Απάντηση: Μηπως να ξυπνησουμε;;;
Παιδες απλα ενημερωνω,οτι κοστιζει περιπου 160€ το πανε ελα,αθ-θεσ/νικη,με μεση καταναλωση γυρω στα 7lt/100, μαζι με τα διοδια.Χωρις σταση για καφεδακια σαντουιτσακια κλπ.
Μονοημερο ειναι σκωτωμα και δε λεει με τιποτα.(το χω κανει).
Ιδανικο ειναι αναχωριση παρασκευη απογευμα,και επιστροφη κυριακη.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Gunner7
Γιατι ρε τεο ποσο σου καει εσενα να ουμ ?? :P
Εμενα φιλε κατι τρεχει δεν γινετε να καει 9.7.. :/
Άσε δεν θέλω να σου πω και να πας να κλαις μετά μόνος σου τα βράδια έξω απ τα βενζινάδικα... :bleh:
Εντός πόλης στις ανηφόρες της Πετρούπολης ρε φίλε πάλι καλά που δεν βλέπεις διψήφιο.
Ντίνο τόσο πάει ναι πήγαινε-έλα γι αυτό και λέγαμε πχ 4 άτομα με ένα αμάξι... Αλλά όντως το μονοήμερο είναι σκότωμα (δεν ξέρω βέβαια αν αλλάξουν οδηγοί στο πήγαινε και στο έλα)...
teo ενα σου λεω χτες που σου ελεγα για το συνεργιο... αγιος αντωνης μεχρι την διασταυρωση γαλατσιου και βεικου πανω κατω καμια ωρα και με καταναλωση 10.4 εκλαψα... νταξει μιλαμε ομως κινηση ετσι...
O ενας λεει για το δρομολογιο Αθηνα - Θεσσαλονικη (εχω αν θελετε εναλλακτικες να γλυτωσετε τα διοδια), ο αλλος λεει για την καταναλωση...
Η τρελα δεν παει στα βουνα.. στην Αθηνα παει και στο StiloClub!!!
Χαχαχααχχαχα σοφο μας βλεπω να ερχομαστε με τρενο και τα αμαξια φορτομενα σε συρμο...
Μπα δε συμφερει με τρενο φιλε. Το ειχα ψαξει πριν απο καιρο!
Ειναι αρκετα τα λεφτα και αναγκαστικα πας με τον καρβουνιαρη που ξεκιναει στις 12 το βραδυ και φτανει καπου στις 7 το πρωι...