Απάντηση: 12/04/2014 Να τα πούμεεεε????
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και παίζει αν πάω εγώ, να μην έρθει ο stile τελικά. Που με έχει κάνει και unfriend στο facebook!
Κι ακόμα δεν του το χω συγχωρέσει!
:D
unfriend στο facebook? Αυτο ειναι ποινικο αδικημα!!!απαγορευση παρουσιας στις συναντησεις για 1 χρονο τουλαχιστον!!!
Καλά bill stilo δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο εσένα αλλα σε μάθαμε ...... Απλά για την ιστορία δεν νομίζω να έρθει και ο Ντίνος γιατί ακούσαμε πως σνομπαρες τα 5πόρτα στη προηγούμενη συνάντηση,
Να φανταστώ τεο ότι αφού έδωσες εσύ την ιδέα δεν θα δώσεις λεφτά ε??? (το θέμα του διοργανωτή που λέγαμε) χχααχχααχχαχαχαχαχααχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ntinosmg
unfriend στο facebook? Αυτο ειναι ποινικο αδικημα!!!απαγορευση παρουσιας στις συναντησεις για 1 χρονο τουλαχιστον!!!
Γιατί νόμιζες ότι εξαφανίστηκε τόσο καιρό;
Άσε τις τύψεις του!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Να φανταστώ τεο ότι αφού έδωσες εσύ την ιδέα δεν θα δώσεις λεφτά ε??? (το θέμα του διοργανωτή που λέγαμε) χχααχχααχχαχαχαχαχααχα
Δώσε εσύ και θα σε κεράσω καφέ...θα τα βρούμε!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Δώσε εσύ και θα σε κεράσω καφέ...θα τα βρούμε!!
αααα καταλαβα... δεν θα έρθεις....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Γιατί νόμιζες ότι εξαφανίστηκε τόσο καιρό;
Άσε τις τύψεις του!
ασε εγω, ο Τεο και ο Δημήτρης του τα έχουμε μαζεμένα πάντως... μας έστειλε τσαμπα στη ΝΑΤΟ!!!! θα τα πούμε από κοντά όμως αν τύχει και οι συνδυασμοί το θέλουν να βρεθούμε στη συνάντηση... είθε να μην πάνε αυτοί που δε χωνεύουμε....
Εννοειται maxime..αλλα ουτε εγω περιμενα κατι καλυυερο απο εσενα αφου προσπαθεις να τα ανεβασεις τοσο πολυ 5πορτα μειονοντας 3πορτα...λοιπον λεγε τι θα κανεις για να ξερω...αμα ειναι να προτεινω αλλη συναντηση κ θα ξερεις οτι δεν θα ερθω σιγουρα...
Παντως ποιος τελικα παει,να μην ξεχασει να φορεσει το καινουριο μπλουζακι και να ανεβασει και φωτο.Και με το αυτοκολλητο στο stilo
Τι να πω ....πραγματικά απορώ με τον Agelighno που σε ανεχτικέ και δεν σου είπε τίποτα. Αλλά είναι κόσμιος και κύριος και έδωσε τόπο στην οργή.Αλλά πολύ καιρό σε άφησα να το παίζεις κάποιος.
ioannidis αν έχει πρόβλημα ο gunner ας μου το πει ο ίδιος