δηλαδη τους αφηνεις και περνανε????και σε κοντρα!!!!αυτες πετρο ειναι δικαιολογιες για να λες οτι χανεις τις κοντρες...τωρα εξηγουνται ολα..............εισαι μεγαλη ψυχη τελικα....
Printable View
δηλαδη τους αφηνεις και περνανε????και σε κοντρα!!!!αυτες πετρο ειναι δικαιολογιες για να λες οτι χανεις τις κοντρες...τωρα εξηγουνται ολα..............εισαι μεγαλη ψυχη τελικα....
Έγω πάντως δίνω πιο εύκολα προτεραιότητα σε Ιταλικά αυτοκίνητα!Γουστάρω να τους βοηθάω τους συντρόφους!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
γιατι βρε παιδιά καποιος που εχει γερμανικό αμαξι δεν αξίζει να εξαντλήσουμε την ευγένεια μας?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο john_stil
δεν ειπα οτι ειπα για να κανει ο καθένας οτι λέω εγω.
απλως οπως ειπε και ο Παντελής ειναι λίγο παιδικά.
Να κοιτας αν το αμαξι που προσπαθει να παρκάρει , η που προσπαθει να περασει απεναντι ειναι ιταλικο για να εξαντλήσεις την ευγένεια σου ειναι κάπως.
και για μένα πολύ περισσοτερο αξιζει τον σεβασμό μου ενας οικογενειάρχης με ενα seat leon παρα ενας αλφαρομεακιας που κανει σφήνες απο εδω και απο εκει.
Πετρο σαφώς και καταλάβα τι εννοει ο Γιάννης.δεν ειπε πουθενα να αφήνουμε μονο τα Ιταλικα και να κόβουμε τα αλλα.απλως εμενα δεν μου κάθεται καλα...προσωπική γνώμη..
απο ψυχή αλλο τίποτα...αφου τις 5 κολώνες στο τελος τις αφηνω σε 2 να μην εχω τυψεις..ειδικα για σενα κωνσταντινε θα τις κανω 10...:):)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
επειδη εχω παει Παρισι δεν νομιζω αν υσχιει αυτο...δλδ να σου δινουν προτεραιοτητα...τεσπα...εγω παντα δινω προτεραιοτητα σε ιταλικο αυτοκινητο ανεξαρτητου μαρκας!!!ειτε ειναι lancia,ειτε fiat και φυσικα ALFAROMEO παντα προσπαθιω να ειμαι πιο ανεκτικος....μεχρι ενος οριου γαιτι ειμαι και νευρικουλης οταν οδηγω!
παιδια εγω τους αφηνω ολους ανεξαρτητος μαρκας.
ο μονος λογος για να μην αφησω καποιον ειναι κινιυμε γρηγορα οποτε αν κοψω
την κινηση θα φαω βρησιμο ασε που μπορει να κοληση κανενας πισω μου.
σε μποτηλιαρισμα αφηνω τους παντες ασχετος μαρκας τι θα παθω δηλαδη αν σταματησω ενα αμαξι πιο μπροστα;
και ευτυχως τωρα με αφηνουν πολλοι σε σχεση με παλιοτερα φαινεται οτι
σιγα σιγα βελτιωνομαστε σα λαος.