(Παρένθεση)
Γιατί κάνετε έτσι; Μήπως θα τις χρειάστούμε;
Αν είναι να πάτε εξωτερικό, πάρτε αεροπλάνο!!!
Αν όμως παίξει καμία Ευρω-Stilo-συνάντηση, τότε κάνουμε μία ομαδική...
Θα έχουμε και όλοι ένα νούμερο διαφορά μεταξύ μας...
(Τέλος παρένθεσης)
Printable View
(Παρένθεση)
Γιατί κάνετε έτσι; Μήπως θα τις χρειάστούμε;
Αν είναι να πάτε εξωτερικό, πάρτε αεροπλάνο!!!
Αν όμως παίξει καμία Ευρω-Stilo-συνάντηση, τότε κάνουμε μία ομαδική...
Θα έχουμε και όλοι ένα νούμερο διαφορά μεταξύ μας...
(Τέλος παρένθεσης)
τιποτα μωρε το θελουνε ολοι για μοστρα αφου ειναι πιο ομορφες ;)
Τι είναι????? Ε όχι και πιο όμορφη.....έλεος δλδ....
Τι σου αρέσει ρε Παντελή? Που είναι τεράστιες? Που έχουν χάλια γραματοσειρά? Που θέλουν 30ευρώ για να τις αλλάξεις???
Εγώ την πινακίδα μου άν δεν αναγκαστώ δεν την αλλάζω, μια χαρά είναι....δεν θα βάλω αυτή την ταμπέλα....
:lol: :lol: :lol: :lol: ο πιο ωραιος χαρακτηρισμος..ΤΑΜΠΕΛΑΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Ρε παιδια και εγώ που είμαι Iταλια δεν έχω κανενα πρόβλημα όπως τόσα χρόνια!!Που να ξέρουν αυτοι αν στην Ελλάδα υπάρχουν αλλές πινακιδες ???Αυτα είναι @@ σιγα μην πάω να τις βάλω!!!!για να μου στέλνουν τις κλησείς σπιτι μου και μετα να πρέπει να τις πληρωνω :)
Ρε παιδια τι παιζει με αυτες τις ----πινακιδες εγω ακουσα για 120ε ισχυει?και αν ισχυει γιατι να πληρωσω εγω τις μαμακιες αυτου του κρατους τοσα και τοσα πληρωνουμε.
120 είναι για να πάρεις νέο νούμερο,αν θέλεις απλά αντικατασταση τότε είναι 30 ευρώ αλλά πρέπει να έχεις υπομονή
Η άδεια κυκλοφορίας αλλάζει,όμως αλλάζει και το νούμερο τηυς πινακίδας?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο azzurro_1.8
Ναι αλλάζει και το νούμερο παρότι τις πας πίσω για φθορά.
Στον Άρη επειδή τον είδα απο κοντά και τα είπαμε, του το αλλάξανε.
Ναι παιδιά, ουσιαστικά βγάζεις καινούργιες πινακίδες! Άρα καινούργιο νούμερο και αλλαγή της άδειας. Τα 30Ε αναφέρονται πάνω στην αίτηση αντικατάστασης πινακίδων οπότε δύσκολα θα σας χρεώσουν παραπάνω!
Εγώ το έκανα για να είμαι σίγουρος γιατί σύντομα σκοπεύω να πάω Βέλγιο με τη Stilara κι επειδή θα μείνω αρκετά δεν έχω όρεξη για προβλήματα. Αφήστε που η Γερμανία όπου σημειώθηκε το μπλέξιμο (εφημ. ΤΑ ΝΕΑ 27/04/2005
http://ta-nea.dolnet.gr/print_articl...m=N13&aa=1 ) είναι δίπλα και σκοπεύω να κάνω αρκετές βόλτες!:wink:
Άρης