-
Απάντηση: Πλυθείτε και ελάτε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Και σε ρωτησαμε ρε Παντελη "μηπως ξεχασες τιποτα???"
Ρε μην μπερδεύετε τον καπνό με την πεθερά!!!:)
-
Ο Παντελης παντα κατι ξεχναει αλλωστε το εχει δηλωσει και ο ιδιος
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Ρε μου την ξαναλέει!!! :slap:
Και θα σου την ξαναπώ, αν δε μεταφέρεις τα λόγια μου όπως τα λέω! Ή μήπως επειδή εκτός ελλάδος έχεις ξεχάσει κάπως τα ελληνικά σου και άλλα σου λένε και άλλα καταλαβαίνεις?
-
Παντελη σου την ξαναειπε :eek:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jim1984_4
Ο Παντελης παντα κατι ξεχναει αλλωστε το εχει δηλωσει και ο ιδιος
(Τώρα το έσωσες γιατί αν διάβαζε καμιά πεθερά... Οχι τίποτε άλλο. Θα λέει οτι το κάνω και επίτηδες)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aka
Και θα σου την ξαναπώ, αν δε μεταφέρεις τα λόγια μου όπως τα λέω! Ή μήπως επειδή εκτός ελλάδος έχεις ξεχάσει κάπως τα ελληνικά σου και άλλα σου λένε και άλλα καταλαβαίνεις?
:flowers: Peace woman, Peace!!! Ρε τι θες να πεις ότι γερνάω και ξεχνάω αυτά που μου λένε; Προσεχε (пази!!!)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
:flowers: Peace woman, Peace!!! Ρε τι θες να πεις ότι γερνάω και ξεχνάω αυτά που μου λένε; Προσεχε (пази!!!)
Όχι. Και πάλι δε με κατάλαβες. Δε μίλησα για ηλικία αλλά για μνήμη...! Άλλαξε την 512mb και βάλε καμμία 2giga!
-
Παντελη...
...μηπως εχει λιγο δικιο για αυτο με τα Ελληνικα??? ...γιατι πιο πολλα Σερβικα μας λες παρα Ελληνικα!!!!:p:p:p
..και τωρα που πηγες και πισω.. αστα να πανε!!:bleh::bleh::bleh:
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Παντελη...
...μηπως εχει λιγο δικιο για αυτο με τα Ελληνικα??? ...γιατι πιο πολλα Σερβικα μας λες παρα Ελληνικα!!!!:p:p:p
..και τωρα που πηγες και πισω.. αστα να πανε!!:bleh::bleh::bleh:
Κώστα.. Εσύ που τον ξέρεις περισσότερο καιρό, πάντα έτσι μιλάει ή έχει κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aka
Κώστα.. Εσύ που τον ξέρεις περισσότερο καιρό, πάντα έτσι μιλάει ή έχει κάποιο πρόβλημα με τις γυναίκες?
Δεν εχει προβλημα με τις γυναικες... Ισα ισα δηλαδη το αντιθετο!
απλα.. αν καταλαβα καλα το πηρες λιγο σοβαρα Κατερινα! Πλακα σου κανει επειδη ηταν ο μονος 5πορτος εχθες και του εμεινε άχτι...
Γενικοτερα καθημερινα κανουμε ετσι ολοι μεταξυ μας πλακιτσες...
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Δεν εχει προβλημα με τις γυναικες... Ισα ισα δηλαδη το αντιθετο!
απλα.. αν καταλαβα καλα το πηρες λιγο σοβαρα Κατερινα! Πλακα σου κανει επειδη ηταν ο μονος 5πορτος εχθες και του εμεινε άχτι...
Γενικοτερα καθημερινα κανουμε ετσι ολοι μεταξυ μας πλακιτσες...
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!
Δεν παρεξηγήθηκα με τον ψευτοbel που εκτός από εσένα, πήρε και εμένα η μπάλα. Το πρόβλημά μου ήταν το ότι δεν τα είπε έτσι όπως τα είπα.
-
FURIOUS tuning θα κυκλοφορησει μετα τις 26 του μήνα...
ThoDoriS ή Soul_Giannis με το κειμενο που θα στειλουμε τι θα γινει???
-
Cubano καταλαβες αν ο φωτογράφος απο το Furious θελει το τουτου μου για παρουσίαση η οχι γιατι δεν κατάλαβα και το αφισε και φλου....sorry που τοποθετό σε αφτό το θέμα την απορία μου......:(:(
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aka
Δεν παρεξηγήθηκα με τον ψευτοbel που εκτός από εσένα, πήρε και εμένα η μπάλα. Το πρόβλημά μου ήταν το ότι δεν τα είπε έτσι όπως τα είπα.
