Θα κανουμε και κρατηση;;; Την πιτα ποιος θα την φερει να την κοψουμε;;;
Χεχεχεχεχε!
Printable View
Θα κανουμε και κρατηση;;; Την πιτα ποιος θα την φερει να την κοψουμε;;;
Χεχεχεχεχε!
άστο...με σπέσιαλ φιάλη :p
χαχαχα
τιμή μου να ακούω κάτι τέτοιο !
Βασικά για να μαι ξεκάθαρος και να μη λεω όντως @@ το θέμα ειναι οτι εκτος του Σοφοκλή δεν σας γουστάρουμε - πιθανώς κι εσείς εμάς_αν και βλέπω οτι καίγεστε να ερθετε - για λόγους που ήδη προανέφερα και ξανα λέω αυτό που λεω δεν εκφράζει μονο εμένα.
Οπότε πες μας στην τελική αν γουστάρετε να έρθετε να ξέρουμε να μην έρθουμε εμείς αλλιώς να γίνει η συνάντηση κανονικα.
Το να είσαι τοσο καιρο απών και να μπαίνεις μονο και μονο για να την πεις και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην συνάντηση είναι τραγικό απλά.
Σορρυ που τα λεω με αυτό το ύφος, ξέρω οτι θα γίνομαι αντιπαθής αλλα για να μαι ειλικρινής δεν με νοιάζει κιόλας στην συγκεκριμένη
περίπτωση.
Ξέρεις η εκτίμηση κερδίζεται...
Και για να το ξεκαθαρίσω επειδή ο συμπαθής σε σενα Σταμάτης αλλα και εγώ ΔΕΝ γουστάρουμε να ειμαστε σε μια fail παρέα που το μονο που κάνει ειναι να πουλάει ειρωνεία του στυλ "τι ξέρεις κι εσύ ρε μικρέ", κοροϊδεύει και ειρωνεύεται και το stilo, και το stiloclub και θέλει να μιλάνε ολοι την ώρα οι μεγάλοι και οι έμπειροι και εμεις οι μικροτεροι να το βουλώνουμε ( λέξη που ακούστηκε στην προηγούμενη συνάντηση) και να καθόμαστε να δεχόμαστε την καθε ειρονία, βρισιά , μαγκιά , φαση σε έβαλα στο σπίτι μου και οχι απλα δεν το εκτιμάς αλλα θα με γ****εις κιόλας... ή αλλιως δώσε θάρρος στον χωριάτη... και γενικότερα να ειμαστε συμμετέχοντες σε μια συνάντηση εξαιρετικά χαμηλού επιπεδου , ε αυτο ΔΕΝ το γουσταρουμε.
Και επειδή παραπήγε το θέμα και έχω πολύ καλύτερες ή μάλλον πραγματικές δουλειές να κάνω απο το να κάθομαι και να ασχολούμαι με παλεμπιδεσμους συνέχισε μονος σου την κοκορομαχία.
ΥΓ. Αυτά που λεω δεν εκφράζουν μονο εμένα απλα είπαμε, κάποιοι έχουν πιο ευγενή χαρακτήρα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο...
Καλό σαββατόβραδο !
Έτσι...τώρα τα είπες καθαρά...
Δεν δημιουργώ πρόβλημα σε καμία συνάντηση, εσύ προσπάθησες να θέσεις κανόνες & όρους για το ποιοι θέλεις να έρθουν και ποιοι όχι. Αυτό δε λέγεται ανοιχτό club αυτοκινήτου, κάπως αλλιώς λέγεται (και μάλιστα είχε ξανασυμβεί εσω μέσα, συγκεκριμένα στην Αθήνα)...
ΥΓ1. Κανένας δε σε έβρισε-έθιξε-ειρωνεύτηκε. Εκεί ήμουν.
ΥΓ2. Μάλον κάπου μπερδεύεσαι, δεν ήμουν ποτέ απών από εδω μέσα.
ΥΓ3. Πραγματικά ακόμα αναρωτιέσαι αν θα έρθουμε?
Αν παρατηρησες η ολη συμπεριφορα αλλαξε μετα την βολτα με το abarth.Δεν ησουν μεσα στο abarth!
Οποτε ...ABARTH!! και ethnikofron471 εκτος συναντησης.
Σοφο ηθελα να σε δω αλλα εχουμε να κανουμε πολυ καλυτερα πραγματα ετσι οπως εγινε.
