Σωστός, το είχα διαβάσει αυτό και ισχύει σε πολλά κινεζογκατζετακια που έχω!
Στα ελαστικά όμως αυτό δεν αντιγράφεται:
http://cdn.tirstatic.net/images/dyna...ime=1375197470
Printable View
Σωστός, το είχα διαβάσει αυτό και ισχύει σε πολλά κινεζογκατζετακια που έχω!
Στα ελαστικά όμως αυτό δεν αντιγράφεται:
http://cdn.tirstatic.net/images/dyna...ime=1375197470
Εγώ παντός προσωπικά δεν θα έλεγα ποτέ ότι έχω βρει το καλύτερο λάστιχο και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο καθένας κάνει διαφορετική χρίση του αυτοκινήτου και οδηγεί σε διάφορα ιδεί εδάφους όπως άσφαλτο χώμα χαλικοδρομο κτλ. Άπλα από προσωπική εμπειρία και η άποψη αυτή είναι δική μου καθαρά , το κινέζικο ελαστικό που δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει και το έβαλα αποκλειστικά για οικονομικούς λόγου με καλύπτει απόλυτα για την χρίση που το θέλω και το τρόπο που οδηγό εγώ . Πριν φορούσα επώνυμα ελαστικά και συγκεκριμένα bridgestone to potenza 2 και η διαφορά είναι τεράστια άλλο κράτημα στο δρόμο και ιδικά σε βρεγμένο έδαφος .
εγω παντως οταν το πηρα(καινουριο)φορουσε τα pirelli P6000. Στα 20.000 τα πεταξα,γιατι γλυστρουσαν υπερβολικα.Εβαλα τα goodyear eagle f1 και μου βγαλαν και πολλα χλμ,αλλα και το αμαξι ηταν τραινο μεχρι και την τελευταια μερα που τα αλλαξα,γιατι πλεον δεν ειχε μεινει καθολου αυλακι.Επιτειδες τα κρατησα και τοοοσο πολυ για να δω μεχρι ποτε θα ειχαν αυτο το κρατημα,αλλα πλεον στο βρεγμενο ηταν επικινδυνα.Κριμα που καταργηθηκαν στις διαστασεις 205/60/15.μεχρι τωρα αυτο θα εβαζα.
Στο Υαρις εβαλα pirelli πριν ενα μηνα,και ειναι εξαιρετικα αυτη τη φορα
τα f1 γαματα λαστιχα αλλα δεν μου αντεχανε παραπανω απο 25,000 χλμ και κανανε ΠΟΟΛΛΛΛηηηηη ωρα να ζεσταθουνε. Βρηκα καλυτερο ζεσταμα με ελαχιστο λιγοτερο κρατημα με τα continental sport contact 2
Αυτά φοράω και εγώ ( τα premium - όχι τα sport)../..εξαιρετική συμπεριφορά μετά από τεσσεράμισι χρόνια και σχεδόν 50000 χλμ..
Είχα και τα premium contact 2 και τα sport contact 2. Πολύ καλά λάστιχα, μέχρι που σχεδόν δεν τους έμεινε πέλμα από τη χρήση.
Conti sport 2, απλα λατρεια!!!