ασχετο αλλα λογικα δεν παιζουνε οι ενδειξεις πιεσης η θερμοκρασιας λαδιου οπως στο κανονικο abarth λογω διαφορετικων μηχανων και καλωδιωσεων ετσι?
Printable View
ασχετο αλλα λογικα δεν παιζουνε οι ενδειξεις πιεσης η θερμοκρασιας λαδιου οπως στο κανονικο abarth λογω διαφορετικων μηχανων και καλωδιωσεων ετσι?
Γιάννη έβαλα μόνο τα όργανα, χωρίς το Navi, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
Τριγμοί δεν διαπιστώθηκαν 2-3 μέρες που το έχω. Βασικά, Γιάννη αυτό ίσως το γεγονός με προβλημάτιζε πριν την τοποθέτησή τους, αλλά δεν ακούγεται τίποτα!
Στην λειτουργία τους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε κάποιο πρόβλημα που δεν υπάρχει παράλληλα το Navi.
Το αυτοκίνητο αφού τοποθετήθηκε το καντράν, μπήκε στο Computer της Fiat και "καλιμπραρίστηκε" κατά κάποιο τρόπο, ώστε οι ενδείξεις να είναι σύμφωνα με το 1600.
Απλά, πρέπει να αλλάξεις κάποιες συνήθειες, όπως του να μην φοράς την ζώνη. Τώρα απλά δεν μπορείς να μην το κάνεις γιατί αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία και κάνει ένα συνεχές "μπιπ-μπιπ".
Όπως επίσης πρέπει να συνηθήσεις τις ενδείξεις του κοντέρ στο οποίο οι ενδείξεις είναι ανά 30χλμ και π.χ. να συνηθήσεις να βλέπεις τα 120 στην αριστερή πλευρά του κοντέρ...
Όσο για σένα Γιώργο βρές μία καλή κατηφόρα και θα τα δεις τα 240...
πάντως μετά τις τελευταίες εξελίξεις πιστεύω ότι το θέμα του τόπικ ταιριάζει πιο πολύ στην πώληση του αυτοκινήτου του Γιάννη που άνοιξε το τόπικ... :( :(
Κυριάκο και εγώ στην αρχή όταν είδα το topic, είπα: "Πάει, το έδωσε..."Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
:?
Χρήστο με γειά, άπαιχτα τα Abarth όργανα!! Φυσικά και τα εύσημα στο Γιάννη που έκανε την αρχή! (Γιάννη αυτό το extra δεν θα πουληθεί? - μιαμ μιαμ...πω πωωω κοράκι έγινα! :P )
Επειδή όμως ήμουν από καιρό ένας από τους πολλούς που ήθελαν λευκά όργανα (και με τα Abarth αυτό λύνεται... και... με το παραπάνω) έχω αρχίσει και το σκέφτομαι (όχι τιποτ'άλλο αλλά για να μην κλέψω τον τίτλο του πιο μανίσιου Stilo :) ).
Μερικές ερωτήσεις για να ψηθούμε ακόμα περισσότερο:
1) Δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας στην ένδειξη του ταχυμέτρου? (στις συζητήσεις αλλαγής του καντράν σε άσπρο αυτό ήταν το βασικότερο πρόβλημα - από άλλη αιτία βέβαια). Έχετε επιβεβαιώσει την ακρίβειά του?
2) Το φωτάκι μέσα στο ταχύμετρο (προς το κέντρο και αριστερά) που δείχνει ένα 120 μέσα σε κύκλο τί είναι? έχει ανάψει ποτέ?
3) Το "καλιμπράρισμα" με το computer της Fiat έγινε σε επίσημη αντιπροσωπεία?
4) Τί επιπλέον ενδείξεις έχει το trip-computer σε σχέση με το παλιό?
Thanks! :wink:
Άρης
Το καντράν θα το πάρει ο Νίκος παιδιά γιατί πρέπει να γίνει τράμπα και θα πάμε μαζί στην αντιπροσωπεία να το κάνουμε.
1. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στην ένδειξη του ταχύμετρου (θα διαπιστωθεί σύντομα με GPS).
2. Αυτό το 120 δεν θυμάμαι, θα δω το βιβλιαράκι και θα σου πω σε λίγο...
3. Ναι, έγινε στην επίσημη αντιπροσωπεία.
4. Το menu του trip-computer είναι ακριβώς ίδιο, απλά τα βλέπεις ως λίστα. Αυτό που έχει επιπλέον είναι η Agenda, στην οποία γράφεις τις συναντήσεις, υπενθυμίσεις... και συνοδεύονται με εικονίδια (χειραψία, τούρτα με κεράκια...).
το 120 τα εχουν ολα τα καντραν πρπει να κοιταξεις καλυτερα να το δεις ειναι αμα εχεις το cruise control
όλα και όλα !!!το δικό μου είναι το μοναδικό απείραχτο πλέον!!!!!!
με γεία σου καλφα
Έψαξα, αλλά δεν βρήκα τι είναι το 120.
Μόρφω σ' ευχαριστώ κοριτσάρα!