Κατερινα ειλικρινα χαβαλε εκανε ο Παντελης.
Αν εννοουσε κατι απ'αυτα στα αληθεια πρωτα απ'ολα θα του την λεγαμε ολοι εμεις...
Μην μενεις σ'αυτο please.
Ελπιζω να περασες ωραια χθες οπως ολοι και μην μενεις σ'αυτην την ασημαντη στιγμη ενος μηνυματος το οποιο ηταν καθαρα για χαβαλε.
Σ'ευχαριστω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
Cubano καταλαβες αν ο φωτογράφος απο το Furious θελει το τουτου μου για παρουσίαση η οχι γιατι δεν κατάλαβα και το αφισε και φλου....sorry που τοποθετό σε αφτό το θέμα την απορία μου......:(:(
Το πιασες ε? Λοιπον στειλε μου pm το κινητο σου για να κανονιστει το θεμα...
Καλα ακουσες θελει το τουτου σου για αποκλειστικο αφιερωμα...
-
Cubano μου λέει οτι έχεις υπερβεί το οριο αποθικεφμένων μηνημάτων....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
Cubano μου λέει οτι έχεις υπερβεί το οριο αποθικεφμένων μηνημάτων....
Εμα δεν ειναι οριο αυτο που εχουμε... μονο 50!!!!
Στειλε, τωρα ειναι ok!!!
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Pantelis
Ρε Μπάμπη αυτό είναι το παράπονο σου; Αυτό το ηλίθιο μαμά 5θυρο ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ τι σου λέει!
Έχω πολύ δουλειά ακόμη δεν ανέβηκα, θα γράψω το απόγευμα και μερικά σχόλια. Προς το παρόν δείτε φωτο και βιντεο.
Se epiasa tha ta poume apo konta!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Μπαμπη κατεβασα και τα 2 ρε τρελε, το 1200αρι μου και το 1.9JTD....
To ena einai to boom car xaxaxa?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
Παντως απο την παρεα που γνωριζω μονο του verone πρεπει να ηταν!!!!
ωραια τα στιλακια παιδια αλλα με βαθμολογια αυτο το μ@μιμενο του βερονε θα θα ηθελα ποτε να το εβλεπα διπλα μου..απο λουκ ειναι το πιο τσιτα απο ολα κατα την αποψη μου επρεπε να ηταν μπροστα... διοτι απο μουρη ειναι το πιο ομορφο απο ολα
παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγηση
Pou na katsw kai gw dipla sou diladi ti tha kaneis tha exafanisteis apo to club xaxaxa efxaristw!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
FURIOUS tuning θα κυκλοφορησει μετα τις 26 του μήνα...
ThoDoriS ή Soul_Giannis με το κειμενο που θα στειλουμε τι θα γινει???
Κώστα εγώ τι κείμενο να στείλω? Εγώ ποτέ δεν έγραψα (και ο Γιάννης από όσα γνωρίζω) κείμενο για περιοδικό....
Ο Πέτρος είχε γράψει και σίγουρα και η Ανθή...
Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να γράψει κείμενο γιατί σε αυτά δεν τα καταφέρνω. Όποιος το γράψει ας μου πεί να το στείλω όμως αν δε θέλει να το κάνει εκείνος.
Πολύ ωραία όλα τα αμάξια....ωραία και η φωτογράφιση...
Έχω χάσει όλες μας τις συνατήσεις το τελευταίο καιρό, αφού μετά ήρθε ο richard απο το σπίτι μου και είδα το stilo του δίπλα στο δικό μου που έχω να το κουνήσω 3μήνες και είναι με 2δάχτυλα βρωμιά και έσκασα...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Κώστα εγώ τι κείμενο να στείλω? Εγώ ποτέ δεν έγραψα (και ο Γιάννης από όσα γνωρίζω) κείμενο για περιοδικό....
Ο Πέτρος είχε γράψει και σίγουρα και η Ανθή...
Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να γράψει κείμενο γιατί σε αυτά δεν τα καταφέρνω. Όποιος το γράψει ας μου πεί να το στείλω όμως αν δε θέλει να το κάνει εκείνος.
Πολύ ωραία όλα τα αμάξια....ωραία και η φωτογράφιση...
Έχω χάσει όλες μας τις συνατήσεις το τελευταίο καιρό, αφού μετά ήρθε ο richard απο το σπίτι μου και είδα το stilo του δίπλα στο δικό μου που έχω να το κουνήσω 3μήνες και είναι με 2δάχτυλα βρωμιά και έσκασα...
Ωραια στειλε μου με e-mail τα κειμενα που εχει γραψει σε αλλες φωτογραφησεις η Ανθη και ο Πετρος...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Ωραια στειλε μου με e-mail τα κειμενα που εχει γραψει σε αλλες φωτογραφησεις η Ανθη και ο Πετρος...