Απλα χαμενες ωρες...
Καλη συνεχεια σε οτι κι αν κάνετε.
Παιδιά εσείς εκεί στα βόρεια κάποιοι μάλλον έχετε χάσει κάτι στο δρόμο και μάλλον ούτε οι μεν ούτε οι δε ταιριάζουν στο Stiloclub!Εαν κάποιος θέλει να κάνει συνάντηση μόνο με Stilo και όχι τα μέλη (άσχετα εάν γράφουν η όχι)και οι φίλοι τους απλά το μόνο που έχει να κάνει να πάρει τηλ τα φιλαράκια του και να πανε για έναν καφέ!
Τωρα από εδώ και πέρα τέκνα μου οι συναντήσεις του Stiloclub εφόσον ανακοινώνονται από στο Site άσχετα από τον ποιον ανακοινώνονται θέλει δεν θέλει θα έχει ανθρώπους που μπορεί ακόμα και να του έχουν σκοτώσει την μάνα!
Το Stiloclub δεν ανήκει σε κανέναν και αυτές οι συμπεριφορές "πείτε μου ποιοι θα είναι για να ξέρω εάν θα έρθω στην κοπέλα τους και στην παρέα τους"!
Εδω μέσα πάντως όχι!
Αρα εθνικόφρονα αγόρι μου καλά θα κανεις και δεν θα πας....
Καληνύχτα σας!
Τα Stilo Abarth πάντα θα είναι πιο γρήγορα από ότι κινείται στον πλανήτη γη απλά και μόνο επειδή είναι δικά μας....
Συμφωνώ απόλυτα και οτι λες το ξεκαθάρισα κι εγώ αρκετές φορές.Δεν θέλησα ποτε να κανω ουτε κουμάντο ούτε τίποτα.
Απλά επειδή στην προηγούμενη συνάντηση ειχε συμβεί κατι που μας απογοήτευσε και όχι μονο δεν θέλουΜΕ συγκεκριμένο άτομο.
Αμα αυτο θελει να πάει ελευθεροι όλοι! Απλά εγώ δεν θα πάω όπως είπα.
Πάντως να ξεκαθαρισω πως εχεις απόλυτο δίκιο φίλε Γιάννη.
Το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την συμπεριφορά κάποιων ατόμων... δεν θα το συζητήσω...δεν αξίζει... απλα για να γνωρίζει κόσμος το αναφέρω και να μη βγαίνουν λαθος συμπερασματα.
ΥΓ. παρότι συμφωνώ αν κάποιος δεν ήταν κακοπροαίρετος θα μπορούσε απλα να πει ναι θα έρθω ή όχι δεν θα έρθω..θα ταν πολύ πιο απλο και χωρις να δημιουργείται πρόβλημα...μονο και μονο για να αποδείξει κάτι ή για να δημιουργήσει προβλήματα.Θα τελειωνε το θεμα απλα! Απλα το θέμα εδώ είναι οτι κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν...οκ... Ο καθένας οτι μπορεί κάνει :)
καλο βραδυ.
Στις 20:00 στο ΙΚΕΑ, μην ξεχνιομαστε!
Αφηστε τις χαζομαρες και μαζευτειτε ΟΛΟΙ!
Παω να ανεβω στον Ολυμπο... ;)
καλημεραααα!
Ρε σεις την παλεύετε εκεί στα Βόρεια?? Ή έχει τίποτα ο αέρας και σας χαλάει??
Μετά θα αναρωτιέστε γιατί δεν γίνονται συναντήσεις και γιατί οι Βόρειοι έχουν "πέσει" κλπ κλπ!
Ανοιχτή συνάντηση είναι και όποιος θέλει έρχεται. Μιχάλη αν κάποιος σε έχει θίξει εσένα και τον Σταμάτη έχετε κάθε δικαίωμα να μην του μιλήσετε αν θέλετε ή να μην δώσετε σημασία στο αν ξαναπεί κάτι! Ή ακόμα και να μιλήσετε πια σαν μεγάλοι άνθρωποι ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση.
Κι εγώ αντιπαθώ τον Soul αλλά στην τελευταία συνάντηση όχι απλά πήγα, αλλά αναγκάστηκα να κάτσω δίπλα του κιόλας!! :bleh: :bleh:
Άντε σοβαρευτείτε ρε και κάντε καμιά συνάντηση τώρα που μαζεύεστε σιγά σιγά!!