Σημερα κατα της 4:30 εθεαθη ο verone στο Σουφλι :216 :216 :216
Printable View
Σημερα κατα της 4:30 εθεαθη ο verone στο Σουφλι :216 :216 :216
Μαύρο 3πορτο με εξάτμιση μαμά αεροτομή και σηματάκι abarth πίσω δεξιά εκεί που είναι το 16v
Παρασκευή που μας πέρασε από Θεσνίκη προς Κατερίνη-Λάρισα κτλ κτλ..
εγώ ήμουν σε ένα α3 ενός φίλου που το στρώνει γι αυτό δεν έτρεξα να τον σταματήσω
Κοκκινο 3θυρο με οργανακια και ηλιοροφη αποτι μου ειπαν εβαζε προγραμμα χτες στον Κατσαμπερη!Ποιος ετοιμαζεται για Street Racing?:D :D :D
Σήμερα πέρασε από δίπλα μου ένα μαύρο με φουμέ τζάμια, πλα'ι'νά αεροδυναμικά, οβάλ εξάτμιση και με κόκκινα γράμματα "stiloclub" ή κάτι τέτοιο και το οδηγούσε γυναίκα!!!Πιανούν είναι;;
H γυναίκα ???? :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mad
Χθες βράδι στην εθνική συνάντησα ένα κίτρινο stilo full body kit με σπασμένο μπροστά προφυλακτήρα το οδηγούσε γυναίκα με γυναίκα συνοδηγό την ρώτησα για το club δεν κατάλαβε (Ξανθιά!) της έδειξα το αυτοκόλλητο που έχω στο πλάι και μου απάντησε θα τα πούμε και χάθηκε την ξέρουμε;
χανιά εχθές μαύρο με πλαϊνούς mar. διπλή εξάτμιση, φιμέ τσάμια και SK πάνω από το λογότυπο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο dimx82
Νέο Μέλος??? Συστηθείτε!__εδώ....http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=13
μαυρο Stilo με body kit στην κομοτηνη μπενοντας σε μια μαντρα!!!!!
πιο καλο παιδι πουλαει το ΚΑΜΑΡΙ του?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο CRIS
Εγώ το πουλάω ενδιαφέρεσαι;
το σαββατο το βραδακι 6/1/2007 στην εξωτερικη περιφεριακη της θεσσαλονικης ποιος ηταν ενα μαυρο 5d stilo με φιμε τζαμι,πινακιδα ΝΖΚ...,με ασπρα γραμματα www.stiloclub.gr.τον προσπερασα,του αναβοσβησα τα φωτα και μετα με περασε μπροστα στο παπαγεωργιου?????:flex: :flex: :flex:
Μηπως ηταν σκουρο πρασινο;Αργα το Σαββατο βραδι αμα ηταν μαλλον εγω.Εκεινο το βραδι προσπερασα δυο Stilo το ενα δεν θυμαμαι αμα ηταν στην κατηφορα επανω η μπροστα στο Παπαγεωργιου αλλα το αλλο ηταν μετα το Παπαγεωργιου στην στροφη (την καλη).Παλι μπριζωμενος ειμουν και εβαζα κοντρες με τον εαυτο μου.Παντως σκουρο πρασινο με μεγαλα γραμματα www.stiloclub.gr πανω απο την πινακιδα και φιμε μονο εγω ειμαι στην περιφερεια :)
εντοπιστηκε ο ενοχος!!!πιαστηκε στην φακα!!!!:):):)εις θανατον!!!:):):)
κοντρες με τον ευατο του!!!!!!!!!!ποιος νικησε τελικα????
η ωρα ηταν περιπου στις 19.00 το απογευμα.δεν ξερω αμα ηταν πρασινο,αλλα τα γραμματα απο το club το ειχε πανω απο την πινακιδα εκει που κανει το χωρισμα για το καπω.το μικρο το κομματι ακριβως πανω απο την πινακιδα.αμα ησουν εσυ νευριασες που σε περασα στο ΤΙΤΑΝ απο κατω και ειπες να με παρεις στο κυνηγι και να με περασεις και δεν ειδες ουτε τα φωτα που σου αναβοσβησα!!!!!!!!!:whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Ρε σεις αμα ηταν ο Σακης θα ειχε κ το φιδι αραγμενο πανω στην εταζιερα..το ειδες το snake Γιαννη?
