Εδω πρέπει να ομολογήσω και να καταγγείλω εστω και με καθυστέρηση 10 ετών,οτι ο κλιματισμός στο θάλαμο δεν ήταν τεχνολογίας inverter με αποτέλεσμα το πρωι να ξυπνάω με ψύξη!
ΑΙΣΧΟΣ!!! :hehe: :laughing:
Printable View
Εδω πρέπει να ομολογήσω και να καταγγείλω εστω και με καθυστέρηση 10 ετών,οτι ο κλιματισμός στο θάλαμο δεν ήταν τεχνολογίας inverter με αποτέλεσμα το πρωι να ξυπνάω με ψύξη!
ΑΙΣΧΟΣ!!! :hehe: :laughing:
:( Τωρα δηλαδη γιατι μας το λες? :weep:
Εγω στην Σουδα(δεξαμενη) το βραδυ ειχα inverter.
Το στρωμα παραμασχαλα και εξω με θεα τα αστρα
γιατι μεσα η λαμαρινα ειχε +50!!!!:drooling:
αυτα ειναι γουστα!!!!!!!!εγω περασα πεακ αλλα στην σαλαμινα
μολις πατησα το ποδι μου βρε που ειναι το καραβι που ειναι αααααααααα νατο εκει ψηλα!!γ......την τρελα μου τα εφαγα ολα
Άγγελε μην ασχολείσε με τα "μπιζουδάκια"....:):):)
Μαγειρας ηλεκτρολογος και μπαλακι!!!
Τελικα ποιοι ανεβηκατε επανω?
1.bel
2.Cubano_KG
3.kotsidakias
4.Μανος--(ibizaclub)
5.petros
..και βρεθηκαμε με τους..
1.paidaros
2.stamatisgalis
..τους οποιους ευχαριστουμε πολυ για την παρεα, φιλοξενια και ξεναγηση εστω για αυτη την λιγη ωρα που ειχαμε διαθεσιμη σε αυτην την αυθημερον βολτα απο Αθηνα Θεσσαλονικη!!!
...στην επιστροφη για να μην το ξεχασω βρεθηκαμε και με τον papor...
Αυτα...
Αυθημερον Αθηνα-Θεσσαλονικη κ επιστροφη?Α ρε τρελα!!Ωραιοι!:D
Εσυ αγορινα μου δεν ειναι αναγκη να πεζεις τσιτα την μουσικη κανεις μπαμ απο το χιλιομετρο με τον ηχο απο το μοτερ σου ΄)
Και εμενα με πηρε ο paidaros τηλεφωνο να ερθω αλλα ειχα μολις καθησει για καφε Αριστοτελους, ειχαν ερθει και κατι ξαδερφια απο τα Γρεβενα οποτε δεν μπορεσα...
τα παιδια ηρθαν΄
1.cubano
2.bel
3.manos
4.kotsidakias
5.petros
καφε αρετσου,πιτα στο μυδι,φαγητο στον μερακλη στην κρηνη οπου ΣΚΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙ με περατζαδα τα μυδια να κανουν διαγωνισμο!!!!!!!!!!!και γλυκο στο πανοραμα!!!!!!!
την αλλη φορα πιο πολυ και οργανομενοι!!!!!!!!!!!!
Παλι καλα που πηγατε μερικοι ( Μπουγιο ) εστω και μονοημερη...
Εγω το ειχα κανει Προπερσυ Μονος μου και ειχα αναβει μονο για καφε...
Ηρθα το πρωι ειδα τα παιδια ηπιαμε καφε και το μεσημερι την εκανα πισω για Αθηνα...
Ειχα παει τοτε με τους Μητσο, Σακη και αλλους που δεν θυμαμαι τωρα.
Να σου θυμισω την τελαιυταια φορα που τα ειπαμε καταλαβα οτι για αρχη πρεπει να ριξω κανενα 2000 αρο πανω στο μωρο μου οποτε μην μιλας για αναματα .....
ολες οι λουγκρες που συκωνανε το σαπουνι απο το πατωμα στο ναυτικο εδω μαζευτηκανε?????????????
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Σεμνα βρε ..........................
:unsure: :unsure: :unsure:
ΕΚΕΙΝΟΝ τον παλικαρο που τον εδειχνε η TV πως τον ελεγαν δεν θυμαμε και πολυ καλα!!!
εκεινον με το κοκκινο βρακακι?
τι ηταν δεν θυμαμε!!στατηγος?Διοικητης?
σε πιο σωμα ητανε?κοιτα που δεν θυμαμε καλα!!!:hmmm: :hmmm: :wall: :wall: :fist: :fist: :whistle: :whistle:
Στο μηνυμα που εκανες παραθεση εγω εννοουσα τον Bel.
Εσυ εννοουσες τον Κωνσταντελο.
Μπερδευτικαμε μονοι μας.:clapping:
Οκ.
οι τεκιλες φτεναι ....
πετρο μην μασας ολο το Π.Ν. εδω ειναι!!