πολυ καλο αυτο ειναι παρα πολυ καλο!!πισω να γραφει το nick name μας εγω λεω
για πες μας και το μαλλι τωρα?
πω πω σε μαυρο με ασπρα γραμματα η ασπρο με μαυρα γραμματα!!
Printable View
πολυ καλο αυτο ειναι παρα πολυ καλο!!πισω να γραφει το nick name μας εγω λεω
για πες μας και το μαλλι τωρα?
πω πω σε μαυρο με ασπρα γραμματα η ασπρο με μαυρα γραμματα!!
μεσα και εγω!!!τι τιμη θα μας βγει???
πρεπει να δουμε τι ακριβως θα αλλαχθει για να βγει η τελικη τιμη....με το nickname πίσω μιλάμε για εκτοξευση τιμής...κοντα στο 1 ευρω πως σας φαινεται η τιμη(οπως είναι στη φωτο το καπελο)????
:confused: ή εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψες ή εσύ έγραψες κάτι λάθος.... Εννοείς 1ευρώ συν στην τιμή αν μπει και το nick μας πίσω; Πάντως εγώ συμφωνώ (τουλάχιστον από την φώτογραφία) ότι η λέξη club πρέπει να γίνει λίγο ποιο "bold". Επίσης θα μου άρεσε και το nick από πίσω αλλά και να μην γίνει είναι πολύ καλό το καπελάκι!!!! Σε τι τιμή θα βγούνε(περίπου) ; Ο καθένας μας θα πάρει δικό του χρώμα ή θα είναι μαζική παραγγελία;
μαλλον το δικο του χρωμα γιατι εγω δεν θελω ροζ!!! χα χα χα
αντε θα αρχισει κανανας!!
ποσο θα βγει ομως η τιμη δεν μας ειπες!!
το εγραψα λαθος...sorry...λοιπον τιμη δεν μπορω να πω αν δεν μου πειτε..συνδιασμους χρωμάτων και τις αλλαγες που θα γινουν...δεν θα τα φτιάξω εγω...ελπίζω να καταλαβαινεται τη θέση μου...δεν ειναι δυνατο να υπολογίσω εγω την τιμη..για κανα ψαρακι αμα θελετε να σας πω που ειναι η δουλεια μου να σας πω....
Ρε παιδια εγω το θελω σε ανθρακι της fiat οπος η stilara μου θα βρουμε?:upside:
λογικα ναι
Σε ανθρακη πλιρονω οσα & οσα θα κοψο ενα σαβατοβραδο τα κολομπαρα:)
μπλε με ασπρα γραμματα με το λογοτυπο του club και το nickname!!!!τιμη???
Nickname; Εγω δεν θελω!
Μονο το StiloCLub θελω!
Παντως το ροζ καπελακι αναμεσα στον Patric και τον Bob Σφουγγαρακι ειναι ολα τα λεφτα!!!
ΡΕ παιδες μου θα κανουμε τπτ η οχι ??? και κανονιστε και κανενα καφεδακι
το καπελακι εχει 5euros το κομματι και περιλαμβανει την τυποση και την αγορα
μπορουμε να γραψουμε οτι θελουμε μπρος πισω πλαγια πανω κατω οπου γουσταρουμε!δεν ειναι ραμενο γιατι βγενει πολυ ακριβα!αλλα το τυπομα δεν θα ξεφλουδιση εκτος και αν το ξεσκισετε το καπελακι!
ακουω γνωμες!
παρτα λεω να βαλουμε το λογοτυπο κλασσικα αλλα και το ψευδονημο του καθενος
Εμένα η γνώμη μου είναι να έχουν γράμματα με ραφή. Και να είναι ποιοτικα και όχι σαν αυτά τις λαϊκής. Μπορούμε να δηλώσουν ποίοι θέλουν με ραφή και να τα πληρώσουν και ποίοι χωρείς.
εγω μεσα για απλο!!!
το ραμμενο ποσο βγαινει???
πολυ ακριβα!!δεν συμφερη!
Συμφωνώ με τον Stilo_Rodos αν γίνεται να δηλώσουμε ποιοί θέλουμε με ραφή και ποιοί με στάμπα.
και αυτο γινετε
Αγγελε πες μια τιμη για το ραμενο!