Λοιπόν 11 η ώρα στο βενζινάδικο δεξιά αμέσως μετά το ΤΙΤΑΝ.
Printable View
Λοιπόν 11 η ώρα στο βενζινάδικο δεξιά αμέσως μετά το ΤΙΤΑΝ.
Εγώ πειράζει να σας συναντήσω όταν φτάσετε εκεί; Μάλλον (χωρίς να είμαι σίγουρος) θα την κάνω για Σέρρες - Δράμα πιο νωρίς.
No problem.
Ok, πιστεύω ότι όταν φτάσετε, μετά από λίγο θα σκάσουμε μύτη κι εμείς...
Δηλαδη ετσι οπως παει το θεμα μονο εγω κ ο Γιαννης θα φυγουμε μαζι?
guys παίζουν dragster την κυριακή στην πιστα των σερρών δεν την κόβω να έρχομαι στο σπήλαιο
ps έχω κάτι μπουφάν μου μου έδωσε ο Θοδωρής να σας δώσω
Sparck ευχαριστώ για τη σκέψη, όμως τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω.
Ελπίζω να τα καταφέρω για την επόμενη εξόρμηση μιας κ στο τέλος
αυτού του μήνα τλειώνουν οι υποχρεώσεις μου.
Να περάσετε τέλεια κ θέλουμε photos! :)
Σε ποιά κατηγορία κατεβαίνει το θηρίο σου????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
guys παίζουν dragster την κυριακή στην πιστα των σερρών δεν την κόβω να έρχομαι στο σπήλαιο
Δεν πειραζει Κατερινα την αλλη φορα!ο panoramix ακυρο για αυριο τελικα δουλευει κ η Μωρφο το σκεφτεται ακομη
Το να περνάς μπροστά από το Alfisti club με 3 αυτοκίνητα την ώρα που αυτοί είναι καμιά 15αριά και να κορνάρεις είναι θράσος ή γελοιότητα?
Μάλλον το 2ο.
Ξεκινήσαμε την εκδρομή στις 11:45 περιμένοντας όλους όσους ήθελαν η εκδρομή να ξεκινήσει αργά. Παρ'όλο που είμουν χάλια και δεν είχα το αμάξι μου, είπα ότι έπρεπε να έρθω για να τιμήσω τουλάχιστον το Νίκο που ήρθε από τη Βέροια. Και τι βλέπω τελικά? Sparck, Ckalfas & Viper.
Ωραίο club ρε μάγκες...να το χαιρόμαστε. Από τα 25 άτομα μόνο 4 μαζευτήκαμε. Ξεφτίλα γίναμε.
Ευτυχώς βρήκαμε και το Γιώργο (BravoTwoZero) στο γυρισμό και καθήσαμε να φάμε μαζί του Σέρρες.
Άντε και εις ανώτερα!