Όπα, τι έχουμε εδώ? Εσωτερικός πόλεμος? προσέξτε μην την βρείτε και οι δύο από αλλού και ψάχνετε να κρυφτείτε...
Printable View
Όπα, τι έχουμε εδώ? Εσωτερικός πόλεμος? προσέξτε μην την βρείτε και οι δύο από αλλού και ψάχνετε να κρυφτείτε...
Ο Athanasios είχε πει ότι θα ήθελε να έρθει αλλά δεν κόβω και το π..ο μου.
ρε παιδια που είναι αυτό το παλικάρι...????
θα ανέβω πάνω και θα του σπάω ένα ένα τα πλακάκια στο κεφάλι του.....:):)
Κυριοι, εγω το Π-Σ-Κ-Δ θα ειμαι Μετσοβο για σκι!! Τη Δευτερα ειναι και η απελευθερωση και θα γινει ο χαμος!! 2 μετρα χιονι εχει στις πιστες!!! Μας θυμηθηκε ο Θεός φετος!!! :158
Καλα να περασετε και προσοχη στο δρομο!!!
1. Karateka
2. Nikos
3. DontMKsense
4. Arf
5. ckalfas
6. Χρήστος (νέο μέλος)
7. Magelanos (δεν είναι σίγουρος ακόμη, αλλά παίζει να έρθει)
Πέτρο ο Σάκης μαύρη πέτρα ή μάλλον μαύρο πλακάκι μας έριξε...
Πάνο καλά να περάσεις και να προσέχεις επίσης στον δρόμο. Θα έχει και παγωνιές εκεί που πας. Εμείς θα πάμε κοντά. Θα περιμένουμε φώτο με έναν χιονάνθρωπο στο Stilo σου :wink:
Το εχω ηδη φωτο στα χιονια, αλλα δεν προλαβα να σκαναρω!!
Οταν σκαναρω θα τις ανεβασω!!!
Λοιπόν το τραπέζι είναι για 12-14 άτομα οπότε αν θέλετε γράψτε και πόσοι θα είστε για να κλείσουμε για παραπάνω αν χρειάζεται.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε από Χολομώντα διότι άρχισε να χιονίζει πάλι και δε θα μπορέσουμε να περάσουμε.
Κατά τις 14:30 το αργότερο πρέπει να είμαστε επάνω καθότι λόγω Κυριακής θα γίνεται χαμός στη ταβέρνα και δε θα μπορέσει να μας κρατήσει για πολύ το τραπέζι.
Χιόνια???!!! Που πας ρε καραμήτρο με το RX8!!!!... Μάλλον με το RAV4 θα έρθω... Άσε μην έχουμε να τραβάμε κανένα Mazda από κανένα χαντάκι... :?Παράθεση:
Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάμε από Χολομώντα διότι άρχισε να χιονίζει πάλι και δε θα μπορέσουμε να περάσουμε.
H μπάλα φουσκώθηκε οπότε ετοιμάστε τα spοrtex σας. Λίγα σουτάκια πριν το φαγητό για να μας ανοίξει η όρεξη.