To 9-10/02 ακούγεται πολύ καλό....
Printable View
To 9-10/02 ακούγεται πολύ καλό....
9-10/02 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ 02 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???
Παιδια μεσα αλλα παιζει προβλημα!Ο Θοδωρης δεν θα ερθει γιατι πολυ απλα ποιος θα κατσει στο μαγαζι?
Εγω μεσα και ο θοδωρής μεσα!
Η τιμη μου ακουγεται καλη για τα δεδομένα τα δικα μου!Αν ομως κανει καλυτερη τιμη θα ειναι καλυτερα για να ερθουν και καποιοι που θα τους φαινεται ακριβα τωρα!Αν μας κανει 75 ειναι 30 ευρα κερδος για τον καθένα που σημαίνει εξοδα βενζίνης για το γύρω τις λίμνης κτλ!
Ας κανουμε την ψηφοφορια για μερος και ημερομηνια,ποιος μπορει να το κανει αυτο?
Τι ψηφοφορία μωρέ....είπαμε 09-10/02 στη Λίμνη Πλαστήρα....τι το ψάχνουμε...πάμε εκεί για να μην μπερδευόμαστε κιόλας...
Μπορει καποια παιδια να μην συμφωνουν,δεν ειναι πιο σωστο να ακουστουν ολες οι γνωμες σε θεμα περιοχης και ημερομηνιας?
Εγω δεν εχω προβλημα αλλα καλο ειναι να ξερουμε οτι παμε σε ενα μερος που η πλοιοψηφια εχει αποφασισει,καθαρα για λογους δημοκρατικους.
Εγω ειμαι απο τους πρωτους που συμφωνησαν για λιμνη Πλαστηρα,και πιστευω οτι και οι περισσοτεροι θα θελουν.
Σημασια εχει να ειμαστε ολοι καλα-μια παρεα και το μερος ειναι το τελευταιο που με νοιαζει,αυτη ειναι η γνωμη μου.
Ομως πρεπει να δουμε το θεμα της ημερομηνιας ωστε να μπορεσουν να ερθουν οσα περισσοτερα μελη και φιλαρακια μπορουν.
Αντε η ωρα η καλη!:)
νομιζω εχει δικιο ο richard!!
Λοιπον εχουμε και λεμε για την συγκεκρημενη ημερομηνια οι συμετοχες ειναι:
1. Παντελης (stilodriver) 2 ατομα + 1/2
2. Πετρος (face) 2 ατομα
3.
4.
5.
καλο ειναι να δουμε ποσα παιδια θα ερθουνε για να κανονησουμε 1.την τιμη και 2.ποιο ξενοδοχειο θα μας χωρεσει . ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΗΜΗΣΕΙ.
υπαρχει και ενα μερος που λεγεται ΚΕΡΑΜΑΡΙΑ αν δεν κανω λαθος και εχει πολυ κορυφεα κουζινα και βρησκεται σε πολυ κρυφο μερος καλα μηλαμε για πολυ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ .
2. Πετρος (face) 2 ατομα
3. Ριχαρδος(richard) 2 ατομα
4.
5.
Κάπου εκεί πέφτει η εξεταστική μου. Θα δούμε...
2. Πετρος (face) 2 ατομα
4. Soul_Giannis 2 ατομα
5.
2. Πετρος (face) 2 ατομα
4. Soul_Giannis 2 ατομα
5. ThoDoriS
6.
2. Πετρος (face) 2 ατομα
4. Soul_Giannis 2 ατομα
5. ThoDoriS
6. Ionio-Zante ( Familia ) Αλλα θα μεινω στη Καρδιτσα.
Το παρακάτω σταλθηκε στο mail του Club...
Παράθεση:
Το παρακάτω μήνυμα σας εστάλη μέσω της φόρμας Επικοινωνίας του StiloClub.gr από τον/την "katsaros" Guest Inn΄- Λίμνη Πλαστήρα.
--------------------------------
Καλησπέρα σας απο το "katsaros" Guest Inn στην λίμνη Πλαστήρα. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφθείτε την περιοχή μας προσφέρομαι να αναλάβω την διαμονή σας στο Ξενώνα μας και σε άλλους αν χρειαστεί στις καλύτερες τιμές.
Για το "katsaros" Guest Inn
Καραβίδας Ηλίας
www.katsaros-suites.gr
Παιδιά, θα κάνει κάποιος τις επαφές...??
Την Ανθή την ξεχνάμε μάλλον ε...?
2. Πετρος (face) 2 ατομα
4. Soul_Giannis 2 ατομα
5. ThoDoriS
7. Karateka 2 άτομα (με επιφύλαξη, θα ξέρω σίγουρα αρχές Ιανουαρίου).
παιδια ξανπειτε λιγο....για που λεμε?και ποτε?σας εχασα...