γιατι εχει φιδι;;; χαχαχαχαχαχα!!! την επομενη φορα που θα τον δεις απο κοντα ρωτα τον να σου πει!
Ρεμαλια!!! :P
ενταξει ρε σακη, δεν ειπαμε τον λογο... εσυ θα του το πεις...
Κίτρινος Stilos με πολλά αυτοκόλλητα στο πλάι και μαύρη μουρη "audi style", παρκάρει στη Διαγόρα στην Τούμπα. Ποιός είναι?
Επίσης, υπάρχει μέλος του club που δουλεύει στο e-shop στην Γιαννιτσών? Παρκάρει κι εκεί ένα "καναρίνι" και μου φάνηκε είδα μια "γνωστή" (από φωτογραφίες) φάτσα.
Είναι ο Παναγιωτης με το boom car Φωτη!
Είναι ο Παναγιωτης που ειχε το μαγαζι με τα κοτοπουλα μετα τον Ευκλειδη.
Nickname δεν ξερω...
σημερα κατ τις 2 το μεσημερι,στην μητροπολεως μα βενιζελου γωνια,κιτρινο stilo ΝΖ....,με ηλιοροφη,17" 5 ακτινες τις φιατ,αυτοκολλητο πανω απο την πινακιδα,το παλιο www.stiloclub.gr(οπως αυτο που εχει ο σακης)παω απο διπλα και βλεπω εναν κυριο περιπου στα 45 με 50 χρονων!!!ποιανου μπαμπας ητανε και του πηρε το στολιδι του???
Πρέπει να ήταν ο πατέρας του Στέργιου ή αλλιώς Tweetie. Από τα παλιά μέλη και εξαφανισμένα.
Karateka ειδα το αμαξι σου σημεραααα! (Το παλιο)
Το οδηγουσε μια ωραια κοπελια αλλα εγω πηγαινα προς κεντρο και αυτη προς Βουλγαρη οποτε δεν μπορεσα να της μιλησω.
Από πού το κατάλαβες Σόφο?
Λοιπον, εχουμε και λεμε!
1. Ηλιοροφη
2. Το αυτοκολλητο που εχεις στο πορτ μπαγαζ με το site!
Το εχει ακομα πανω η κοπελα! (Αν ειναι δικο της το αμαξι)
98% Το αμαξι ειναι το δικο σου!
Αν είχε τις 17άρες ζάντες τύπου Ibiza Top-Gun και είχε και σηματάκι τότε σίγουρα ήταν το δικό μου.
Τις ειχα ξεχασει τις ζαντες! Αυτο ηταν! Κριμα παντως που η κοπελα δεν ειναι μελος του Club, φαινοταν ωραια...
Και γιατι δεν την σταματαγες να την κανεις μελος?
Γιατι εγω ημουν στο ρευμα που πηγαινε κεντρο και αυτη στο αντιθετο!
Ουτε να φωναξω δεν μπορουσα!
Xαθηκε να εχεις μια πετρα μαζι σου να τις πεταξεις????
Όχι ρε το αμαξάκι μου, λυπηθείτε το...
Τον karateka σκεφτομουν ρε Soul!
Παντως η κοπελιτσα ειναι κουκλααααα!!!
Αν την ξαναπετυχεις ελπιζω να την γραψεις μελος.
Αν με βολευει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
εθεαθη εχθες το βραδυ στην β.ολγας στην θεσσαλονικη κιτρινο stilo με 2 αυτοκολλητα του club,πισω στο πορτ παγκαζ και στην ποτρα του οδηγου κατω απο τον καθρεπτη και με αριθμο ΝΗΒ...ειχα και λασπωτηρες στους πισω τροχους!!!!ποιος ηταν και δεν τον εχουμε δει απο κοντα????
αρε σοφο αυτα δεν τα αφηνουν ετσι!!δεν το ειδες το βιντεακι του γιαννη για τους ελληνες που ο αλλος κανει αναστροφη στον δρομο ταχιας?λες να ηταν το ιδιο το μωρο!!!
ΕΘΕΑΘΗ ασιμι stilo 01κ20 χθες στην κρινη!!!ειχε φιμε τζαμια και πινει πολυ τεκιλα.ποιος ειναι???