Η σελίδα στο facebook είναι απλά βοηθητική... Δεν μπορείτε να φανταστείτε εσεις που ΔΕΝ έχετε facebook πόσες φορές τα έχω πάρει στην κράνα γιατί πανε και γράφουν ΟΤΙ μπορείτε να φανταστείτε στην σελίδα στο facebook ενω θα έπρεπε να γραφτεί στο φόρουμ.Ή είμαστε κλάμπ ή όχι! Δεν θα επεκταθώ γιατί τα έχω πει τοσες φορές στο fb που όχι απλά βαριέμαι αλλα νευριάζω κιόλλας οπότε δεν έχω ούτε όρεξη ούτε υπομονή...Απλά θα σας βάλω σε φωτογραφίες την πρόσφατη συζήτηση στην σελίδα του fb ωστε να πάρετε λίγο μέρος και εσείς που δεν έχετε facebook...Θα ήθελα να διαβάσετε όμως καλά όλα τα σχόλια:
-edit- ο μόνος λόγος που μπήκα σ'αυτή την βαρετή διαδικασία είναι για να μεταφέρω στο πραγματικό κλάμπ το τι έχει ειπωθεί ωστε να συνεχιστεί η κουβέντα....Εσείς που γράφετε στην σελίδα είδατε σε τι μπελά με βάλατε??? :p
http://img824.imageshack.us/img824/6821/vk3b.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/5938/y3si.jpg
http://img826.imageshack.us/img826/3784/5kjy.jpg
http://img607.imageshack.us/img607/3593/htkh.jpg
edit- σε ένα σημείο 5 σχόλια απο το τέλος δεν φαίνεται τι έγραψα οπότε το ανεβάζω τώρα.Ήταν πριν μου απαντήσει ο Παντελής το κατεβατό:
http://img845.imageshack.us/img845/794/4t5a.jpg
edit2- Τα έκανα λίγο σκ^τ@ έ? Εδώ ανεβάζω και την απάντησή μου στον Παντελή γιατί ούτε αυτή φαίνεται:
http://img818.imageshack.us/img818/774/chr7.jpg
Και επίσης κάτι που πάει σε όλους και κυρίως στον Παντελή:
λες Παντελή σε κάποιο σημείο οτι σε άλλα φόρουμ οργανώνουν εκδρομές σε κάποιο μέρος και στην τελική όποιος έρθει.Καλά ως εδω.
Αλλά αμα εσύ εισαι ΑΠΩΝ, ο bill το ίδιο, ο ethnikofron το ίδιο και το club δουλεύει με 5 άτομα ΤΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ??????????????????????
Να είστε ΟΛΟΙ ενεργά μέλη, να έχουμε επαφή και σχέση (έστω απο εδώ, άλλωστε είναι η πρώτη επαφή...κι εγώ τα παιδιά απο εδώ τα γνώρισα και θα χαρώ πλέον να τα γνωρίσω και απο κοντά...όχι στο άσχετο να πάω σαν μ@λακας και αν τους πω γειααα ειμαι ο ethnikofron471...έλεος) και έτσι θα ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ να οργανώσουμε και εκδρομή ωστε να γνωριστούμε καλύτερα...
έλεος....:crazy:
-edit- Πάντως εκεί που λέει ο Παντελής "τρέχα γύρευε καταστάσεις" και απευθύνεται στην "διοίκηση" (να το πω έτσι) του Site έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!Είμαι 2 χρόνια εδώ και ΔΕΝ ξέρω ποιος είναι πίσω απο το site...Που είναι οι ADMINISTRATOS και οι MODERATORS???
Κάποιος απο τους υπευθύνους δεν μπορούσε 2 χρόνια να δει οτι ενας moderator έχει να κανει έστω log-in 2 χρόνια???
Τι μπάχαλο είναι αυτό..... και μετά τα βάζουμε με τον bill και τον κάθε bill που απλά δεν μπαίνει στο site (βάζω και εμένα μέσα και ξεκαθαρίζω επίσης το οτι επειδή το site ειναι μπάχαλο δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να το κρατάμε έστω εμείς ζωντανό....)
(Και κάτι άσχετο..... ξεπέρασα τα 1000 μηνύματα..... αα ρε stilo-club και stilaτοι !! :wub: )
7 εφτασαν οι χρηστες .
εσυ φιλε εθνικοφρον471 εισαι μεγαλος καταδωτης μα καλα τοσο συμαντικο ειναι το Facebook που το ποσταρες στο φορουμ ?
μπορει να σε banαρουνε .
οσο για εσενα φιλε Παντελη δεν ειμαι εριστικος ειμαι αυτος που σας βγαζει απο το λυθαργο και σας κανει να γραψεται και να ανασυνταχτειτε ....αν δε σας αρεσει ο τροπος 2 χρονια τωρα δεν κανατε κατι καλητερο με το δικο σου τροπο με το δικο μου τροπο ομως καποιοι θυγωνται και μπαινουνε να μας δειξουνε το μπο'ι' τους και εγω λεω καως μας τα παιδιαααααα. νεαρε δες ποσα μυνηματα εχω εγω σε περσασα χαχααχαχαχαχαχαχα
8 οι χρηστες ελα να αναψουνε τα αιματα ..........
χαχα όχι Παντελή αλλα οτι έχεις να πεις ΔΕΝ μπήκες να το γράψεις στο κλαμπ ωστε να το δουν όλοι.Το έγραψες στο fb και ας λέγαμε το αντιθετο!Οπότε έκανα αυτό που έπρεπε να κανεις εσύ και όλοι μας απο την αρχή.Να γράψουμε εδω ωστε να ξερουν τα παιδιά τι παίζει! Κανένας δεν θα με banάρει γιατί ποτέ δεν κορόιδεψα,δεν ειρωνεύτηκα,δεν έβρισα, δεν ήμουν εριστικός, και ποτέ δεν έριξα το επίπεδο ξεφτιλίζοντας την προσωπικότητά μου με αυτά που λέω και με τον τρόπο που τα λέω....οπότε δύσκολο το βλέπω για ban...
Το πολύ πολύ να με μαζέψει η γκεστάπο λόγο του οτι είμαι καταδότης
Δεν λέω κάτι άλλο...βαρέθηκα τόσες μέρες στο fb....ας κρίνουν τα άλλα παιδιά και ας πουν την γνώμη τους....τις ειρωνείες τις βαρέθηκα...Γεία σου ρε Παντελή σωτήρα!
...διαβάζοντας όλα τα παραπάνω αναρωτιέμαι...ρε μπάς και είμαι μεγάλος μ@λάκας...βγάζω τα μάτια μου για να προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ ( και να βοηθηθώ παράλληλα ) και συμβαίνουν αυτές οι μαλακίες που διαβάζω πιο πάνω ????...δε κουραβαλόμαστε λέω εγώ..banarete με να τελειώνουμε..δεν έχει νόημα η συνέχεια της συζήτησης...