σας βρηκα....θα γουσταρα πολυ να ερθω αλλα εχς εξτρα εξοδα το καραβι εγω...:(αν μαζεψω χρημα ειμαι φουλ ψημενος...βεβαια οταν διαβασα το ποστ ημουν λιγο πιο αισιοδοξος....σκεφτομουν μαμα πατριδα...bella ITALIA!
μάζεψε μάζεψε...:)....
Ιταλία καλά θα ήταν να μπορέσουμε κάποια στιγμή να πάμε σαν club....
Εγώ πάντως με τον Γιάννη πάμε Ιταλία την Παρασκευή....
3ήμερο στο Φιοράνο και όποιος αντέξει....
ποια στανταρ θελουμε σαν ξενοδοχειο???
τι θελουμε να μας παρεχει???
για να ξεκινησουμε απο εκει πιστευω!
μπραβω ρε παιδαρεεεεεεεεεε
το (ΑΝΑΤΟΛΗ) κατι λεει .
Εστειλα mail στο ξενοδοχειο Κatsaros για να μας κανει μια προσφορα και να μας πει τι παρεχει,του ειπα για το Σ/Κ 9/2/08-10/02/08 και περιπου για 12 δικλινα αλλα χωρις να ειναι σιγουρο το νουμερο αυτο,απλα στο περιπου για να ξερουμε τι παιζει.
Οταν μου απαντησει θα σας ενημερωσω.
Paidia giati den skefteste kati gia to sabatokiriako poy tha einai kai to track day stis serres kala den einai kai oi serres etsi tha exoume kai dinamiki simetoxi alla kai kali kerkida na ta sindiasoume ola se ena skeftite mono ta paidia pou tha trexoume ekino to mina ti lefta tha xalasoume an kanoyme 2 taxidia ton idio mina kai den eimaste kai ligoi!
Ego pantos den xero an tha mporeso na ertho kai apo oti milisa se merika paidia exoun tin idia apopsi me mena gia skeftite to ligo sas parakalo!
Sas parakalo na skeftite sobara tin protasi mou!
1.face
2.Arf
3.s6_sot
4.Nikos
5.Verone
6. Παντελής
7. Cris
Aftes einai oi standrar simetoxes kai etsi tha mporesoun na erthoun kai perisoteroi apo ton bora sthn panelinia!
Eιχα απαντηση απο το ξενοδοχειο...
Καλησπέρα από το “katsaros” Guest Inn.
Η καλύτερη τιμή που μπορούμε να δώσουμε για κάθε δίκλινο είναι 130,00€ για τις δύο νύχτες.
Επίσης για εσάς που το διοργανώνετε θα πάρετε στην ίδια τιμή μια mini suite.
ΜΦΧ
Καραβίδας Ηλίας
Οπως καταλαβαινετε την θεωρω μια πολυ καλη τιμη,βγαινει 32,5 ευρω το ατομο την βραδια.
Βεβαια δεν μου απαντησε αν συμπεριλαμβανεται πρωινο και parking,θα μαθω.
Οσο για την mini suite αν τελικα αποφασισουμε να παμε πιστευω οτι το πιο σωστο ειναι να τραβηξουμε λαχνο...κλασικα...
Επισης για αυτα που λεει παραπανω ο verone δεν εχω κανενα προβλημα,μαζι σας παιδια.
Μπάμπη, θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο για τους Αθηναίους....Καθόλου δίκαιο. Γνώμη μου είναι αν έχεις να διαλέξεις να έρθεις στην Πανελλήνια...
Απο τα 2 ξενοδοχεία εγώ λέω για το πρώτο (του Ιόνιο)...
Γιώργο μπορείς να μάθεις πόσο και αν....??
Ρώτα Γιάννη, και βλέπουμε...:)
λεφτα ποτε θα μαζεψουμε μηπως αργουμε λιγο στο συντονισμο
ΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΥΜΕ?
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ 55 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 55 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ 20 ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
το Ανατολη (προσωπικη μου γνωμη) μου αρεσε περισοτερο και καλο ειναι να μαζευτουμε και να βρεθουμε οπως καθε χρονο ετσι και σε αυτη την εκδρομη.
να μην ξεχνιωμαστε και να μαζευομαστε.
2. Πετρος (face) 2 ατομα
4. Soul_Giannis 2 ατομα
5. ThoDoriS
7. Karateka 2 άτομα (με επιφύλαξη, θα ξέρω σίγουρα αρχές Ιανουαρίου).
οι φιλοι μου Γρηγορης & Θεονη που ειναι?
ο Γιαννης και η Μαρια που ειναι?
ο Αντρεας και η Ανθη που ειναι?
Παντελή αν και δεν πέρνω όρκο πιστεύω ότι θα είναι εκεί.....