Γιατί τα έχω? Δεν είχα ανακατευτεί ποτέ εγώ με αυτά ρε συ...δεν είχα ποτέ σχέση με κείμενα κτλ...που να τα βρω...
-
Μπάμπη, Κώστα κτλ απο εδώ θα διαγράψω μερικά μηνύματα γιατί δεν ταιριάζουν σε μια επιτυχημένη συνάντηση....θα μείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα σχόλια σε αυτές για να θυμίζουν τι έγινε....
-
Telika aftos o mprostinos aspros kathreftis mas xalaei ti emfanisi ti lete etsi pou ta vlepw mazemena mpam kaneoun oi kathreftes
-
Ρε παιδιά καμιά πινακίδα δεν θα ήτανε καλό να κρύβαμε?
Πολύ χύμα τις βλέπω στις φωτογραφίες...
-
σοστό....μην δίνουμε και στόχο....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Egw pantos teleftea fora pou to afisa stin ellada eixa na valo pinakida mprosta edw kai xronia kati tha ekane to linaki mou malon fovate tous stroumf!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Μπάμπη, Κώστα κτλ απο εδώ θα διαγράψω μερικά μηνύματα γιατί δεν ταιριάζουν σε μια επιτυχημένη συνάντηση....θα μείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα σχόλια σε αυτές για να θυμίζουν τι έγινε....
Αλλη μια φορα που θα πω σωστος Θοδωρη.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
σοστό....μην δίνουμε και στόχο....
Kala plaka kaneis twra esi kaneis mpam apo makria einai san na les elate na me grapsete!!!:D :D :D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Αν και δεν το θεωρω προβλημα προσωπικα..
Θα του πω να τις επεξεργαστει αν ειναι ευκολο ετσι ωστε να μη φαινονται οι πινακιδες.. ok παιδια?
-
ξέρεις πια ειναι η στραβή Μπάμπη....??οτι έρχονται το στρουμφοχοργιό τους μέσα....:rant2:
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Αν και δεν το θεωρω προβλημα προσωπικα..
Θα του πω να τις επεξεργαστει αν ειναι ευκολο ετσι ωστε να μη φαινονται οι πινακιδες.. ok παιδια?
Απλά δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι πάντα...καλό θα ήταν για μένα να μην φαινόντουσαν και να φαινόταν το κλασικο άσπρο πλάισιο...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
ξέρεις πια ειναι η στραβή Μπάμπη....??οτι έρχονται το στρουμφοχοργιό τους μέσα....:rant2:
Plaka plaka ti kliseis tros kala den to sizito oti me tis kenouries kliseis tin exeis asxima kalitera trexa an se stamatisoun!!!
Exeis rixei poli xrima re paidi mou kai si sto amaxi kai tha lene grapsteton exei na plirosei egw pantos twra skeftomai na kanw kornizes tis kliseis mou na tis balw sto saloni mou!
-
ama vreis kalh prosfora na soy stilo kai tis dikes moy na mas kanei timh gia to club re paidaki moy....:D :D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
ama vreis kalh prosfora na soy stilo kai tis dikes moy na mas kanei timh gia to club re paidaki moy....
Ωραιος...;):hmmm:
Λες να το κανουμε ετσι???:rolleyes:
Να δοκιμασουμε να πληρωνουμε τις κλησεις σαν club?????
Θα ρωταμε μεταξυ μας ποιος εχει καμμια φρεσκια? και θα κανουμε μαζικη καταθεση για να περνουμε εκπτωση ως club...!!!
:yeah: :metalo: :bananarock2: :happy2: :worship:
-
καλη ιδεα εχω καθε μηνα εχω και 1 κληση..πως δεν μου πηρανε το διπλωμα δεν ξερω ζητω η Γραφειοκρατεια
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
καλη ιδεα εχω καθε μηνα εχω και 1 κληση..πως δεν μου πηρανε το διπλωμα δεν ξερω ζητω η Γραφειοκρατεια
Den eimai sigouros alla nomizw sto saxoclub ginete afto!
Kala re ionio ti mou eipe to linaki forage o pitsirikas skoufaki kai mplouzaki stilo club kala apo twra den to pistevw thelw foto!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Kala re ionio ti mou eipe to linaki forage o pitsirikas skoufaki kai mplouzaki stilo club kala apo twra den to pistevw thelw foto!!!
Μπαμπη φοραγε σκουφακι Ferraristi Original και ενα μπουζακι που ειχε μια μικρη σταμπα του StiloClub... Αλλα ειχε ψιλοξεθωριασει και δεν φαινονταν καλα...:(