Απάντηση: ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ THE RANCH 6-7/2/16
Χρόνια Πολλά σε όλους , καλά να περάσετε όσοι θα πάτε με το καλό..
..ως συνήθως όμως , με τρώει ..δεν μπορώ να αντισταθώ..
Αδέρφια , απο το παραπάνω σκηνικό λείπουν τα "παρκαρισμένα" ..άλογα !!! και οι σουρωμένοι "τύφλα"..καμπόιδες !!!!:devil:..:hehe::hehe::hehe:
Χρόνια πολλά φίλε! Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος άλογα έχει εκεί για τους επισκέπτες! Όσο για τους σουρωμένους "τύφλα" cowboys.... θα φροντίσουμε εμείς!! :hehe: :hehe:
Χρόνια πολλά παίδες! Άλογα όντως έχει εκεί για τους επισκέπτες και είναι στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων η ιππασία για όποιον θέλει!Το νου σου Teo για φωτογραφίες των "τύφλα" cowboys , για να έχουμε υλικό προς εκβιαστική πώληση.... :devil:
To "όπλο" θα είναι μονίμως φορτισμένο! Επίσης θα έχω 2-3 κάμερες ακόμα μαζί, δεν θα ξεφύγει τίποτα!!
τελικα σε τι σταδιο ειμαστε? κανονιστηκε ημερομηνια και ατομα για αυριο η θα μεταφερθει για αλλη στιγμη?
6-7 Φεβρουαρίου είναι η εκδρομή Παντελή. Ακόμα μαζεύουμε συμμετοχές με deadline την Κυριακή 24 Ιανουαρίου!
Καλησπέρα αδέρφια,
Βλέπω έχουμε χαλαρώσει και οι συμμετοχές δεν πληθαίνουν..... για να βλέπω κόσμο ....... αλλιώς τραβάω πιστόλι.....http://s16.postimg.org/luox5g4tx/929...t_Isolated.jpg
Με την σειρά μου να δηλώσω και εγώ συμμετοχή: :clapping::whistle::happy2::tongue2:
1)maximos
2)teo
3)ntinosmg
4)DHMHTRHS
5)bill stilo
6)ammoulianiotis (?)
7)Angelinho