Ααα! Φίλε Νίκο, προτιμάω Ιταλικά... τι να κάνω;
Printable View
Ααα! Φίλε Νίκο, προτιμάω Ιταλικά... τι να κάνω;
Θα πήγαινα στη scuderia και θα επελεγα μια 250 Le Mans του 1965 αν υπαρχει βέβαια.Ονειρεμένο αυτοκίνητο.Επίσης θα αγόραζα και κανά 4x4 για το βουνά παρέα με τον Κάλφα.
αν ειχα τοσα λεφτα το πρωτο που θα επαιρνα θα ηταν μια 147 GTA!με το που θα την αγορασω κατευθειαν audodelta για 3,7 και 340+ αλογα!!τι να κανουμε ειναι το αποθημενο μου!
stadart FERRARRI δεν το συζητω!μια F430 θα ηταν must!!!
απο γερμανικο ουτε ενα!!!
θα προτιμουσα κατι απλο και επισης μοναδικο και εντυπωσιακο... toyota volta 3λιτρο το εχετε δει? :D
mia xara den einai to stilaki mas vre paidia? ante mia 430 an den eixa ti allo na kano! pantos italiko se oles tis periptoseis!
Θα εβαζα ενα μοτερακι στο Stilaki μου πχ απο Fiat Coupe 20V turbo και θα το εκανα οσα αλογα πηγαινε!!!!
Μια χαρα ειμαι με το αμαξακι μου!!!!
Καλα Καλα μην βαρατε!!!!
Οχι μονο αυτο!!!
Και 2 Ferrari!!!
Μια για μενα και μια για την Στελλα!!!:)
Ταρίφες με τζιπ, πρώτη φορά θα έβλεπα! Άντε ρε! Θα πλασάρετε και νέα μόδα! Γιώργο, την 250 Le Mans του '65, μπλε θα την έπερνες και αυτή??? :P:P:PΠαράθεση:
Επίσης θα αγόραζα και κανά 4x4 για το βουνά παρέα με τον Κάλφα.
ΥΓ: χάθηκες ρε! Καιρό είχα να σε πειράξω!
1. Ferrari 575 για λιωσιμο
2. Maserati 3200GT για κυριλε βολτουλες
3. Lancia Delta Intergrale EVOII γιατι ετσι γουσταρω
Εγω θα επερνα ενα VOLVO S60 R 300ps!!!για κυριλε βολτες κ ενα Abarth stilo φτιαγμενο οσο παει ετσι για να το ξεσκιζω!!!Κ μετα ξυπνησα :194
Ταρίφες με τζιπ, πρώτη φορά θα έβλεπα! Άντε ρε! Θα πλασάρετε και νέα μόδα! Γιώργο, την 250 Le Mans του '65, μπλε θα την έπερνες και αυτή??? :P:P:P
ΥΓ: χάθηκες ρε! Καιρό είχα να σε πειράξω!
Κόκκινη θα την έπερνα ρε ταριφάκο.Χάθηκα γιατί δεν έχω πρόσβαση εύκολα τώρα λόγο δουλειάς.Είπα να σε αφήσω και λίγο να χαρείς να κάνεις και εσύ καμια κούρσα :lol: :lol: :lol: