Το fiesta είναι όντως πολύ καλό αμαξάκι με μοναδικό πρόβλημα τις επιδόσεις! Είναι όμως ικανό να σου φτιάξει το κέφι με την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του... :wink:
Το Ibiza το έχει ο κολλητός μου. Έχει κάνει σχεδόν 40.000χλμ και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα με μοναδική εξαίρεση μια φορά που οι παλικαράδες του service δεν βίδωσαν καλά την τάπα των λαδιών και έφυγε, με αποτέλεσμα να τα βγάλει όλα! Ευτυχώς το κατάλαβε με τη μία, αν και δεν άναβε το λαμπάκι των λαδιών!!!!! :o Γενικά είναι μια χαρά αμαξάκι, πιστεύω...
Το 206, όσο το "ξέρω" (το έχει άλλος φίλος) στρίβει μια χαρά, πιστεύω, αν και δεν το έχω "δοκιμάσει" αρκετά... :roll: Πάντως έβγαλε άπειρα προβλήματα στα ηλεκτρονικά του (υαλοκαθαριστήρες, ραδιοcd, φώτα κλπ), κάτι που έχω ακούσει ότι ισχύει γενικά στα μοντέλα μετά το face lift με τον νέο 1400άρη... Έχει όμως κάτι πλαστικά... :cry: :cry: :cry: Α, έχει επίσης πολύ γέλιο ο ήχος που κάνει το πίσω τζάμι στο τρίθυρο αν το "χτυπήσεις" ελαφρά πχ με το ωύχι σου! Σαν να 'ναι ψεύτικο κάνει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το Punto το θεωρώ κλασική αξία, ειδικά το sporting, και με 5 χρόνια εγγύηση δεν πιστεύω πως έχεις κάτι να φοβηθείς! :wink:
Το Y είναι ουσιαστικά ένα διαφορετικό Punto. Όμορφο, αν και ψιλογυναικείο, πιστεύω, πολύ ποιοτικό και χλιδάτο, όμως! Απλά, αν προτιμάς κάτι sport παίρνεις punto sporting, αν προτιμάς μόστρα, χλίδα και ποιότητα παίρνεις Υ! :wink: Καθαρά θέμα προτεραιοτήτων... :wink:
Το Corsa δεν ξέρω, αλλά δεν το χονεύω... Δεν το έχω οδηγήσει ποτέ, αλλά σαν επιβάτης δεν παρατήρησα κάτι ικανό να με κάνει να το επιλέξω... :roll:
Το Yaris είναι απλά φονιάς! Έχει πολύ καλό μοτέρ, αλλά αν πετύχεις ανομαλία μέσα σε στροφή, κάνε το σταυρό σου να μην τουμπάρεις! Υπάρχει μια στροφή να φανταστείς στη διαδρομή Καβάλα - Ηρακλείτσα που έχουν τουμπάρει 4 διαφορετικά Yaris!!!!! :shock:
Το swift δεν το ξέρω καθόλου. Όπως το βλέπω πάντως μου φαίνεται κουκλάκι και απ' ότι ακούω - διαβάζω είναι πολύ ευχάριστο οδηγικά! :D
Εγώ θα προτιμούσα μάλλον το fiesta με δεύτερη επιλογή το Punto Sporting ή το swift, αφού το έκανα πρώτα ένα test drive... :roll: