Απάντηση: Συνάντηση ΣΕΦ - 12 Ιουλίου 2015
Μπράβο σε όλους και σε όλες ( Pinelopi ) που για άλλη μία φορά η παρέα τα έσπασε!!! Αυτό επιβεβαιώνεται απροκάλυπτα βλέποντας τις φώτο σας, που με έκαναν να ζηλεύω!!! Θα ξαναπώ ότι λυπάμαι και συγνώμη που δεν κατάφερα να έρθω στη συνάντηση , αλλά για να το ακυρώνω όπως σωστά είδατε στις 3.21 σημαίνει ότι δεν ήταν αποκλειστική επιλογή μου, δηλαδή κάτι προσωπικής φύσεως προέκυψε.Πάντα έτσι και καλύτερα να είμαστε και στην επόμενη συνάντηση του Σεπτεμβρίου ακόμα καλύτερα!!!
Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.
1) Ντίνο χαϊμαλιά στην παραλία θα σε βάλω να πουλάς όταν θα σε έχω όντως φωτό στην παραλία! Μόλις έκαψες τον εαυτό σου φιλαράκι...
2) Άγγελε έχεις δίκιο ρε... Πως κατάφερα από πορτοκαλί να το κάνω να πρασινίζει!! :getlost:
Ρύθμισε την οθόνη σου βρε κακομοίρη, εμένα μια χαρά μου φαίνεται! Και η άδεια σου αν θυμάμαι καλά...πράσινο δεν λέει;; Χαχαχαχαχα!
3) Νίκο και Πηνελόπη... Έρχεται το bannerακι που περιμένουμε! Λίγη ακόμα δουλίτσα και θα το ανεβάσω!
4) Μιχάλη έλειψες... Ένιωθε και μοναξιές ο λευκός της παρέας! Αλλά θα τιμωρηθείς! Νext time θα κεράσεις παγωτό!! :bleh:
Την άλλη φορά παγωτό από εμένα ..... έκλεισε!!!!!
Έτσι παιδιά μπράβο τέτοια να βλέπουμε!
Άντε να οργανωθούμε και εμείς λίγο εδώ πάνω!