παιδες υποψιν το 2008 να βγει stilo cabrio :)
Printable View
παιδες υποψιν το 2008 να βγει stilo cabrio :)
εμενα με χει κανει να σκεφτομαι το opel astra opc 2000cc 240 turboαλογα, για να δουμε κ τι τιμη θα ρθει..
το στιλο μαλλον θα το παντρεφτω και θα μεινει στην οικογενεια μου μαλλον για πολλα ακομα χρονια εξαλου το εχω μονο 4 μηνες το στιλο μου αλλα μαλλον θα παω στην Γερμανια οπου γενηθηκα και εχω την υπηκοτητα να φερω κανενα (soupra h skayline h beba) κανω πολεμο με την γυναικα μου για την beba που θελει να ειναι και καμπριολε .... αναλογα το χρημα και βλεπουμε.
Δεν θελω να αλαξω το stilo μου και δεν θελω μετα απο καποια χρονια να ειμαι μονο εγω στο club φανταζεστε καλη φαση!
Παράθεση:
Oδηγησα eνα diezel ypsilon οσο ημουνα στην παρο που επιτρεπονται και επαθα σοκ.....με το καινουργιο μοτερ το Multijet....απολαυση...ροπη παντου...με 3 ευρω που εβαλα καυσιμο και εκανα πολλα χιλιομετρα.....μα παρα πολλα.αλλα το θεμα ειναι αν υπαρχει τεχνογνωσια στα καυσιμα που κατασκευαζονται......για αυτον τον λογο ακομα δεν εχουν προχωρησει στην απελευθερωση...
δεν εχω καταλαβη ακομα πιο ειναι το προβλημα σας με τα καυσιμα δηλαδη τα ταχι πως δουλευουν;
παντως μιλαμε αλλη φαση δεν χρειαζετε να κατεβασης ταχυτητα να ανεβουν οι στροφες τιποτα πατας το γκαζι και λυσανε.
εγω θα ηθελα μια 325 td η αν δεν βγαινουν τα χρηματα τοτε το επομενο stilo η το επομενο 147 σε jtd