Σαφώς και μπορείς Νίκο. Εγώ έχω κλέψει ένα σωρό και έχω φέρει εδώ....
Printable View
Τεο με το ποντικακι κλικ κ ετσι,δηλαδη την νομιμη διαδικασια δε μου βγαζει επιλογη paste... :S
Και γιατι δεν δοκιμαζεις το Ctrl+V αντι για paste??? ;) ;) ;)
Τεο!! Μια ερωτηση. Τι εγινε με τα member emails του club?
Μιχάλη για να μην μπώ στον κόπο να τα ξαναγράφω κοιτάω τι θα κάνω ρε γμτ με τον ****δίσκο μου....σύντομα πάντως θα έχω βρεί άκρη τι θα γίνει...
Για δείτε λίγο εδώ: StiloClub Google Search
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.3
Αναβαθμιστήκαμε για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο....
(Στο παλιό site τόσα updates δεν είχα κάνει ούτε σε ένα χρόνο...)
Κ ναι επανηλθα με νεα απορια!Γιατι στο quick reply βγαζει καθε λεξη στο πρωτο της γραμμα κεφαλαιο?Το εχω παρατηρησει κ σε αλλους χρηστες..
Εμένα πάλι μου το κάνει μόνο απο το pc της δουλειάς,απο το σπίτι είναι οκ.
Καλό Μήνα Και Καλές Γιορτές Να Χουμε...σιγά Σιγά Θα Στολιστούμε Για Τα Χριστούγεννα Κτλ....να Ναι Καλά Και Ο Φώτης Που Βοηθάει Συνέχεια...αλλιώς Δεν Έβλεπα Να Στολίζουμε Δεντρο :p
Πολυ ωραιο το site με τα στολιδια του!!!
μπραβο στα παιδια που το εκαναν.
Αντε και καλες γιορτες να εχουμε μονο με χαρες
και πολλα πολλα αλογα!!!
vBulletin Version 3.6.4
¶λλη μια αναβάθμιση για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.
Ρίξτε μια ματιά παίδες μήπως ξέχασα κάτι ή δεν δουλεύει κάτι γιατί το έκανα λίγο βιαστικά και ίσως έχω αφήσει κάτι....
συχγαρητιρια thodori!!!!!!!!!εκανες πολυ καλη δουλεια και ευχομαι σε ολους ολοψυχα καλες γιορτες και πανω απο ολα υγεια,γιατι χωρις υγεια δεν γινεται τιπιτα!!!!!!!!!!!!:xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005: :xmas-smiley-005:
Πολυ ωραιο το Χριστουγεννιατικο Stilo Club site! Ωραια τα στολιδια του!
Καλες γιορτες σε ολους!
Thodori, βάλε και το χριστουγεννιάτικο στο default theme να χαιρομαστε κι "εμεις" (με τα 0.7ΜΒ/page που τραβάει το plasmaX δεν αντεξα και γύρισα στο default...)
To έχω βάλει Φώτη και στα 2....απο την πρώτη στιγμή.
http://img206.imageshack.us/img206/1869/teoda5.jpg
Τι εγινε ρε Θοδωρη?? 03:02...
Χτυπας γερμανικο με το laptop?? :xmas-smiley-016: :xmas-smiley-016:
Εμεις μονο ραδιοφωνακι ειχαμε... :xmas-smiley-019:
By the way... πολυ ωραιο το Χριστουγεννιατικο "στολισμα"... ΜΠΡΑΒΟ!!
Ασχετο... Τεο please οταν μπορεσεις, κανε κατι με τα EDIT. Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να κανω σε κανενα post...
Μία παρατήρηση. Το πολύ ωραίο Gallery του προηγούμενου site που είχε φωτογραφίες από συναντήσεις κτλ. που είναι; Συγνώμη για το post αλλά έχει κολήσει το μυαλό μου!!! :pc:
Οι photos είναι στην Αθήνα... εγώ στην Μυτιλήνη....οπότε λίγο δύσκολο γμτ να γίνει δουλειά...αλλά θα γίνει....(ασε που δεν έχω καταλήξει τι gallery να βάλω...)
Παιδια εδω και μερικες μερες κατι γινεται με το forum. Το φαναρι αριστερα εξακολουθει να ειναι πρασινο σε ολα τα θεματα παροτι τα εχω διαβασει ξανα και ξανα καθε μερα. Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος εγω βεβαια.....
μηπως θα ηταν ευκολο μαζι με το ημερολογιο για τα γεννεθλια του καθενα να κανουμε και ενα εορτολογιο; δηλαδη να μας εμφανιζει και τον εορταζοντα της ημερας.
Λογικά θα είναι γελοίο.. αλλά για άλλη μια φορά μάσησα!!! Στο garage συμπληρώνεις αυτά που θές κάνεις browse στην φωτογραφία σου και μετά πατάς υποβολή και τελείωσες; Σε έχει βάλει στο garage με τις/την φωτογραφίες/ία που διάλεξες;
Με το Garage υπαρχει καποιο προβλημα ή ειναι ετσι απο τη φυση του? :p :p. Κατω δεξια λεει οτι υπαρχει και 2η σελιδα (1 απο 2), αλλα οταν παω εκει ειναι αδεια. Τι γινεται? Παλι δικο μου προβλημα? :icon_frown:
Όντως αυτό είναι bug....θα κοιτάξω να το διορθώσω το συντομότερο δυνατό...
