AAA ωραία θα είμαι και εγώ :clapping:
Printable View
AAA ωραία θα είμαι και εγώ :clapping:
Άντε άντε θα το ανεχτούμε!! Επειδή είσαι εσύ όμως! :hehe:
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕΕΕΕ!
Μετα απο πολλες πιεσεις που δεχθηκα (βρασμενα αυγα στις μασχαλες, μου βγαλαν το νυχι με ταναλια, με απειλησαν οτι θα με βαλουν να πλυνω το αμαξι), θα ερθω σημερα το απογευμα Αθηνα οποτε ο αυριανοπρωινος καφες ειναι γεγονος!
Απο τις 9 και μετα αυριο θα ειμαι free για οτιδηποτε!
Teo θα σε βαφτισω προσωπικο μου σοφερ για αυριο. Θα μιλησουμε καποια στιγμη μεσα στη μερα για τα υπολοιπα.
StiloClub του Νοτου, ερχομαι σε λλλλλεω!!!
Κανεις; Τιποτα; Ρεεεεεε!
Ερχομαι λεμεεεεεεε!
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...!!!
24 ώρες να μην μπει κανείς στο forum, αμέσως να γκρινιάξεις!! Χαχαχα!!
Λοιπόν επειδή εισηγήθηκα εγώ για τα βασανιστήριά σου (μη σου πω τα σχεδίασα κιόλας!), αύριο θα σου κάνω την τιμή να με δεις!! Χαχα!! Όποτε θέλεις αγορίνα και για ότι χρειαστείς εγώ είμαι μέσα!
Παλικάριααα! Ποιοι άλλοι μπορούν και τι ώρα για να βγάλουμε ένα μίνι πρόγραμμα;; Πιστεύω το να βρεθούμε κατά τις 10 είναι μια χαρά έτσι;;
ΥΓ:
Ρε θα σε γνωρίσω από κοντά!! Ήδη έχω δακρύσει!! Με τη μηχανή θα είσαι τελικά;;
Με το ΚΤΕΛ την τρελα μου... :(
Ειμαι ηδη στο δρομο καπου πριν τα Τεμπη (οπως ερχομαι).
Μια χαρα ειναι η ωρα!
Ειμαι μεσα (αν μπορεις κανε και αλλιως!!!)
Καλα ρε αλητη, εσυ τα σχεδιασες αυτα; Θα επρεπε να ντρεπεσαι!
Σε φερνω χαρτομανδυλα για τα δακρυα σου φιλαρακι!!
Βρε και με τον μουτζούρη να ερχόσουν...αρκεί που κατεβαίνεις!! Χαχαχα!
Ωραία φίλε τώρα μένει να μαζευτούμε!
Απ'όσο πρόλαβα να μιλήσω, είναι μέσα ο DHMHTRHS, o Gunner7 και λογικά και ο bill stilo! Εγώ θα τους φέρω και θα φύγω, δεν έχω όρεξη να δω τα μούτρα σου!! :bleh: :bleh:
ΥΓ:
Εγώ εγώ τα έκανα όλα αυτά... Αμόλησα τους χαφιέδες μου και σε έδωσαν παντού! Για να μάθεις να αντιστέκεσαι στην "κάθοδο"! :hehe:
Θα φοραω μασκα ρε φιλε, αποκριες ερχονται ετσι και αλλιως οποτε δεν θα βλεπεις τα μουτρακια μου!
Ηθελα να κατεβω με την μοτο ρε γ@μωτο αλλα...
Την επομενη φορα ομως! (Μαλλον αν καταφερει ο Μπαοκ και περασει στον τελικο του κυπελλου θα κατεβω τοτε! Κανω τρελα ονειρα; )
Κάνε όνειρα ρε φίλε, τζάμπα είναι!! Χαχαχα!
Κάνω τα κονέ μου τώρα για να σε υποδεχτούμε... έχει πάρει το viber φωτιά! :hehe:
Ετσι και σπασει ο διαολος κανενα ποδαρι και περασουμε να δω τι θα πεις!
Κανε τα κανε εσυ με την ησυχια σου!