Απάντηση: Συνάντηση ΣΕΦ - 1 Νοεμβρίου 2015
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Πρεπει να γίνεται επίτηδες γιατι την Κυριακή τα Μαγαζιά είναι ανοιχτά και δεν θα μπορέσω
Μα εννοείται πως είναι προμελετημένο (από εμένα) επειδή δεν θέλω να έρθεις!! :bleh:
Update δικό μου:
Την Κυριακή θα καθυστερήσω λίγο και επίσης θα είμαι χωρίς το αγαπημένο μου Stilάκι, λόγω ανωτέρας βίας...
γιατι Teo????? Θα παρεις τη μηχανη??? Το πες και θα το κανεις?? :bleh:
Έχουμε και λέμε.....
1) Teo
2) maximos
3) teza1157
4) Stilatos
5) Ntinosmg ( με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ stilo )
6) Pinelopi
7) Bill stilo
8) ioannidis (με πολύ ψιλά γράμματα.... :shifty: )
9) ZaNTaLe
Άντε να μαζευόμαστε!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pinelopi
γιατι Teo????? Θα παρεις τη μηχανη??? Το πες και θα το κανεις?? :bleh:
Το αγαπητό μου Stilάκι θα είναι σε ταξίδι αναψυχής (το στέλνω που και που να ξεσκάει), οπότε ναι θα πάρω τη μηχανή με βαριά καρδιά (λέεεμε τώρα)!! :hehe: :hehe:
Δημοκρατία έχουμε , πάλι θα με "κράξετε" κι ας έχω δίκιο , αλλά έχω συνηθίσει..:bleh:..
...λοιπόν , έτσι κι αλλιώς τέσσερις - πέντε είσαστε , δεν μπαίνετε όλοι μέσα σε ένα Stilo να πάτε στο meeting ??? ,
..έτσι για να μη ..κρυώνετε κιόλας πανω στα μηχανάκια !!!..:hehe::hehe::hehe:..
Η συνάντηση είχε πολύ γέλιο και για ακόμα μια φορά περάσαμε τέλεια! Αναμένουμε απ τον Παντελή να ανεβάσει τις φωτό γιατί αυτή τη φορά ανέλαβε εκείνος τη φωτογράφιση, μιας και εγώ ήμουν "γυμνός" από εξοπλισμό!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...λοιπόν , έτσι κι αλλιώς τέσσερις - πέντε είσαστε , δεν μπαίνετε όλοι μέσα σε ένα Stilo να πάτε στο meeting ???
Φίλε τελικά μπορεί να μην ήταν πολλά αυτοκίνητα, όμως μαζευτήκαμε 10 άτομα και ένα πολικό αρκούδι!! :hehe:
Εν αναμονή των φωτογραφιών!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Η συνάντηση είχε πολύ γέλιο και για ακόμα μια φορά περάσαμε τέλεια! Αναμένουμε απ τον Παντελή να ανεβάσει τις φωτό γιατί αυτή τη φορά ανέλαβε εκείνος τη φωτογράφιση, μιας και εγώ ήμουν "γυμνός" από εξοπλισμό!
Φίλε τελικά μπορεί να μην ήταν πολλά αυτοκίνητα, όμως μαζευτήκαμε 10 άτομα και ένα πολικό αρκούδι!! :hehe:
Εν αναμονή των φωτογραφιών!
Το πιο σημαντικό απόλα ειναι ότι περάσατε καλά και γελάσατε πολύ - κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε όλοι μας -..
Κάποια άλλη φορά πρέπει να συζητηθεί αυτή η αηδία με το face book που έχει "αφανίσει" τα μέλη απο το Forum μας...
P/s..να προσέχετε και να αγαπάτε πολύ το Πολικό Αρκουδάκι !!!!...:biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
P/s..να προσέχετε και να αγαπάτε πολύ το Πολικό Αρκουδάκι !!!!...:biggrin:
Όσο γι'αυτό να είσαι σίγουρος!! Μέσα στα χάδια και τις αγκαλιές ήταν ο απατεώνας! :hehe: