Μήτσο Θεε πάρε την ΠΑΕ......(μαζί με τον Μπάμπη και τον Sparck...)
Μιλάμε και οι 3 σας είσαστε άψογοι......Μπράβο σας ρε παιδιά....
Αυτά γράφονται να το ξέρετε......τουλάχιστον εγώ δε τα ξεχνάω....
Printable View
Μήτσο Θεε πάρε την ΠΑΕ......(μαζί με τον Μπάμπη και τον Sparck...)
Μιλάμε και οι 3 σας είσαστε άψογοι......Μπράβο σας ρε παιδιά....
Αυτά γράφονται να το ξέρετε......τουλάχιστον εγώ δε τα ξεχνάω....
Τι να πω......ο δημητρης ηταν παρον για αλλη μια φορα.....τα εξοδα παρα πολλα....ο spark μαζι του...οτι καια να πουμε πιστευω οτι ο δημητρης ειναι ενα προτυπο μελους του club...δεν χανει τιποτα και ειναι παντου με οτι τιμημα και να ειναι....σαν προεδρος αυτου του club του δινω συγχαρητηρια γιατι ειναι ειναι **** τα παιδια....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
Γιάννη δε χρειάζονται τέτοιου τύπου σχόλια. Έχουμε φτάσει σε ένα τέτοιο επίπεδο σαν παρέα που θέλω να πιστεύω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά.
Το ξερουμε ρε Θοδωρη να εισαι σιγουρος γιαυτο,σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! :106 :117 :117 :117 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Οχι απλως ο γιαννης θελει να τονισει την δικια σας αντιδραση οταν ειχατε οργανωσει την φιλανθρωπικη εκδηλωση που δεν ηρθε κανενας απο την αθηνα ...που ειχε γινιε ψιλοχαμος.........
απλα εκανε ενα σχολιο τιποτα παραπανω.....απλα αυτο...
ειχα ακουσει και εγω παρα πολλα που δεν ειχα ανεβει.....αν ακι ειχα προβλημα......
αλλα δεν πειραζει,περασμενα ξεχασμενα......
ειμαι και off topic...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ευχαρίστω για τα καλά σας λόγια ρε guys αλλα οχι και συγχαρητήρια που κατεβήκαμε να δούμε τα φιλαράκια μας στην Αθήνα..δλδ τότε τον Μπάμπη θα πρέπει να τον κάνουμε εικόνισμα να τον προσκηνάμε που κατέβηκε απο Εβρο.Συγχαρητήρια αξίζουμε όλοι μας για την καταπληκτική παρέα που έχουμε φτιάξει.Περάσαμε τέλεια ήταν όλα καταπληκτικά μέχρι και την κατσάδα που μας έβαλε ο Πρόεδρος γούσταρα....Κώστα το ομολογώ γι αυτό σου πιανα το κωλ...κι στην φωτογράφηση (εδώ θα σταματήσω γιατί δεν έχω συνηθήσει να λέω καλά λόγια παρα μόνο να κράζω και με έχει πιάσει το στομάχι μου :P :P )
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Με καλυψε ο Κωνσταντινος απολυτα!!!! :shock:
Μία άλλη φορά θα τα καταφέρουμε να έρθουμε...
Παιδιά άλλο τότε και άλλο τώρα. Έχουμε πλέον γνωριστεί πολύ καλά και δεν είμαστε οι άγνωστοι που μιλούσαμε μόνο από το site όπως τότε.
Γι'αυτό είπα ότι "τα έχουμε ξεπεράσει αυτά".
Και στην τελική, είχαμε δηλώσει να έρθουμε 4 αμάξια, το ένα είναι ακόμα συνεργείο, στο Νίκο προέκυψε σοβαρό πρόβλημα τελευταίας στιγμής και δεν μπορέσαμε να κανονίσουμε να μοιράσουμε με το Sparck τα ναύλα και να κατεβούμε με το δικό του (μάλιστα όλο το βράδυ ξενύχτησα και στις 05:30 το πρωί συζητούσαμε την τελευταία πιθανότητα να κατεβάσουμε και το αμάξι του Sparck), γιατί για κακή μας τύχη ο Sparck είχε κανονίσει να το αφήσει στον πατέρα του του οποίου το αμάξι ήταν και αυτό συνεργείο.
Παράθεση:
ειχα ακουσει και εγω παρα πολλα που δεν ειχα ανεβει.....αν ακι ειχα προβλημα......
αλλα δεν πειραζει,περασμενα ξεχασμενα......
Δε νομίζω ότι δεν έχω κατέβει Αθήνα... αρκετές φορές...Παράθεση:
Με καλυψε ο Κωνσταντινος απολυτα!!!!
Όπως και να αφήσω το αμάξι μου στην έκθεση 10 μέρες και να γυρίσω Θεσ/νίκη με το ΚΤΕΛ Κυριακή βράδυ (2:00) για να πάω στις 6:00 στην δουλειά μου...