Το σωστό link είναι αυτό:
Όσο για τα κεφαλαία που τα κάνει μικρά....ακόμα ψάχνω να δώ το γιατί αλλά άκρη δεν έχω βγάλει...Κώδικας:http://www.stilo-club.gr/vb3/vbgarage.php?page=2&perpage=25
εχω προβλημα.απο τις 4/01/2007 ενω μπαινω συνεχεια μου βγαζει τελευταια επισκεψη 4/01/2007 και ενω εχω διαβασει ολα τα μηνυματα και βγαινω,σε 5 λεπτα ή την αλλη μερα μου τα βγαζει αδιαβαστα και σε εντονομπλε χρωμα.τι γινεται??:( :( :( :(
θοδωρη το πασχα ειναι νωρις φετος!!!να βγαλουμε τα χριστουγεννιατικα?>\
Ασχετο αλλα ριχνω τη προταση. Μηπως θα επρεπε να κανουμε κατι με το garage της σελιδας? Που και που ριχνω καμια ματια, αλλα δεν βλεπω αλλαγες. Τι εννοω?
- Καποιοι εχουν φωτογραφιες αλλα δεν εχουν κειμενο.
- Καποιοι εχουν κειμενο, αλλα δεν εχουν φωτογραφιες.
- Καποιοι δεν εχουν ουτε κειμενο, ουτε φωτογραφιες.
- Καποιες φωτογραφιες ειναι τεραστιες και καποιες ειναι μικρες.
Γενικα γινεται ενα μπαχαλο.
Αν ανοιξω το garage του ταδε και δω μια αδεια σελιδα... μου κανει κατι. "Τι το εκανες ρε μεγαλε. Για να υπαρχει το nick σου και σ' αυτο το section?" Μπορει να ειναι απλα αμελεια, αλλα.....
Μηπως θα επρεπε να οργανωσουμε λιγο το θεμα? πχ να μην μπορεις να κανεις "Υποβολη" στο post αν δεν εχει και photos ή/και κειμενο.
Αν θελετε μπορω να βοηθησω, να φτιαξω τις φωτογραφιες, πχ καποιο συγκεκριμενο μεγεθος, με το logo του club σε μια γωνια κλπ, κλπ, και να ειδοποιηθουν τα παιδια που εχουν ανοιξει σελιδα στο garage, αλλα δεν εχουν βαλει τιποτα, να το κανουν!! Αν ειναι και κατι αλλο... ειναι υπο συζητηση!!
χμμμμμμμ....καλος η michel όπως πάντα....
1. δεν ξέρω κατα πόσο μπορούμε να δεσμέυσουμε την υποβολή στο garage αν δεν βαλει φωτο..μπορει καποιος να μην ξερει-εχει
2. Αν μπορούσε κάποιος να έφτιαχνε όλες τις φωτο στο ίδιο μέγεθος και να έβαζε κάπου πάνω στην φώτο το σηματάκι του στιλο κλαμπ θα ήταν ωραίο..!!
Στο Δικο μου Pc εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα με τα αδιαβαστα μηνυματα...
Παρολο που τα διαβαζω παρολο που τα μαρκαρω ως διαβασμενα οταν κανω Logout Και μετα ξανα Login τα εμφανιζει παλι ως αδιαβαστα.
Το εχω τσεκαρει και αλλο PC και εκει το ιδιο συμβαινει.
εχεις δοκιμασει να πατησεις εκει που λεει "σημειωσε ολα τα μηνυματα ως διαβασμενα"; ειναι στο κατω κατω μερος της κεντρικης σελιδας του φορουμ.
Το πρόβλημα με τα κεφαλαία γράμματα στα post (που γράφαμε με κεφαλαία και έβγαζε μικρά τα πάντα) πρέπει να έχει διορθωθεί...αφου μου έφαγε το απόγευμα...
Έχω αφήσει την φώτο στην πρώτη σελίδα ακόμα γιορτινή....θα την αλλάξω αύριο γιατί δεν είχα εδώ την προηγούμενη σήμερα...sorry για την καθυστέρηση κιόλας...
Γιώργο...ξέρω ότι είναι ενοχλητικό...δυστυχώς όμως αυτό το πρόβλημα προσωρινά δεν το βλέπω να διορθώνεται...ο λόγος? Ορίστε:
Εμείς στην έκδοση του PHP 4.3.9 και MySQL Version 4.1.20, διάβασα λοιπόν ότι μέχρι την νέα αναβάθμιση του vbulletin θα παρουσιάζονται τέτοια μικροπροβλήματα...και αυτό γιατί εμείς όταν έβαλα την 3.6.4 έκδοση ο server δεν πληρούσε αυτά που ήθελε η έκδοση...τώρα που τα πληρεί περιμένω την νέα έκδοση...ελπιζω να διορθωθεί...Παράθεση:
Note: vBulletin 3.6 requires PHP 4.3.3 or greater and MySQL 4.0.16 or greater!
Please ensure that you are running adequate versions of PHP and MySQL before upgrading to vB 3.6 to avoid potential issues
Μιχάλη δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με το garage....ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να το κάνω...
Ωχ έχεις δίκιο...Έκανα λάθας το καλός...!!Καλη ήθελα να πώ..!!!:p:p:p:p:p
(ποτε έρχεσαι είπαμε??)