Απάντηση: Συνάντηση Κυριακή 1/12/13
Εγώ είμαι free όλη μέρα, οπότε δεν έχω πρόβλημα. Οπότε παιδιά πείτε ένας ένας τις ώρες που μπορείτε (ή που δεν μπορείτε) για να βγάλουμε ένα κοινό πρόγραμμα!
Επίσης να δούμε σιγά σιγά και το μέρος. Κάπου που να βολεύει όλους, ιδιαίτερα τους πιο μακρινούς. Απ'όσους ξέρω μέχρι στιγμής έχουμε:
1.Bill stilo (Αγ. Ανάργυροι)
2.teo (Καματερό)
3.Dhmhtrhs (Ελευσίνα)
4.ioannidis (?)
5.Stilatos (Γλυφάδα?)
Ρίξτε προτάσεις!
Οπού πείτε παιδιά και εγώ free είμαι όλοι την Κυριακή!!!
Κ εγω ολη μερα free ειμαι κ οπου θελετε παιδια...
ΠΡΟΤΑΣΗ
Καφεδακι με θεα τον Λευκο Πυργο στις 14:00 το μεσημερι, τι λετε;;; :hehe::hehe::hehe:
Να κάνω μια πρόταση που ίσως βολεύει? Τι θα λέγατε να πούμε αύριο το πρωί (κατά τις 11-12, όποτε θέλετε) στη μαρίνα φλοίσβου?
https://www.google.com/maps/preview#...8!4d23.6861359
Φαντάζομαι πως είναι στο ενδιάμεσο και από θέμα πρόσβασης συμφέρει όλους. Βέβαια δεν ξέρω για parking τι παίζει, αλλά δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα!
ΥΓ:
Σόφο ψήθηκα! Ξεκινάω σήμερα το βραδάκι, να είμαι φρέσκος αύριο! Χαχαχα! :bleh:
Πολυ καλη ιδεα τεο...εγω ειμαι μεσα...
Και εγώ μέσα είμαι μόνο δώστε ένα στάνταρ σημείο στο χάρτη να ξέρω ακριβός!!!
Περιμενω να απαντησουν Stilatos & ioannidis αν τελικα μπορουν και αν τους βολευει Τζιμ! Εσυ μην αγχωνεσαι,μαζι θα κατεβουμε το ποταμι αν ειναι! Χεχε!
Οκ Teo συναντιόμαστε στο ποτάμι και κατεβαίνουμε Κανένας άλλος θα έρθει η ρεζίλι πάλι συγκέντρωση θα κάνουμε .5 αμάξια μόνο στην ΑΘΗΝΑ!!!! Στο χωριό μου (Δομοκό Φθιώτιδας) 3 αμάξια θα μαζευτούνε αν τους πω να κάνουμε τοπικά εκεί συγκέντρωση!
Χαχαχαχα...ετσι ειναι δημητρη...ελπιζουμε να μαζευτουμε τελικα!