παιδια μην τρελενεστε!ο μπαμπης εχει καποιο δικιο!
σιγουρα μεχρι εκει ειναι περιπου 4 ωρες δρομο και επειδη εκει ειναι πανακριβα απο πλευρας ξενοδοχειων ειναι εν απολυ σεβαστο ποσο για τον παρνασσο!
Printable View
παιδια μην τρελενεστε!ο μπαμπης εχει καποιο δικιο!
σιγουρα μεχρι εκει ειναι περιπου 4 ωρες δρομο και επειδη εκει ειναι πανακριβα απο πλευρας ξενοδοχειων ειναι εν απολυ σεβαστο ποσο για τον παρνασσο!
Να κανω μια προταση για Πηλιο και Χανια εχω και γνωστο με ξενοδοχειο με μεγαλο παρκιν και το κυριοτερο οικονομικοτατο
Παιδια για να βγαλουμε μια ακρη.
Ποσοι θα ερθουν απο Βορεια Ελλαδα?Να ξερουμε γιατι εαν ερθουν 2 με 3 ατομα και απο Αθηνα 8 ειναι πιο σωστο να παμε καπου προς Στερεα Ελλαδα γιατι ειναι κριμας να κανουμε τοσοα χλμ για καπου στο κεντρο της Ελλαδας και να μην υπαρχει μεγαλη συμμετοχη απο Β.Ελλαδα που αντιθετος εγω θελω μεγαλη συμμετοχη απο τα παιδια πανω!Αυτη ειναι η γνωμη μου και η αποψη μου.
Πρέπει να πάρουμε άμεσα πιστεύω προσφορές για τον Παρνασσο και για το Πήλιο-Χάνια που πε ο Νάσος....
http://www.anemolia.gr/
Αραχωβα, αλλα λιγο ακριβο.
Αν το παζαρεψουμε κατι θα γινει...
Χανι του Ζηση Χανια Πηλιο 40 ευρω με πρωινο δικλινο τοσο πληρωνα περσι εγω
Μουτρε Παμε στο Ξενοδοχειο της 1ης Πανελληνιας!!!|Να θυμηθοθμαι τα παλια!!!
Εγώ πάντως θα κατέβω από Β. Ελλάδα...
Ας πουν και οι άλλοι Βορειοελλαδίτες αν θα έρθουν να δούμε λίγο τάξη μεγέθους.
Ποια θα είναι η ημερομηνία?
16-17-18 ιανουαριου μπαμπη!
Aν είναι να μας πάει 120 ευρω το δίκλινο πάμε καλύτερα στον Αγ.Αθανάσιο κάτω από το Καϊμακτσαλαν που είναι απίστευτο μέρος δίπλα στο χιονοδρομικό και έχει καλύτερες τιμές...
εγω λεω να ερθω αλλα αυτο ειναι αναλογο και με το ποσο θα μας βγει το ξενοδοχειο!δεν ειμαστε και για πολα εξοδα μιας και το φεβρουαριο φευγω φανταρος.
Εχω συγγενη που τελειωνει το χτισιμο με ξενωνες διπλα στα 3-5 πηγαδια στο αρκοχωρι αν ενδιαφερεστε θα ειναι ολοκαινουργια.
3-5 πηγαδια είναι μια τέλεια περίπτωση!!!
Κοιτα ειναι πολυ ωραια εκει περα και ωραια διαδρομη μεσα στο πυκνο δασος το θεμα ειναι ποσο θα βολευε τους αθηναιους μιας και ειναι διαδρομη (οχι σε δυσκολια του δρομου πανευκολα πας απλως σαν χρονικη διαρκεια σαν να πας θεσσαλονικη αλλα στην πρωτελευταια ωρα στριβεις προς βεροια.)
μεχρι 3-5 πηγαδια για τα παιδια απο αθηνα ειναι περιπου 5-5,30 ωρες.
απο θεσσαλονικη ειναι περιπου 1 ωρα!
και δεν χρειαζετε να φτασεις στον κομβο βεροιας-κοζανης για να στριψεις για ναουσα αλλα απο πιο μπροστα γλυτονοντας περιπου 30 χιλιομετρα και μιση ωρα δρομο!
Ναι ειναι και καλη η εθνικη μεχρι και τη Βεροια...
Είναι ωραία περιοχή αλλά μπορεί να αποτρέψουμε και άλλα παιδιά από Αθήνα (ή και πιο μακρυά) να έρθουν.
Μήπως να κάναμε ένα poll? Λέω εγώ τώρα....
Επιδη βλεπω πως "τελικα"ακομα δεν ειναι σιγουρο το "που"....δωστε 2.3 προορισμουs ,και οποιος επικρατησει...
:)
3 5 Πηγαδια?Εβρο δεν παμε εχει κατι μερη καταπληκτικα
Τελος παντων ρωτησα Χανια και μου ειπε 45 το δικλινο με πρωινο αμα κλεισουμε
lol το γκαστρωσες και εσυ με τον εβρο
πιο μακρυα δεν βρηκες, ρε φιλε?
λοιπον δεν φτιαχνουμε μια λιστα με προορισμους να συμφωνησουμε καπως και να κανουμε κανενα poll?
1. Παρνασός - Δελφοί κλπ
2. Αγ. Αθανάσιος (Καϊμάκ Τσαλάν απ' κάτ')
3. Βυτινα
4. Βόλος
5. Εβρος
6. 3-5 Πηγάδια
ρε παιδια ειμαστε 3σ απο εβρο τουλαχιστον να κανονισουμε πανο κατω στιν μεση τις ελλαδας για να μπορεσουμε ολοι !
Κανα poll???
Αντε να βρουμε το μερος και να ξεκινησουμε να ψαχνουμε για δωματια...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ.....
Κα(η)μένα Βούρλα??
Τι λέτε?
1. Παρνασός - Δελφοί κλπ
2. Αγ. Αθανάσιος (Καϊμάκ Τσαλάν απ' κάτ')
3. Βυτινα
4. Βόλος
5. Εβρος
6. 3-5 Πηγάδια
Λοιπον τα μερη ειναι αυτα ψηφιζουμε που θελει ο καθενας μας
Eνα Poll οεο?
Βαλτε να ψηφισουμε βρε παιδια.
Αλλιως ακρη δεν βγαινει.
θα συμφωνησω και εγω!
Oλοι συμφωνουμε αλλα Poll δεν βλεπω...
Θεσσαλονίκη και να κανονίσω να βρεθούμε όλα τα Club FIAT LANCIA ALFA
για σας παιδια,αν και ειμαι νεος στο κλαμπ θα πω και γω τη προταση μου.πιστευω οτι το πηλιο ειναι τελεια τοποθεσια για συναντηση!
βολος καλυτερα!